Echoing Fury - použitelnost na větší MP

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Tapeworm
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 02.01.2013, 12:42 hod.

Dost lidí o tomhle kladívku mluví a případně s ním i hraje.
Jde mi o to na kolik je to využitelné na větší MP kde už ani s dobrým gearem nezabíjíte elitky na jednu, dvě případně několik málo ran, ale chvilku se s nimi mlátíte.
Konkrétně mi jde o vlastnost "Chance to Fear on Hit". Pokud elitky nezabiju opravdu velice rychle nebudu je pak muset nahánět všude možně a tím pádem na sebe natáhnout případné další příšery a elitky.
Jak přesně to funguje - doba, jak daleko utíkaj .....

Dík za rady a případné zkušenosti. Nechce se mi vyhazovat goldy jen na případné testování.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Re: Echoing Fury - použitelnost na větší MP

Příspěvek od Tyckin » 02.01.2013, 12:51 hod.

Osobně ji nemám (jsem wiz), ale když jdeme bosáky v partě a některej s barbarů to má, celkem mi to leze krkem - např. zabíjíme klíčníka a on každou chvíli někam zdrhá - chvíli se zaměřím na moby kolem a než je pobiju, zbytek party s klíčníkem je na druhém konci mapy :lol: Když mám nahozeného archona, potřebuju nepřátele blízko, ne je někde honit a tím ztrácet čas, osobně bych ji tedy asi kvůli tomu nechtěl, pořád někoho dohánět...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 02.01.2013, 13:41 hod.

Echo je luxusni, hlavne ji chci sehnat na HC wizza, ono se hodi, kdyz elitky na chvilku utecou.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 02.01.2013, 13:45 hod.

To je právě to jaká je ta chvilka na jakou utečou, jak daleko a jestli pak přijdou zpátky nebo ne.
Ono někdy se tu určitě hodí, ale je i plno situací kdy je to na škodu a proto chci zkušenosti lidí co s tím už hrajou :)
Na HC to nakonec může být výhoda, ale bude platit to samé jako u goblina. Když začnou ty elitky zdrhat nesmí za nima člověk bezhlavě utíkat.

Jo a ještě jeden dotaz teda. Dejme tomu, že jsou ve skupince 4 elitky. Zasáhnu všechny najednou a náhodou se fear aktivuje na všechny. Utíkají pohromadě jako skupina elitek a nebo se náhodně rozprchnou.
Naposledy upravil(a) Tapeworm dne 02.01.2013, 13:49 hod., celkem upraveno 1 x.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 02.01.2013, 13:47 hod.

Na skodu je jedine to, ze ti utecou asi tak, jako kdyz ti hodi nejakej pack fear....
Na sc to mam na wizzovi i barbovi a jedine u barba mi to vadi, protoze je moc tlustej a pomalej.
Na hc bych to snad i uvital.:)
A ano prijdou zase zpatky, jen pokud se za nima budes honit, muzes natahnout dalsi pack.

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 02.01.2013, 13:50 hod.

No pokud zase dojdou tak je to v pohodě. Teď už jen sehnat kladívko co bude výhodnější než moje kudla :) ach jo

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 02.01.2013, 13:52 hod.

Tak to hodne stesti.:-D

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 04.01.2013, 21:05 hod.

Měl jsem, vyzkoušel jsem, zahodil jsem (prodal).
-
S Echo se to zejména u melee postav na vysoké MP má asi takto.
1. fear se léčí pomocí SoJ s cold dmg, aby útěk neprobíhal příliš rychle a monstra šlo dohnat :lol:
2. fear se léčí tím, že se silnější a pomalejší zbraň (echo) dá jako offhanda, takže tak často neprocuje fear :lol:
3. pokud neprobíhá žádná "léčba" fearu, tak papírové DPS charakteru je podle procenta na šanci zakouzlení fearu nadhodnoceno proti reálnému DPS o 20-40%, protože těch 20-40% je doba, kdy hráč místo rozdávání DPS monstra honí po mapě.
-
4. dát fear na nejlepší 1h melee weapon je opravdu "skvělý" nápad Blizzardu, ještě by mohli na Manticoru nebo Calamity umístit 10-20% chance to cast VORTEX. :lol:
Obrázek

Tyraenel
Quill Rat
BattleTag:Tyraenel #2828

Příspěvek od Tyraenel » 05.01.2013, 16:11 hod.

ja echo pouzivam a neviem na nu dopustit

po 1 ano elitky od teba utekaju ale casto v tych spravnych momentoch nechcem pocitat kolko krat mi to zachranilo krk
2 ak sa naucist elity spravne zasekavat o rohy map alebo veci tak do nich len mlatis ony maju fear neutocia na spet ani nepouzivaju affixy,
3 ak pouzivas enchatress ako followera s vysokou DPS tak to ze utekaju nie je vobec ziadna skoda :)

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 05.01.2013, 16:39 hod.

ze zacatku jsem byl trochu rozcarovany, ted uz mi to ani neprijde...nemam s tim problem

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 05.01.2013, 17:23 hod.

vyzkousel jsem si jednu tuctovou bez crit dmg za par tisic a sla z ruky okamzite,z toho utikani by me za chvili jeblo...

