Blood Shards
Ahoj :-) 3 otazky :-)
vyuziti Blood Shards je jen u toho jednoho vendora?
muze za Blood Shards padnout legendarka ( setovka ) ??
nevite jestli neplanujou nejake dalsi vyuziti Blood Shards? jako jestli se neoplati je setrit a pockat az mozna prijde jine lepsi jejich vyuziti? :-)
a jeste me napadla jedna vec: muze mit nastaveni obtiznosti vliv na generovani itemu od toho vendora? napr. na T6 by meli ,,pry,, padat kvalitnejsi itemy, takze nastavim T6 a pujdu nakupovat za Blood Shards, muze to mit vliv? :-)
vyuziti Blood Shards je jen u toho jednoho vendora?
muze za Blood Shards padnout legendarka ( setovka ) ??
nevite jestli neplanujou nejake dalsi vyuziti Blood Shards? jako jestli se neoplati je setrit a pockat az mozna prijde jine lepsi jejich vyuziti? :-)
a jeste me napadla jedna vec: muze mit nastaveni obtiznosti vliv na generovani itemu od toho vendora? napr. na T6 by meli ,,pry,, padat kvalitnejsi itemy, takze nastavim T6 a pujdu nakupovat za Blood Shards, muze to mit vliv? :-)
Re: Blood Shards
Využití je pouze u jednoho vendora na gamble.
legendárka a setovka padnout může.
Tak to nevím...
Tohle byl bug v betě. Teď už by to mělo být opravený.
legendárka a setovka padnout může.
Tak to nevím...
Tohle byl bug v betě. Teď už by to mělo být opravený.
Hlavně by měli navýšit cap ... 500 je dost málo .. to je hned plné a následně hned pryč
já hned na druhý pokus koupil od vendora za shardy off hand pro wizze a byl to triumvirat sice nic extra ale stejně:)
tak to si lucker ja sem videl video kde borec nakoupil cca 10x plny inventar a ani jedna legendarka
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
mne se povedlo 2 dny zpatky, z asi 30 ti prstenu na jeden nakup 2 legendy, sice nic moc, ale potesily, ale jinak zatimjen zlute a obcas modre itemy, vetsinou horsi nez drop na T1
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
co nechápu že nemůžu přerolovat staty +dmg na triumviratu u mystika, to mě to docela štve, myslel jsem že jdou předelat jakékoliv staty, nevíte jestli jsou některé uzamčené?
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
uzamcene jsou staty, ktere jsou typicke pro tu legendarku
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
skoro 3000 bloodshards vygambleno a 0 legendarek, škoda, že je to fakt jediné využití "zatím"... Je pravda, že tak 1% itemu jsem použil, ale i tak byly nahrazeny legendarkama brzy, takže docela o ničem systém....
" Everyone dies. Sometimes we must return to finish what we started ! "
Mne teda zatim nic pouzitelneho nepadlo, 1x na prd leg. prsten, jinak halda zlutych ktere jsem prodal / rozebral. Co me kaká je velmi trapny limit 500 BS
Mi z toho padlo celkem dost legendarek i setovek (cca 12 za 5K shardu asi). Vetsinu jsem rozebral, ale tri pouzivam.
Cap na 500 mi ani tak nevadi, proste jednou za par riftu zajdu k vendorovi a je to....
Cap na 500 mi ani tak nevadi, proste jednou za par riftu zajdu k vendorovi a je to....
Já utratil další 500 a zase nic ale já to jednou taky prolomím
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
to mate dobre, ze vam za BS padli itemy, ktore su slabsie nez to co mate na sebe, ja som vygemblil 18 itemov a z toho 3 boli pre mojho hera, ostatne boli itemy s abilitami, jak pred patchom 2.0
Za celou dobu jen jedna lege a to jeste crap.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Using Tapatalk
Já beru BS jako takový příjemný bonus, ze kterého může něco padnout. Nejlepší itemy stejně padají ve hře.
jaky jsou best sloty kde se vyplati utracet BS ? Zatim vim o tom, ze se vyplati botky(Ice Climbers) a gloves(Magefisty)...nejaky dalsi sloty dke muze padnout neco dobryho? A jestli jo tak pls co...neni nejaka stranka kde to je sepsany?
soupis jsme taky hledal,ale nenasel,asi je to komplet random vsechno...bracery docela ujdou taky,stejne tak ramena
Včera jsem za cca 450 shardů dostal 4 x epické legy, buď je to bug, nebo štěstí jako blázen :-)
Aky mas magic find? Z mojich skusenosti sa magic find zapocitava pri nakupe za BS
Magic find mám základní, nevím kolik to přesně je, ale ani v paragonu ani na itemech nic navíc nemám.