Magic Find...
Tak já mám wizarda PL86, max. MF, běhám MP1 akt3 či jen Alkaziera (to udělám 40M exp za hoďku) - o víkendu když začnu v 10h a skončím v 20-21h, i s přestávkama ve hraní to hází zhruba deset kousků hnědá/zelená, poslední dobou už celkem pravidelně. A kupodivu i někdy použitelný věci, ale tak jedna z deseti Už jsem si na to celkem zvyk Skoro mi to fakt ale přijde, že čím vyšší paragon, tím víc to padá
Re: Magic Find...
Borgi: pointa je, ze si napisal, ze MP10 znamena defacto 2x drop oproti MP0, co je samozrejme blbost... znamena to len, ze ti proste nieco urcite dropne pri kazdom kille, popripade ze ti dropne minimalne o 1 item (ale to moze byt hocico globe, goldy, gem, tos, hocico, nie len gear...) viac nez na MP0... v teoretickej rovine, drop na MP 0 s MF gearom ktory by dorovnal MF rozdiel oproti MP10, bude asi taky, ze ti dropne to iste, akurat na MP 10 dostanes AZ 1 hociaku vec naviac... a to je predsa luxus nie, ked to rubes 2-3 krat tak dlho
...mensi OT... neskusal niekto MP10 s barbarom a so skillom Treathening Shout a runou Grim harvest? ci tam ma nejaky vplyv aj ten 100% bonus item?
...mensi OT... neskusal niekto MP10 s barbarom a so skillom Treathening Shout a runou Grim harvest? ci tam ma nejaky vplyv aj ten 100% bonus item?
kazdopadne rozdil mezi paragon lvl magic find a klasickym mfind asi bude,zkousel jsem behat v mfind gearu a bylo to napytel uplne stejne,jako kdybych zadnej mfind nemel,ale se zvysujicim se paragonem,to pada malicko vic,alespon me to tak pripada
Quetak: Ano, mas pravdu. Zapomnel jsem fakt, ze Diablo je dnes vlastne pouze Act 3 + Infernal Machine
Punky: Zkousel, je tam porad ta 15% sance. Ale faktem je, ze jsem to zkousel jen na par mobech, protoze na tomhle MP mi ten jeden skill vazne chybel.
Punky: Zkousel, je tam porad ta 15% sance. Ale faktem je, ze jsem to zkousel jen na par mobech, protoze na tomhle MP mi ten jeden skill vazne chybel.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ja to stejne nechapu, na sc mam tri chari paragon nejakych 20-40 tusim a za celou dobu nic poradnyho.
Rozjedu HC, chodime MP1 aktualne PL14 a uz mam za sebou krasny ice climbery, obstojnou manticoru, celkem peknou calamity, sun keeper povedenej, dobrej windforce a jeste tu zabu na WD.(jo a jeste blackthorn pasek a par crapu)
Na SC jsem ani jeden z techle itemu nedropl, jen potkal na ah bo v chatu.
Me prijde jak kdyby ty itemy byly rozdeleny co padne na SC a co na HC, jasny je to blbost, ale fakt toto nepobiram.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Rozjedu HC, chodime MP1 aktualne PL14 a uz mam za sebou krasny ice climbery, obstojnou manticoru, celkem peknou calamity, sun keeper povedenej, dobrej windforce a jeste tu zabu na WD.(jo a jeste blackthorn pasek a par crapu)
Na SC jsem ani jeden z techle itemu nedropl, jen potkal na ah bo v chatu.
