Čaute, plánujem si kúpiť Deadman Legacy, primárne sa 10 % CC, ale neviem sa rozhodnúť medzi bonusom k elemental arrow (+-13 % k dmg) alebo
rapid fire(+-8 % bonus k critical chance ). Nie som si, ale úplne istý ako bonus k EA funguje, či sa počíta aj ak sa procne critical, alebo iba k dmg bez critiacalu.
S DH mám okolo 34 % CC, zatiaľ bez ringov na CC a samozrejme quiveru s 10 % CC. Spolu by som hodnotu critical chance mohol priblížiť k 50 % a už teraz sa mi procuje rapid fire skoro stále, čo ešte pri nejakých 60 percentách. Čo si myslíte, čo bude lepšie a výhodnejšie? Ceny týchto q. sú porovnateľné, a nie sú ani enormne vysoké (pri mojich vyhľadávaniach sa začínajú na takých 3m).
Deadman Legacy
Re: Deadman Legacy
Není úplně podstatné, jestli bude mít 9 nebo 10 critical hit chance. Bonus funguje jako % k celkové damage způsobené elemantal arrow. Já ho také používám a je to celkem znát. Na rapid fire se stejně postupem času vykašleš, protože není tak efektivní jako elemantal s runou Ball lightning, které zasahuje několik nepřátel a ještě několikrát. Raději vezmi quiver s 9% crit chance, 18% attack speed a slušnou dex a vit. Jen nevím, zda se do 3m vejdeš. Raději ožel bonus na elemental damage než attack speed.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
S vysokym CC nachadza Rapid Fire iný význam a rozmer najme s runou Fire Support. Je to rozhodne lepsie ako Elemental Arrow, ktore uz vacsina DHcok nepouziva. Rapid Fire je dobry ako na normalne farmenie ale silnu stranku ma v groupe, na bossoch, teda v single target dmgi.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Podle mě prostě rapid fire DH nepatří a ani "nesluší". Vypadá to pak jak střílečka z divokého západu. Se slušnou DPS je elemantal arrow nejlepší na větší grupy nepřátel, na uber bossy už ne, ale to sem nepatří.
sice teda OT, ale když už jsi to načal co je podle tebe nejlepší na uberaky?djshimi píše:Podle mě prostě rapid fire DH nepatří a ani "nesluší". Vypadá to pak jak střílečka z divokého západu. Se slušnou DPS je elemantal arrow nejlepší na větší grupy nepřátel, na uber bossy už ne, ale to sem nepatří.
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Na velké grupy nepřátel je imho nejlepší multishot. V critech rozdávám 200-400k dmg. na moba, takže pokud je zhluk, dokáži za 15 hatred rozdat několik mil. dmg.djshimi píše:Podle mě prostě rapid fire DH nepatří a ani "nesluší". Vypadá to pak jak střílečka z divokého západu. Se slušnou DPS je elemantal arrow nejlepší na větší grupy nepřátel, na uber bossy už ne, ale to sem nepatří.
Přesně tak, na groupy je Multishot top. Ono i na elity, pokavaď to nejsou ty, co se rozutíkávaj...RedDwarf_Cz píše:Na velké grupy nepřátel je imho nejlepší multishot. V critech rozdávám 200-400k dmg. na moba, takže pokud je zhluk, dokáži za 15 hatred rozdat několik mil. dmg.djshimi píše:Podle mě prostě rapid fire DH nepatří a ani "nesluší". Vypadá to pak jak střílečka z divokého západu. Se slušnou DPS je elemantal arrow nejlepší na větší grupy nepřátel, na uber bossy už ne, ale to sem nepatří.