DMG/DPS-Zmatok v hlave
Ahojte,chcem sa spytat ako to je podla vas.
Ide o to,ze nerozumiem tomu ako je to ak mam napriklad +tolko a tolko arcane weapon dmgu,napriklad +7-11 arcane damage a teraz ide o to,ze predpokladam,ze to zveda len arcane schopnosti,ktore davaju arcane dmg,ale dajme tomu,ze napriklad mame vacsinou +12-24 damage a to zdviha co ? physical dmg,alebo aj napriklad tie arcane shopnosti,ktore davaju arcane dmg a zaroven aj napriklad WaVe of Force,ktory dava Knockback a zaroven 200percent physical dmg zbrane?,ale predpokladam,ze ten +arcane dmg uz nebude tuto schopnost zvedat,pretoze dava len physical dmg,chapem to spravne,alebo som vedla ako ta jedla ?
Nechapem,preco to nerozdelili na rozne poskodenia a miesto toho sa to vsetko rata do kolonky Damage v profile postavy..:/
Ide o to,ze nerozumiem tomu ako je to ak mam napriklad +tolko a tolko arcane weapon dmgu,napriklad +7-11 arcane damage a teraz ide o to,ze predpokladam,ze to zveda len arcane schopnosti,ktore davaju arcane dmg,ale dajme tomu,ze napriklad mame vacsinou +12-24 damage a to zdviha co ? physical dmg,alebo aj napriklad tie arcane shopnosti,ktore davaju arcane dmg a zaroven aj napriklad WaVe of Force,ktory dava Knockback a zaroven 200percent physical dmg zbrane?,ale predpokladam,ze ten +arcane dmg uz nebude tuto schopnost zvedat,pretoze dava len physical dmg,chapem to spravne,alebo som vedla ako ta jedla ?
Nechapem,preco to nerozdelili na rozne poskodenia a miesto toho sa to vsetko rata do kolonky Damage v profile postavy..:/
- Winty
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:WintyBadass#2859
Re: DMG/DPS-Zmatok v hlave
DMG se počítá z weapon damage + dalších bonusových statů (např +arcane damage). Když je na zbrani napsáno +25 arcane damage tak to znamená že bude dávat každým hitem (jakýmkoli spellem) o 25 větší DMG a tento DMG bude arcane. +25 DMG je physical DMG. Když stiskneš C, tak máš vlevo vedle itemů položku "Damage". V této položce už sou započítány všechny bonusy, tudíž toto číslo je definitivní. Když použiješ spell tak se jeho DMG počítá právě z této položky. (pokud se mýlím tak mě prosím opravte)
A hlavně musíš občas zhodnotit i rychlost útoku. DMG v character menu se zobrazuje jako DMG za jednu vteřinu, takže ti věc zdvihající rychlost útoku může pomoct mnohem výrazněji, než element či tvé primární staty.
Jo a critical hit chance se do toho nezapočítávají.. což je škoda, protože tato vlastnost je víc než užitečná...
Jo a critical hit chance se do toho nezapočítávají.. což je škoda, protože tato vlastnost je víc než užitečná...
šiesty krát...Warclo píše:A hlavně musíš občas zhodnotit i rychlost útoku. DMG v character menu se zobrazuje jako DMG za jednu vteřinu, takže ti věc zdvihající rychlost útoku může pomoct mnohem výrazněji, než element či tvé primární staty.
http://www.youtube.com/watch?v=AEyiezB8Mpw
Tak ja som si pozrel to videjko a aj dps calculator a ak je pravda co hovoril,ze ten poison,cold arcane blablabla tadi dadi da dmg uz zahrnuty v tom dpsku tej zbrane,tak nechapem naco je to vobec rozdelene na tie rozne poskodenia,ked je to uz zahrnute v dpsku zbrane a schopnosti to neovlivnuje,pretoze tie teda ak som to spravne pochopil cerpaju z toho celkoveho Damagu v profile..:/
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
@Roiko: i mobové mají určité rezistence na jednotlivé elementy (vč. fyzického poškození) a pak rozhodně hraje roli to, zda dáváš většinu dmg fyzické, arcane atp.
Opravdu je to v tom videu spravne? Jako kdyz je u zbrane Damage +6-10 tak bych teda cekal, ze ma damage min. 6 max. 10 a jeji celkova damage je tedy (6+10)/2=8, podle videa by to bylo 6+10=16, proste mi prijde dementni scitat minimalni a maximalni damagee do vysledne?
je rozdil mezi +6-16 dmg nebo add 6 minimal and 10 maximal dmg,jsou ruzny typy itemu
http://armadagaming.com/dpscalculator.php
Tady si můžete spočítat dps jakékoli zbraně. Výpočet je celkem jednoduchý, ale složený z několika vzorců, které není úplně jednoduché si zapamatovat.
Tady si můžete spočítat dps jakékoli zbraně. Výpočet je celkem jednoduchý, ale složený z několika vzorců, které není úplně jednoduché si zapamatovat.
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
Alfajk: On to na konci toho videa dělí dvěma a v kommentech to máš taky, že to nevydělil dvěma hned v prvním řádku (může působit jako matoucí, ale je to tam správně).
...a stejně všichni umřem... 

- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
A není někde na stažení funkční DPS kalkulátor pro win?? jasně že se to dá spočítat, ale prográmek by byl rychlejší.A dokud nebude v AH porovnání dmg a statů jako je ve hře s požívanými předměty, hodil by se