Armor
Ahoj,mam takovou banalitu,ale docela mě zajima co je přednější...
Dejme tomu že mam na sobě brnění armor 145 a najdu armor 125 +15dexteriti. a mam v zeleným "protection",naco se mam teda spiš zaměřit,na velikost armoru,a nebo naten lepší protection.
Díky za pomoc Cc
Dejme tomu že mam na sobě brnění armor 145 a najdu armor 125 +15dexteriti. a mam v zeleným "protection",naco se mam teda spiš zaměřit,na velikost armoru,a nebo naten lepší protection.
Díky za pomoc Cc
Re: Armor
No to je celkem logický.. Že máš 145 papírově víc než 125 je jasný, ale tam jde o těch 15+ dexterity, která jde v podstatě do armoru, takže ve výsledku je lepší ten 125 s dexterity.. Pokud najdeš novej item a kalkulator ti to vyhodnotí jako lepší, čili nějakej bonus je +(zelenej), tak to prostě nasaď.
Takže s tim 125
Takže s tim 125
Je to ještě trochu jinak než říká kolega. Dexterity do armoru rozhodně nejde. "Protection" je Blizzardí vymyšlenej stat, do kterého se započítává i dodge, armor, resistance a další defensivní staty - nikde není pořádně napsáno které. Je to stejné jako tzv. "Blizzard dps" - to, že máš ten stat větší neznamená, že víc vydržíš. Je lepší se nad tím zamyslet, co ti to vlastně reálně dá. Mě osobně třeba dodge nepřipadá jako důvěryhodný stat a i když ho mám přes 30%, tak mi nepřijde nějak moc efektivní. Proto když si můžu vybrat, tak ho na jiné postavy neberu vůbec, radši sáhnu po pár procentech armoru, i když mi Blizzard tvrdí, že to je horší.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Mne dodge neprijde zase az tak spatny defenzivni stat.. Sice se s nim neda spolehlive pocitat jako s konstatntni redukci damage, ale casto me prave dodge zachranil. Navic mi pripada, ze se sance na uhnuti pri snaze uhnout odbehnutim postavy zvetsi. Napriklad kdyz se mob dostane do me blizkosti a ja se jeste pokusim odbehnout i kdyz uz pozde, zpravidla pak jeho hit dodgenu. Ale mozna to je jen haluz
Casto se mi taky povede dodgenout treba i plosny mrazici skill, kdyz udelam chybu a stojim v jeho dosahu. Takze oproti redukci damage z armoru vidim vyhodu i v tom, ze je to sance jak na neobdrzeni damage, tak na neobdrzeni efektu skillu.
Casto se mi taky povede dodgenout treba i plosny mrazici skill, kdyz udelam chybu a stojim v jeho dosahu. Takze oproti redukci damage z armoru vidim vyhodu i v tom, ze je to sance jak na neobdrzeni damage, tak na neobdrzeni efektu skillu.
Nevíte někdo jestli Armor funguje stejně jako v DII, tzn. když běžim tak mám 0 armor?? Pak by měl dodge význam právě když se snažíte něco oběhnout...
Mam dodge asi 62% u monka (pri spamu aury) a musim rict, ze to je jako by se neco zlomilo, protoze mezi 40-50% to bylo takove divne, ze sem radeji pouzival mantru na heal. Tu, ale Blizzard zkur...docasne udelal nepouzitelnou, tak sem musel predelavat build a ma to dodge neco do sebe.
No joooo, máš pravdu. Já sem si říkal, že to bylo asi něco jinýho, ale nechtělo se mi to hledat