Nephalem Valor
Zatím nejsem na 60, ale i tak mě zajímá, jak vůbec funguje Nephalem Valor? Četl jsem různé názory, že každý stack je 15% MF a GF, někdo zase říkal 20% a viděl jsem pár screenshotů, kdy z bossů zabitých s Nephalem Valorem dropnul slušný loot (několik Rare, někdy i Legendary).
Podle mě funguje nějak jinak a přímo ovlivňuje dropy z bossů, ze kterých bez Nephalem Valoru nepadají Rare/Legendary nikdy (opravte mě jestli se mýlím, ale z cca asi 20 bossů mi padly jenom modré, oproti elitkám, kde padne žlutý zhruba z každého třetího packu).
Nikde jsem oficiálně nenašel čísla, podle kterých funguje, ví se to vůbec? Jaké s ním máte zkušenosti vy?
Podle mě funguje nějak jinak a přímo ovlivňuje dropy z bossů, ze kterých bez Nephalem Valoru nepadají Rare/Legendary nikdy (opravte mě jestli se mýlím, ale z cca asi 20 bossů mi padly jenom modré, oproti elitkám, kde padne žlutý zhruba z každého třetího packu).
Nikde jsem oficiálně nenašel čísla, podle kterých funguje, ví se to vůbec? Jaké s ním máte zkušenosti vy?
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
Re: Nephalem Valor
a ja bych mel otazku... kdyz zemru tak ten bonus se mi resetuje nebo jedu dal dokud hru nevypnu ?
já jsem na fórku b.netu četl, že Nephalem Valor je na 30 minut může se nastackovat max 5x a bonus je 15% MF,GF a po zabití o NV nepřijdete...
takže schrnutí:
30 minut
15% MF,GF za stack (zabití jednoho packu championu, elite...)
max stacku je 5
nezruší se po smrti
= +75% MF, GF na +- 30 minut
nemám to odzkoušené, mám lvl 50, a dlouho na 50 zůstanu... zkouškové období volá
takže schrnutí:
30 minut
15% MF,GF za stack (zabití jednoho packu championu, elite...)
max stacku je 5
nezruší se po smrti
= +75% MF, GF na +- 30 minut
nemám to odzkoušené, mám lvl 50, a dlouho na 50 zůstanu... zkouškové období volá
Naposledy upravil(a) Azure dne 21.05.2012, 15:40 hod., celkem upraveno 1 x.
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
► za kazdu skupinku champion/boss mas 1 stack
► kazdy stack je 15~20% mf/gfa (neviem presne)
► max 5 stackov
► buff trva 30minut a refreshuje sa ked zabijes bossa/champion grupu
► buff nemizne ked skapes
► hlavny boss (sk/ghom/azmodan..) da za kazdy stack 1 vec navyse takze ti dropuje 7 veci.
Len co som vcera hral tak pri 120% mf pri championoch pocitam tak 80% sanca na rare vec. Z ghoma padli 2rare+5modrych zo siegebreakera 3rare+4modre
► kazdy stack je 15~20% mf/gfa (neviem presne)
► max 5 stackov
► buff trva 30minut a refreshuje sa ked zabijes bossa/champion grupu
► buff nemizne ked skapes
► hlavny boss (sk/ghom/azmodan..) da za kazdy stack 1 vec navyse takze ti dropuje 7 veci.
Len co som vcera hral tak pri 120% mf pri championoch pocitam tak 80% sanca na rare vec. Z ghoma padli 2rare+5modrych zo siegebreakera 3rare+4modre
jeste dulezita poznamka - fialove monstra pro questy, nebo hlavni bossove (sk/ghom/azmodan..) nephalem valor neprodlouzi a ani nedaji dalsi stack
jedna se pouze o skupinky modrych nebo zluta + minions
jedna se pouze o skupinky modrych nebo zluta + minions
A je nějakej ukazatel stavu ? Nebo jak přesněji zjistím, že NV funguje ?
