naopak...me totiz taky prijde,ze mnozstvi itemu je nejak provazany s aukci,na SC je vseho kotel,tak padaj jen peetchoviny,na HC je vseho malo,tak padaj lepsi veci castejcKuki10 píše: Me prijde jak kdyby ty itemy byly rozdeleny co padne na SC a co na HC, jasny je to blbost, ale fakt toto nepobiram.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
no už delší dobu chci barbara vyzkouset, protože vyssi MP obhaujou barbari, takze si mi mozna dal posledni impuls a zkusímQuetak píše:Snowfist: Teď pomalu rozjíždím hammer barbara a na mp6 dávám bílý moby jednou ranou, záleží teda na typu, takový ty větší na dvě, ale kostlivce a podobnou pakáž, který je 90% dám na jednu. Jedinej rozdíl mezi mp0 a mp6 je, že na mp6 musim s wotb dát do elity 4-5 ran místo jednýTo ještě ten equip není vůbec ideální, mám asi 170k dps s battlecry což není nic extra. Hituju za 0,7-1,1m, ve wotb(insanity) za 2x tolik. Ale sakra mě to baví, přesně takhle si barbara představuju, pořádný rány kladivem do hlavy
Tohle je totalni nesmysl. Farmit na mp10? No to bych chtel videt, jak je tohle efektivni. 100% bonus item je pouze na specialni predmety napr klice. To s dropem ostatnich itemu nema nic spolecneho. Pisu to znova, cim vic killu, tim vetsi sance na drop, pochop to konecne.Borgi* píše:Jesli někdo huntí legendárky na MP1-2 tak je to magor. Legendárky je lepší huntit na vyšších MP, hlavně díky velkému MF bonusu, co je ale nejdůležitější, tak to je Bonus Item, na MP 10 máte 100% bonus item, což se rovná 2x takovému dropu při každém zabití. Taky záleží jaký máte dmg, pokud dáváte jednou ranou mobky na MP 6, je blbost je zabíjet na MP 1, je to neefektivní.
No ty jsi teda případ. Lidi jako ty by měli dostávat BAN, protože díky tvé neinformovanosti tu akorát píšeš lži a dezinformace a mateš nováčky. V těch pár komentářích co jsem od tebe přečetl jsi nenapsal jedinou pravdivou věc. Proč si o tom něco nepřečteš, než začnaš něco psát?Zmener píše:Tohle je totalni nesmysl. Farmit na mp10? No to bych chtel videt, jak je tohle efektivni. 100% bonus item je pouze na specialni predmety napr klice. To s dropem ostatnich itemu nema nic spolecneho. Pisu to znova, cim vic killu, tim vetsi sance na drop, pochop to konecne.Borgi* píše:Jesli někdo huntí legendárky na MP1-2 tak je to magor. Legendárky je lepší huntit na vyšších MP, hlavně díky velkému MF bonusu, co je ale nejdůležitější, tak to je Bonus Item, na MP 10 máte 100% bonus item, což se rovná 2x takovému dropu při každém zabití. Taky záleží jaký máte dmg, pokud dáváte jednou ranou mobky na MP 6, je blbost je zabíjet na MP 1, je to neefektivní.
Jen doplnim ano, valelo si ti na zemi spousta itemu, ale urcite hlavne rare a magic. Ty jsou z drtive vetsiny k ničemu, tim padem bud prodat vendrovi nebo rozlozit.Quetak píše:přesně, včera sem chvíli farmil mp9, cementary+crypty, festering a žalářníka s butcherem a ten bonus item je sakra znát, na zemi se válelo mraky itemů(oproti třeba mp4), škoda, že mám jen pl21 takže mf nic moc ani na mp9, ale za tu chvíli dvě legendárky z obyč mobů takže se mi to zdálo ok a dnes ještě zkusím štěstí.
Omg ... Ja blbec se mazu rybizovou . Pak se muzu divit ze mi nic nepada...Ragnarok píše:Ne, pada to jenom za uplnku. Dale je potreba se pomazat marmeladou (nejlepe merunkovou), trikrat vypnout a zapnout hru.
Pote je nutne jit v Act 1 do tajneho levelu, tam se nechat 10x zabit. Pote to zacne v tretim actu padat. Pokud teda ta marmelada uz nezaschla. Pak je potreba to opakovat.