Me prijde jak kdyby ty itemy byly rozdeleny co padne na SC a co na HC, jasny je to blbost, ale fakt toto nepobiram.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
naopak...me totiz taky prijde,ze mnozstvi itemu je nejak provazany s aukci,na SC je vseho kotel,tak padaj jen peetchoviny,na HC je vseho malo,tak padaj lepsi veci castejcKuki10 píše: Me prijde jak kdyby ty itemy byly rozdeleny co padne na SC a co na HC, jasny je to blbost, ale fakt toto nepobiram.:-D
no už delší dobu chci barbara vyzkouset, protože vyssi MP obhaujou barbari, takze si mi mozna dal posledni impuls a zkusím skoda ze PL nuti cloveka hrat za jednu postavu....Quetak píše:Snowfist: Teď pomalu rozjíždím hammer barbara a na mp6 dávám bílý moby jednou ranou, záleží teda na typu, takový ty větší na dvě, ale kostlivce a podobnou pakáž, který je 90% dám na jednu. Jedinej rozdíl mezi mp0 a mp6 je, že na mp6 musim s wotb dát do elity 4-5 ran místo jedný To ještě ten equip není vůbec ideální, mám asi 170k dps s battlecry což není nic extra. Hituju za 0,7-1,1m, ve wotb(insanity) za 2x tolik. Ale sakra mě to baví, přesně takhle si barbara představuju, pořádný rány kladivem do hlavy
kuki ani bych se nedivil...me za posldni dobu padlo 20 legendarek a vsechny byly na salvage a fakt zadna nad 50k hodnota...to je sileny ten drop..cim dalvic me to zacina sr***....ne ze prestat sbirat zluty, ale zachvili i legendarky...uz se budou huntit jen goldy a sup na AH...
No jsem zvědavej, zda přinese patch 1.07 i něco víc, než jen duely a pár hovadin...
- Zmener
- Fallen Shaman
- BattleTag:McZmener#2115
Tohle je totalni nesmysl. Farmit na mp10? No to bych chtel videt, jak je tohle efektivni. 100% bonus item je pouze na specialni predmety napr klice. To s dropem ostatnich itemu nema nic spolecneho. Pisu to znova, cim vic killu, tim vetsi sance na drop, pochop to konecne.Borgi* píše:Jesli někdo huntí legendárky na MP1-2 tak je to magor. Legendárky je lepší huntit na vyšších MP, hlavně díky velkému MF bonusu, co je ale nejdůležitější, tak to je Bonus Item, na MP 10 máte 100% bonus item, což se rovná 2x takovému dropu při každém zabití. Taky záleží jaký máte dmg, pokud dáváte jednou ranou mobky na MP 6, je blbost je zabíjet na MP 1, je to neefektivní.
Zmener: Než něco takovýho napíšeš, zkus si o tom něco zjistit... Chance to bonus item vyjadřuje šanci, kterou máš, že ti z jakéhokoliv moba vypadne 1 item navíc, s dropem klíčů to nemá nic společného.
přesně, včera sem chvíli farmil mp9, cementary+crypty, festering a žalářníka s butcherem a ten bonus item je sakra znát, na zemi se válelo mraky itemů(oproti třeba mp4), škoda, že mám jen pl21 takže mf nic moc ani na mp9, ale za tu chvíli dvě legendárky z obyč mobů takže se mi to zdálo ok a dnes ještě zkusím štěstí.
No ty jsi teda případ. Lidi jako ty by měli dostávat BAN, protože díky tvé neinformovanosti tu akorát píšeš lži a dezinformace a mateš nováčky. V těch pár komentářích co jsem od tebe přečetl jsi nenapsal jedinou pravdivou věc. Proč si o tom něco nepřečteš, než začnaš něco psát?Zmener píše:Tohle je totalni nesmysl. Farmit na mp10? No to bych chtel videt, jak je tohle efektivni. 100% bonus item je pouze na specialni predmety napr klice. To s dropem ostatnich itemu nema nic spolecneho. Pisu to znova, cim vic killu, tim vetsi sance na drop, pochop to konecne.Borgi* píše:Jesli někdo huntí legendárky na MP1-2 tak je to magor. Legendárky je lepší huntit na vyšších MP, hlavně díky velkému MF bonusu, co je ale nejdůležitější, tak to je Bonus Item, na MP 10 máte 100% bonus item, což se rovná 2x takovému dropu při každém zabití. Taky záleží jaký máte dmg, pokud dáváte jednou ranou mobky na MP 6, je blbost je zabíjet na MP 1, je to neefektivní.
