gems recepty
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:evangelion01#2981
Ahoj,
mám dvě nejasnosti ohledně receptů a prosím o pomoc s vyjasněním.
1. pochopil jsem správně, že gems recepty padají nejvíce na druhém aktu inferna? a na zbytku sice také občas něco padne, ale není to nic moc? nebo padají jenom na 2 akut?
2. pokud mě padne nějaký recept, ať už pro šperkaře, nebo pro kováře a já jsem ho v minulosti již jednou měl a budu u příslušného obchodníka a kliknu na něj p. tlačítkem myši jako, že se ho chci naučit, tak když ho již znám, tak mě zmizí, nebo mě zůstane?
díky.
1. pochopil jsem správně, že gems recepty padají nejvíce na druhém aktu inferna? a na zbytku sice také občas něco padne, ale není to nic moc? nebo padají jenom na 2 akut?
2. pokud mě padne nějaký recept, ať už pro šperkaře, nebo pro kováře a já jsem ho v minulosti již jednou měl a budu u příslušného obchodníka a kliknu na něj p. tlačítkem myši jako, že se ho chci naučit, tak když ho již znám, tak mě zmizí, nebo mě zůstane?
díky.
Můj profil na Battlenet
http://eu.battle.net/d3/en/profile/evangelion01-2981/
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: gems recepty
Padaji kdekoliv na infernu.walker píše:Ahoj,
díky.
A pokud ho umis, naucit ho znova nejde, zustane ti a mas u neho napsano already known.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:evangelion01#2981
díky,
mě ten jediný na gems padl opravdu na a2 a na a3 mě padají jenom ke kováři. aspoň že padají ty, protože mě již asi 40 hodin nepadlo nic lepšího než rare, ale to je jiná historie. škoda že se nemůžu přihlásit do no legendary club, protože mě již tři padly...
mě ten jediný na gems padl opravdu na a2 a na a3 mě padají jenom ke kováři. aspoň že padají ty, protože mě již asi 40 hodin nepadlo nic lepšího než rare, ale to je jiná historie. škoda že se nemůžu přihlásit do no legendary club, protože mě již tři padly...
Můj profil na Battlenet
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Me padl aji jeden ve tretim.:-)walker píše:díky,
Receptu pada celekm dost, dokonce i na rukavky s 6 statama, ale skoda ze az po patchi.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
muj prvni a posledni recept na sutriky padnul v A1
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Me za 400H+ nepadl jeste ani jeden gem recept!:P
Mi za 480h hraní (s jednou postavou) padl jen jeden recept na kameny.
Pro kováře s 6 atributy pouze: wizard hat a helma.
Pro kováře s 6 atributy pouze: wizard hat a helma.
Jo teď nevím kolik mám, ale 300 asi jo a nepadl mi ani jeden na gemy a ani jeden na 6stat. Nejsem si jistý, ale možná ani 5stat (nebo třeba 1). No tak jsem si pobrečel tady, tak jdu brečet zase jinam
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
))Nekronaut píše:Jo teď nevím kolik mám, ale 300 asi jo a nepadl mi ani jeden na gemy a ani jeden na 6stat. Nejsem si jistý, ale možná ani 5stat (nebo třeba 1). No tak jsem si pobrečel tady, tak jdu brečet zase jinam
me driv sem tam padl recept na JW kdyz sem farmil II.AKT ve III.aktu uz sem toho nafarmil mnohem vice nez ve druhem a recept na JW sem nevidel ani z vlaku...
ja teda recept na gemy ani jeden, ale mozna to bude i tim, ze uz delsi dobu modre veci uplne ignoruju, takze kdo vi kolik uz jsem jich prehlidnul. musim si pockat do patche 1.0.5 :-)
vyrostek: Oni jsou recepty na gemy modrý? Proč mi to někdo neřekl dřív?! To je klidně možný, že mi už napadaly všechny .
Jasně, že jsou modrý před 1.0.4 byly úplně modrý, teď snad světle modrý. Jinak já taky občas zjistil, že jsem našel recept až ve městě, když jsem projížděl inventář
Tak to se mi stalo take. :o) Jinak mi napadalo par receptu na Perfect a Flawless Stary, nejvice na Topaz. Vetsina ve 2. aktu, neco v prvnim. Ve 3. a 4. aktu ani tuk.
prvni recept dneska, prvni cervenej, act 4 kousek pred Diablem, MF strasne malo, NV5
jsou pořád úplně modrý, jako magic itemy.Osiris píše:před 1.0.4 byly úplně modrý, teď snad světle modrý.
Popravde neviem co tymto Blizz sleduje, ze drop tych receptov je tak extremne raritny.
Dobre, ze to neurobili tak, ze Blacksmitha by sme mohli pouzivat az potom co mu niekde po stovkach hodin hrania vyfarmime kladivo a kovadlinu
Mne tiez padol prvy pred az par dnami (perfect star ruby) a to uz mam nahrane celkom dost. To ma byt clovek skutocne odkazany iba na ten AH ?
AH mal snad byt len doplnok k hre a nie aby sa cela hra tocila okolo AH. Potom nech sa nedivia, ze sa im na to vela ludi vykaslalo. Teraz v kazdom patchi budu hladat nejake zaplaty aby nestratili uz aj tych ostatnych vernych co to este stale hraju lebo ziskat naspat sklamanych zakaznikov, v tomto pripade hracov, je ovela tazsie. Pilia si konar sami pod sebou... cim menej hracov to bude hrat tak tym menej bude AH vyuzivany (ak to bola ich velka skryta priorita).
Dobre, ze to neurobili tak, ze Blacksmitha by sme mohli pouzivat az potom co mu niekde po stovkach hodin hrania vyfarmime kladivo a kovadlinu
Mne tiez padol prvy pred az par dnami (perfect star ruby) a to uz mam nahrane celkom dost. To ma byt clovek skutocne odkazany iba na ten AH ?
AH mal snad byt len doplnok k hre a nie aby sa cela hra tocila okolo AH. Potom nech sa nedivia, ze sa im na to vela ludi vykaslalo. Teraz v kazdom patchi budu hladat nejake zaplaty aby nestratili uz aj tych ostatnych vernych co to este stale hraju lebo ziskat naspat sklamanych zakaznikov, v tomto pripade hracov, je ovela tazsie. Pilia si konar sami pod sebou... cim menej hracov to bude hrat tak tym menej bude AH vyuzivany (ak to bola ich velka skryta priorita).
no mne jen za posledni tyden padly 4 recepty na sutry, a to vsechny v A2 (VoA), pokazde s maximalnim MF (aktualne 401 s 5NV a pomocnikem). Celkove pak uz 6 kousku.... sice zatim zadnej radiant star, ale co nadelam... jinak docela zajimavy poznatek - drop legendarek a receptu se vyrazne (nasobne) zvysil pote, co moje MF prekrocilo hranici 400. Ted mi legenadarka nebo planek (at uz na JW nebo BS) padne v prumeru kazde 2-3 hodiny farmeni A2. To ze je to v pripade legendarek pokazdy crap je jina vec (ivory toweru jsem salvagnul snad uz 5)
by me zajimalo jak muzes mit MF400 kdyz cap s 5xNV je 375