Ukázka vzdáleností v D3
Re: Ukázka vzdáleností v D3
Podobnýb věci většinou mažu, když už dáváte nějaké linky na něco, tak vysvětlete pořádněo co jde a něco k tomu, ne jen založit téma, mrsknout link a konec.
Jsou tu i lidi co anglicky neumí a těm to vůbec nic neřekne.
@KEAN ahoj ta vzdalenost je v cem mysim tim nejakou jednotku
jinak na tom nevidim nic zajimaveho.

Achievements: 7400 (92%)
Jsou to yardy. Jednotka, která je používaná v popisech skillů. A to je právě na tom to zajímavý. Můžeš si udělat představu, jakej mají skilly dosah, jak velkej prostor zasáhnou atp. Třeba Slow Time s runou Time Shell bude mít hodně malej rozsah (10 yards), to mě trochu zklamalo.
Tak myslel jsem, že z názvu topicu to bude jasné. Jedná se o ukázku vzdáleností ve hře. V D3 se totiž vzdálenost měří na yardy. Jenže 1 yard je cca 0,9 metrů, takže i když blizz používa označení yardy, je tato vzdálenost jiná, než ve skutečnosti. Takže např. pokud si někdo, stejně jako já, nedokázal představit 10y ve hře, tak na to mu odpoví tento screen.
navic to koukam jeste ukazuje jakej kousek obrazu budete mit orezanej kdyz budete hrat 4:3 pomer stran monitoru 

díky, hodí se vědět :-)
Tak snáď tu nikto nie je tak retardovaný aby mu práve presne toto nedošlo ;pJavurek píše:Podobnýb věci většinou mažu, když už dáváte nějaké linky na něco, tak vysvětlete pořádněo co jde a něco k tomu, ne jen založit téma, mrsknout link a konec.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc, tohle se celkem hodí, alespoň už si umím představit velikost blizzardu s runou.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Máte o tom krásný článek přímo na incgamers, ten obrázek sám o sobě je jen taková třešnička na dortu.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
GJ. Pro představu dobrý