Dotazy na mechanismy
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
No veď ja som sa len pýtal Sa teším, keď budem max super gear a len tak z pr*ele si prídem na Normal obtiažnosti zabiť SK v 1 akte
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazy na mechanismy
216cmfan: Hezkej avatar.
Ono je to celkem logické, že ty opravy budou stále dražší. Protože čí vzácnější věc, tím dražší oprava. Taky tě vyjde dráž oprava nového mercedesu z nejvyšší třídy než oprava staré škodovky. Mysli chlape, mysli.
Ono je to celkem logické, že ty opravy budou stále dražší. Protože čí vzácnější věc, tím dražší oprava. Taky tě vyjde dráž oprava nového mercedesu z nejvyšší třídy než oprava staré škodovky. Mysli chlape, mysli.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
To som vedel, mal som skôr na mysli nejaký napr. vymyslím koeficient, že na inferno budú ešte o niečo ťažšie opravy ako na normal, aj keď by sa jednalo o ten istý item. No ale to je blbosť
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
No, to máš pravdu, to je blbost :-) Bude to jak v D2, akorát jiné ceny, možná jiné fungováni durability.
Kolik se v betě pohybovaly životy u herních postav? Odhad kolik na 60 levelu? Např. Nejlepší úroveň ametystu (ve zbrani) umožní sát 600 HP na 1 ránu. Budou se pohybovat tedy životy v desítkách tisíc?
Ono v posledních fázích bety jsem já měl na lvl 13 asi 450 HP co si tak pamatuju. A to jsem měl minimum +VITality.
Nevím, na kolik až v betě mohlo jít vytáhnout HPčka, jestli na nějakých 800. V předchozích patchích bety jsem měl i přes 1k HP.
Životy v desetitisících si myslím, že určo budou a budu jako tank toho chtít i docílit .)
Nevím, na kolik až v betě mohlo jít vytáhnout HPčka, jestli na nějakých 800. V předchozích patchích bety jsem měl i přes 1k HP.
Životy v desetitisících si myslím, že určo budou a budu jako tank toho chtít i docílit .)
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Jsem přesvědčenej o tom, že životy budou v desítkách tisíc hp. Porovnání lvl-life z bety a odhadem lvl 60 asi nebude mít moc cenu, ale skilly a věci co se týče HP hodně napoví.
To si nemyslím, jelikož PVP chary @lvl 60 co před časem blizz předváděl měly něco přes 10k life. (ikdyž samozřejmě podrobnosti neznáme)
14. budou na webu predmety, tak to pujde vicemene mozne spocitat kolik cca life a dmg budou postavy mit.
Já monka vytáhnul na 13 s vitality gearem na 1300+ (s cca 50dps).
Na 60. levelu budou hp v desetitisících.
Na 60. levelu budou hp v desetitisících.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Ok, vidím, že člověk, co hrál betu má možnost lepšího odhadu. A jak to bude tedy s "damage"? Myslím hráčů (př. největší rank seker má dps asi nějak 600)? A mobové? Někde v diskuzi jsem četl že na infernu i klíďo 25 K (obyčejný příšerák). Lidi psali zde na fóru, že pomocí gearu to hodně zredukuješ, teď typuju, dejme tomu o 50%, pořád to pak bude 12,5 K damage. I kdyby měl př. Barbar 50 K života, tak jsou to cca 4 pecky od moba a je hráč mrtev...
Ja sa spýtam, na jaku mariu Vám je treba vedieť koľko budete mať hp a jaký bude dmg ?
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Redukce budou podle mě i větší, nicméně 4 pecky od moba-možná,... shrňme si to znova, proč se to jmenuje Inferno?Opicak píše:Ok, vidím, že člověk, co hrál betu má možnost lepšího odhadu. A jak to bude tedy s "damage"? Myslím hráčů (př. největší rank seker má dps asi nějak 600)? A mobové? Někde v diskuzi jsem četl že na infernu i klíďo 25 K (obyčejný příšerák). Lidi psali zde na fóru, že pomocí gearu to hodně zredukuješ, teď typuju, dejme tomu o 50%, pořád to pak bude 12,5 K damage. I kdyby měl př. Barbar 50 K života, tak jsou to cca 4 pecky od moba a je hráč mrtev...
Protože to má být víc než hellově těžké... Já jsem se ptal spíše proto, že si nemůžu zvyknout na tak vysoké číslo u HP nebo DPS. Nikdy jsem hru, kde se objevují takové cifry nehrál. Pokud si ale tyto čísla jdou vstříc tak je to jen relativní, jestli se pohybujeme v 10K nebo 100K; vliv to má jen na niance mezi těmito čísly.
Tam budou příserky co budou dávat neredukované hity za 200k, ne bossové u těch očekávám ještě trošku víc
Budeme mít hodně životů....
edit: teda na HC jen jeden no
Budeme mít hodně životů....
edit: teda na HC jen jeden no
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
To si asi moc her nehrál, už jen wow je příklad za všechny, nebo Lineage. Já se těch čísel nebojím, bude to adekvátní vůči gearu, který se bude dát nasbírat na Hell.Opicak píše:Protože to má být víc než hellově těžké... Já jsem se ptal spíše proto, že si nemůžu zvyknout na tak vysoké číslo u HP nebo DPS. Nikdy jsem hru, kde se objevují takové cifry nehrál. Pokud si ale tyto čísla jdou vstříc tak je to jen relativní, jestli se pohybujeme v 10K nebo 100K; vliv to má jen na niance mezi těmito čísly.
Zas to nepřhenánějte nemůže hráč chcípnout na 4 hity.. Jak by to takovej barbar pak asi dával, když musí jít do střetu s mobkama.
oneshot byl běžnej i v D2, alespoň v mém případě (i když já byl noob celých 10 let), inferno bude těžké a přehnané a věřím že budem umírat i na jednu ranu v počátcích i pozdějc
Jay Wilson potvrdil, že pokud má hráč průměrný equip, tak ho nebudou zombíci sundavat na jednu ránu.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
nikde jsem se nedočetl jak bude vypadat tankovani? bude to stejne jako v diablo 2
nebo bude system jako ve wow tzn aggro
ptam se protože chci hrat dmgera, a logicke je že jesliže bude tankovani jako v diablo 2 je dost naprd hrat barbara nebo monka na dmg, nabehnu tam a prvnim plosnakem je vemu na sebe od kazdeho jedna rana a budu mrtvy, na HC by to byla extremne rizikova role.
nebo bude system jako ve wow tzn aggro
ptam se protože chci hrat dmgera, a logicke je že jesliže bude tankovani jako v diablo 2 je dost naprd hrat barbara nebo monka na dmg, nabehnu tam a prvnim plosnakem je vemu na sebe od kazdeho jedna rana a budu mrtvy, na HC by to byla extremne rizikova role.
Odesláno klavesnici pomocí mých prstů