RMAH - prodej goldu

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
Faith
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Faith#1710
RMAH - prodej goldu

Příspěvek od Faith » 13.08.2012, 15:58 hod.

V Obchodu jsme na to narazili, přesouvám diskuzi sem a přidávám vysvětlení. A ještě se omlouvám za milná tvrzení, špatně jsem si to zapamatoval.

Takže, jak je to správně? Balíčky goldu, které na RMAH dáte se řadí do fronty a pokud někdo gold nakupuje, kupuje právě z konce té fronty. Ještě bych připoměl, že jako všechno ostatní zboží, tak i balíčky goldu na trhu zůstávají pouze 36 hodin. Podle zdroje je tedy výhodné odhadnout čas, kdy ve vašem regionu (Evropa, US, Asie) někdo bude chtít kupovat gold a dát ho na trh o 36 hodin předem.

Příklad z videa:
Pokud si myslíte, že někdo bude chtít kupovat zlato v sobotu v 17:00, dejte ho tam ve čtvrtek v 5:00.
Při větším množství je také dobré balíček rozdělit na menší části, protože je nepravděpodobné, že někdo vykoupí celý a trefí právě ten váš. Proto ho rozdělte třeba na 10 kusů (maximální počet akucí) a dávejte je od sebe s rozestupem 5-10 minut. Tedy například ve čtvrtek v 4:00, 4:10, ..., 5:30. To by mělo šanci na prodej aspoň nějakého goldu rapidně zvýšit.
Zdroj: theorycrafter Kripparian (od 4:32)

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=oLz4Rp_WEBM&feature=g-u-u

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Re: RMAH - prodej goldu

Příspěvek od Quetak » 13.08.2012, 16:49 hod.

J tak sem přesně myslel že to funguje.
kupuje právě z konce té fronty.
...akorát tu by mělo být ze začátku (ten který je na řadě je na začátku fronty, je tam nejdýl) .

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 13.08.2012, 18:29 hod.

Takze kdyz to tam das jako prvni tak ses bez sance neco prodat,protoze ses na konci?

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 13.08.2012, 18:46 hod.

Zbytočne to tu riešite. Nemáte šancu zistiť v akom poradí Ste (ak sa to tak vôbec počíta, možno to funguje na inom systéme). Možno ešte o tom, že kedy je výhodné tam tu aukciu založiť (pre čas) ale i to je loteria. Ostatne, ako všetko v D3 ;)

Faith
Fallen Shaman
BattleTag:Faith#1710

Příspěvek od Faith » 13.08.2012, 19:33 hod.

Quetak píše:J tak sem přesně myslel že to funguje.
...akorát tu by mělo být ze začátku (ten který je na řadě je na začátku fronty, je tam nejdýl) .
Nene, teď už je to napsáno správně :) Je to skoro doslova přeloženo z videa a Krippovi já věřím. Přece jen on už pár stovek miliónů goldu prodal, takže si určitě okouknul, jak to funguje, stejně jako u všeho ostatního.
Kuki10 píše:Takze kdyz to tam das jako prvni tak ses bez sance neco prodat,protoze ses na konci?

Nene, tady neexistuje něco jako že jsi první. Prostě jakmile to tam dáš, největší šance, že ti někdo koupí by měla být blízko konce aukce. Trochu to jeho vysvětlení nechápu, nicméně pokud na něm zakládám, pak čím blíž ke konci tvé akce, tím větší šance na prodej.

PS: Zdá se mi to, nebo jsou všechny tvoje zprávy tak za poslední týden Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2 ?
16cmfan píše:Zbytočne to tu riešite. Nemáte šancu zistiť v akom poradí Ste (ak sa to tak vôbec počíta, možno to funguje na inom systéme). Možno ešte o tom, že kedy je výhodné tam tu aukciu založiť (pre čas) ale i to je loteria. Ostatne, ako všetko v D3 ;)
Nikdy nespekuluju, pokud nemám nějaká data, na kterých můžu stavět základy ;)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.08.2012, 11:46 hod.

Faith píše:
Quetak píše:J tak sem přesně myslel že to funguje.
Nene, teď už je to napsáno správně :) Je to skoro doslova přeloženo z videa a Krippovi já věřím. Přece jen on už pár stovek miliónů goldu prodal, takže si určitě okouknul, jak to funguje, stejně jako u všeho ostatního.
Kuki10 píše:Takze kdyz to tam das jako prvni tak ses bez sance neco prodat,protoze ses na konci?

Nene, tady neexistuje něco jako že jsi první. Prostě jakmile to tam dáš, největší šance, že ti někdo koupí by měla být blízko konce aukce. Trochu to jeho vysvětlení nechápu, nicméně pokud na něm zakládám, pak čím blíž ke konci tvé akce, tím větší šance na prodej.

PS: Zdá se mi to, nebo jsou všechny tvoje zprávy tak za poslední týden Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2 ?
16cmfan píše:Zbytočne to tu riešite. Nemáte šancu zistiť v akom poradí Ste (ak sa to tak vôbec počíta, možno to funguje na inom systéme). Možno ešte o tom, že kedy je výhodné tam tu aukciu založiť (pre čas) ale i to je loteria. Ostatne, ako všetko v D3 ;)
Nikdy nespekuluju, pokud nemám nějaká data, na kterých můžu stavět základy ;)
Nezda,byl jsem 14 dni na dovolene az dneska jsem prijel,na notasu jsem byl jen vecer,jinak na mobilu,ale paradni aplikace jako.:)

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“