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Ještě bych doplnil, že NV funguje na všech obtížnostech. Důležitý je lvl postavy, tj. 60.
jeste -
nejenom zmena skillu zrusi buff
ale treba i presunuti skillu ve skill baru na jine misto ... takze pozor
nejenom zmena skillu zrusi buff
ale treba i presunuti skillu ve skill baru na jine misto ... takze pozor
jo chtělo by to lock na skill bar, nebo sem ho jenom přehlíd ? v zápalu bitvy jsem si už se skillama na baru hnul stejně jako zrušil buff
Prý stačí zrušit elective mode a už se skilly z lišty nepohneš.
to jako na ty skilly klikas mysi ??
mno ale to ti pak mozna nedovoli si naklikat to co chces a kde to chcesSpyro píše:Prý stačí zrušit elective mode a už se skilly z lišty nepohneš.
testoval si to?
Když je ten buff na 30 minut, tak to přece nebrání měnit si build kdykoliv se mi zachce.. Proti tomu přece blizzard byl ne? Když to je jen na 30 minut a buff mi vyprší, můžu si vesele měnit buildy každou chvíli před tím než začnu hrát. Já myslel, že to má být na furt. tohle teda nechápu, jak má zabránit měnění buildů.
boze ale ten buff ti zmizi kdyz si zmenis ability zeTrhanec píše:Když je ten buff na 30 minut, tak to přece nebrání měnit si build kdykoliv se mi zachce.. Proti tomu přece blizzard byl ne? Když to je jen na 30 minut a buff mi vyprší, můžu si vesele měnit buildy každou chvíli před tím než začnu hrát. Já myslel, že to má být na furt. tohle teda nechápu, jak má zabránit měnění buildů.
samozrejme jde to porad menit a dokola stackovat buff ale tak to proste je ,, ucelem je aby jsi v jedne hre nemenil skilly podle monster ktere potkas
Jenže blizzard to prezentoval jinak.. On to prezentoval tak, že nechtěj aby lidi měnili na 60 tým levlu buildy. A tomu chgěl zabránit tím, že bude valorka nahozená neustále. Já to tak teda z těch videí pochopil. Ze nabít valor bude trvat dlouho a když zmeníš skill, resetne se. A né že je to jen na 30 minut. Mě to nevadí, naopak je to lepší, ale jen je to jinak než říkali. Nebo jsem to blbě pochopil, taky možnost
Rozhodně by bylo méně stresující, kdyby byl buff na více než 30 minut (hodina a více) nebo dokonce permanentní. Stačí delší telefonát nebo nějaká jiná kratochvíle a za chvilku je buff pryč. Člověka to navíc nutí neustále letět vpřed a hledat další elitky, což např. pro HC hráče není úplně optimální. Nemluvě o tom, že některé bitky jsou hodně zdlouhavé (obzvlášť v případě tří skupin elitek naráz) a tak než člověk jednu dorazí, buff je pryč. A v neposlední řadě jsem ve 3.aktu obtížnosti hell kompletně vyčistil dvě rozsáhlá patra dungu a elitka žádná, zato hodinová mlátička asi milionu mobek.
Důvodů pro zvýšení trvání NV je dost, snad to Blizzard časem upraví.
Důvodů pro zvýšení trvání NV je dost, snad to Blizzard časem upraví.
Me se to libi tak jak je. Tech 30min prijde dostatecnej cas, a to i kdyz jsem zacinal farmit inferno se my nestalo ze by Valor buff spadnul. Navic kdyby ten buff byl pernamentni tak by odpadlo killovani rare championu, zas by se chodilo jen run na bosse.
možná by bylo řešením buff na konkrétní hru, založíš novou hru, tak si nastackuj novej buff, nebo přehodíš talenty tak znova novej buff .., umřeš tak lvl bufu dolů (nebo rovnou celej) atd ...