Bonus drop nemá na dropování klíčí vůbec žádný vliv, drop klíčů se řídí prodle stupně MP. Bonus drop se týká veškerého bonusového dropu, od zlata po legendárky.
Jak říkám, pokud máš dostatečně velký DMG, tak je lepší zabíjet mobky na vyšším MP díky bonusu MF a bonus dropu, není to pro každého a moc lidí takový DMG nemá.
- Zmener
- Fallen Shaman
Asi jsem to špatně napsal, tak pardon. Vim jak to je, když jdu na mp10, mam 100% šanci na klic drop nebo itemy z bose. To ostatni je vedlejsi. Nikoho tim neovlivnuju, pisu pouze svuj nazor s tim farmenim. Kazdy si muze farmit jak chce. Timto koncim s timhle topicem, protoze za svuj nazor sklizim jen samou kritiku. Moudrejsi ustoupi. Btw sam hráč MCP řekl, když tu ještě streamoval, že farmit legendarky na vyssi MP je zbytecny a neefektivni. Tak si to přeberte jak chcete.
Naposledy upravil(a) Zmener dne 08.01.2013, 18:24 hod., celkem upraveno 1 x.
- Zmener
- Fallen Shaman
Jen doplnim ano, valelo si ti na zemi spousta itemu, ale urcite hlavne rare a magic. Ty jsou z drtive vetsiny k ničemu, tim padem bud prodat vendrovi nebo rozlozit.Quetak píše:přesně, včera sem chvíli farmil mp9, cementary+crypty, festering a žalářníka s butcherem a ten bonus item je sakra znát, na zemi se válelo mraky itemů(oproti třeba mp4), škoda, že mám jen pl21 takže mf nic moc ani na mp9, ale za tu chvíli dvě legendárky z obyč mobů takže se mi to zdálo ok a dnes ještě zkusím štěstí.
caute, no ja hram s priatelkou na jednom ucte,za dve postavy, za celu dobu hrania po paragon 29 padlo obom spolu mozno tak 10 leg a uplne s*ity... sme to mali chut prestat hrat, ale pred vcerom nam padli za 24 hodin, prsten+2 setovky a ice climbers ze ich hodnota spolu sa moze vysplhat cez 150 mega... dufam
vsetko to padlo acte 3 na MP1, jedna bola na MP2, ja bez MF gearu a priatelka s 11%,
cele to je len o nahode a o expeni postavy,
treba tomu venovat len vela casu presedeneho pred monitorom
vsetko to padlo acte 3 na MP1, jedna bola na MP2, ja bez MF gearu a priatelka s 11%,
cele to je len o nahode a o expeni postavy,
treba tomu venovat len vela casu presedeneho pred monitorom
je to o náhodě já třeba v pondělí 4legendarky za hodinu, pak cely PL 63 nic a na zacatku PL 64 vypadne zelena (blackthorne kalhoty) a hned z dalsiho moba spirit stone - sem fakt nahlas rval omg co to je za kktinu počet zabitých mobů a MF mají vliv, ale pořád je to o náhodě
Naposledy upravil(a) Snowfist dne 09.01.2013, 09:10 hod., celkem upraveno 1 x.
Ne, pada to jenom za uplnku. Dale je potreba se pomazat marmeladou (nejlepe merunkovou), trikrat vypnout a zapnout hru.
Pote je nutne jit v Act 1 do tajneho levelu, tam se nechat 10x zabit. Pote to zacne v tretim actu padat. Pokud teda ta marmelada uz nezaschla. Pak je potreba to opakovat.
Pote je nutne jit v Act 1 do tajneho levelu, tam se nechat 10x zabit. Pote to zacne v tretim actu padat. Pokud teda ta marmelada uz nezaschla. Pak je potreba to opakovat.
zabudol si na podstatnu vec. musis pritom dookola spievat discopribeh hra to registruje...
Omg ... Ja blbec se mazu rybizovou . Pak se muzu divit ze mi nic nepada...Ragnarok píše:Ne, pada to jenom za uplnku. Dale je potreba se pomazat marmeladou (nejlepe merunkovou), trikrat vypnout a zapnout hru.