Drop itemu

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436
Re: Drop itemu

Příspěvek od Alfajk » 18.06.2012, 10:59 hod.

neasi,hlavne ze zbytek mist kde se dalo farmit pres noc nerfnou do nepouzitelny podoby

goblinove by meli mit kompletne random spawn uplne po cely mape

Reitak
Gorebelly
BattleTag:Reitak#2702
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reitak » 18.06.2012, 11:39 hod.

mne sa zda, ze ked mam full valor, tak je efektivnejsi na drop, ako ked si pred killom niekoho narvem itemy za 200 MF.

ngshkflck
Quill Rat

Příspěvek od ngshkflck » 18.06.2012, 19:29 hod.

protože při 5x NV mas garantovanej loot z bosse min. 2 rare itemy, coz je ovsem v planu v 1.0.3 nerfnout na 1 item

polda
Quill Rat
BattleTag:Polda#2489

Příspěvek od polda » 18.06.2012, 19:49 hod.

garantovaný? tak to leda velké kulové, posledních pár dní farmeni inferna s NV5 se mi hodněkrát stalo, že i třeba 2-3 skupinky elitek po sobě nedaly nic jiného než magic věci :OXO a to mě i takový siegebreak občas takhle podělá :evil:

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 19.06.2012, 14:53 hod.

polda píše:garantovaný? tak to leda velké kulové, posledních pár dní farmeni inferna s NV5 se mi hodněkrát stalo, že i třeba 2-3 skupinky elitek po sobě nedaly nic jiného než magic věci :OXO a to mě i takový siegebreak občas takhle podělá :evil:
skupiny elitek nejsou bossove :P

ranzer
Quill Rat

Příspěvek od ranzer » 20.06.2012, 01:50 hod.

ano, sice bude z bosse garantovany jeden rare item, ale z packu a chapionu (tusim, ze se tak tak rika tem zlutym pazmechtum :D) bude také garantovaný jeden rare item. A ceho je vice bossu nebo packu? 8-)

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 22.06.2012, 07:41 hod.

Drop se mi zdá celkově směšný, i s Valorem nemám šanci najít předmět, který by mě učinil lepší postavu, akorát haraburdí na prodej nebo rare pro jiné charaktery. Teď zkouším metodu schovávání předmětů pro jiné charaktery. Před patchem bylo alespoň možné získat z truhly nebo mrtvol něco, jenže to je teď degradováno a bez NV padají samé zbytečnosti. Občas si zahraji Public game a je celkem sranda jak tam každý nadává.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 22.06.2012, 14:54 hod.

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 22.06.2012, 15:47 hod.

Alfajk píše:si jeste k tomu precti tohle http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4784169050
To je síla. Už když jsem četl, že vázy a mrtvoly nic nebudou dávat, začal jsem tušit něco špatného, ale tento soupis mluví za vše. Diablo 3 se stalo nejprodávanější hrou a též rychle nenáviděnou. Než aby Blizzard tu hru opravdu opravoval, tak ji stále ještě více kazí, například zdražením oprav. Hrál jsem několik hodin Inferno a ve výsledku s počtem úmrtím jsem moc zlaťáků neušetřil.
Mimochodem, byl už opraven PS pro WD Tribal Rites? Nefungovalo to totiž na Fetish Army.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“