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 07.01.2013, 09:38 hod.

Stále se rozhoduji. Teď mám možnpost hrát s monkem, který Echo drží v pazouře "v druhé má štít".
Já jelikož hraju za WD útočím na dálku. No a někdy se stane, že příšerky fearem nažene tak nešikovně že jdou za mnou :) S tím bych se popral nějak.
Zatím to co mluví nejvíce proti Echu je můj build. Používám totem na DMG a s echem by to znamenalo vyhodit a dát něco jiného, protože jak zdrhaj je totem na prd.
Na druhou stranu "je to tím, že hraju HC" se ten fear může někdy zatraceně hodit.

Zatím se mnou monk běhal jen při klasickém farmení tj max MP2. Bude to chtít vyzkoušet na větší MP. Každopádně by pro mne echo znamenalo předělání buildu.

Jo a taky velkej problém, v případě že se pro echo rozhodnu, bude sehnat takové se kterým budu mít alespoň stejné DPS jako s kudlou co mám teď. Zas ale bez přidané hodnoty proč bych to dělal takře spíš větší DPS než mám s kudlou "nemluvě o tom, že přijdu o mana regen"

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 07.01.2013, 09:46 hod.

Já bych echo do ruky nevzal ať by bylo sebelepší, mám rád předvídatelnost boje/chování mobů, s echem se z toho stává chaos - kor když jí má v ruce WW barb, kterej lítá sem a tam, to pak moby taky lítaj sem a tam. Navíc třeba s wizem když pražim elity v archonovi tak mě pěkně vytáčí když dvě ze tří někam utečou -> velká ztáta času/dmge.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 07.01.2013, 13:55 hod.

Taky jsem se tomu vyhybal, na konec jsem koupil jeden kousek i s top gemem brutalne pod cenou, jako ze to otocim a vydelam nejaky gros a ejhle uz ji pouzivam a je to super.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.01.2013, 16:27 hod.

Echo je super nahodou, ale ne kazdymu to sedne.:)
Nojo pan Quetak ho asi nebude chtit nikdy.:)

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 07.01.2013, 16:41 hod.

Pouzivam Echo na SC i na HC a asi bych ho nemenil - jenom za lepsi Echo :) Fear mi na HC obcas i vyhovuje a v kombinaci se stunem v nem nevyhodu markantne nepozoruju. Mezi 1h zbraneni navic ziskava vyhodu jako jedna z top base DPS zbrani + ma uz zakladni AS na slusne urovni (1.41+) a navic jako vyhoda pro barbara je to mace (=10% CC pri pasivce weapons master). Celkem za me tedy ok zbran s asi nejvyssim potencialem. Navic i hezky vypada :D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.01.2013, 16:43 hod.

Nojo, tys byl dycky takova modelka.:-D

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 07.01.2013, 17:32 hod.

echo na wd je asi nejhorsi mozna volba :D diky velkym aoe skilum (acid) si tim rozfrcas moby po cele mape.. fuj e diky :)
na wd je imo lepsi pomalejsi zbran s velkym base dmg (jednak hitujes tvrdeji a druhak to min zere manu).. echo je pomalu pravy opak
Nemluve o tom ze echa jsou desne predrazene a lidi je kupujou jen proto aby meli "echo" jinymy slovy pokud nejde o uplny highend top rol
na ktery stejne asi mit nebudes tak je v 99.999% pripadu lepsi rare zbran a hlavne asi 10x levnejsi
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 07.01.2013, 18:22 hod.

Přesně jak píše coyd, pro WD bez miliard je to zbraň k ničemu...

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 07.01.2013, 20:34 hod.

ten fear neni citit nijak vyzname ani na mp 5, coz jsem jel dnes cely odpo. vubec jsem nezaregistroval, ze by nekdo utikal, mozna je to ale tim, ze jsem jel to stunovaci kladivo, mimochodem se mi zda ze ten hammer of ancient je jeste rychlejsi nez ww.

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“