Čau,
chtěl bych poradit od Vás, zkušenějších co zlepšit... Mám DH, snažím se o vyváženou postavu s alespoň 35k HP, 350 all-res a dále samozřejmě co nejvyšší dmg. V současnosti farmím bud tak, že jedu MP 1 - 2 s MF equipem ( který mi dá cca 300 MF ), nebo bez MF equipu pak zvládnu MP 3 a možná i 4, ale není to ono, umírám i na 3...
1) Proto bych chtěl poradit, co byste zlepšili z equipu. Problém jsou samozřejmě goldy - jsem omezen cca 8M goldů.
2) Ještě bych se chtěl zeptat, na skill elemental arrow - používám Frost Arrow, není nějaká runa lepší?
3) Poslední věc, co mě zajímá - je lepší farmit na nižší MP s MF nebo na vyšší ( v mém případě max o 2) MP s tím equipem z profilu.
Můj profil je zde:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dave ... o/14329173
V tuhle chvíli mi to ukazuje jiný boty ( z MF eq ), ty co mám normálně mají staty: 196 dex, 145 vit, 49 fire res
Děkuju všem za případné rady a připomínky
Jak vylepšit mého DH
Re: Jak vylepšit mého DH
Ahoj,
já bych farmil na nižší MP s MF equipem (ten bohužel nevidím) pokud příliš neumíráš a zabíjíš dostatečně rychle.
elemental - zkus runu na lighting ball (zasahuje každý cíl až 2x)
Jinak co zlepšit?
Být tebou prodal bych za slušný peníz ten 6 crit chance ring na wiza(wd) a koupil si nějaký pěkný s dex (nebo pokud budeš chtít mít hellfire)
pak bys mohl investovat do rukavic s cc/as/cd/dex@ či as/cc/dex/vit případně když dobře prodáš ring (a získáš hellfire) došetřit na nějakou pěknou manticoru .
já bych farmil na nižší MP s MF equipem (ten bohužel nevidím) pokud příliš neumíráš a zabíjíš dostatečně rychle.
elemental - zkus runu na lighting ball (zasahuje každý cíl až 2x)
Jinak co zlepšit?
Být tebou prodal bych za slušný peníz ten 6 crit chance ring na wiza(wd) a koupil si nějaký pěkný s dex (nebo pokud budeš chtít mít hellfire)
pak bys mohl investovat do rukavic s cc/as/cd/dex@ či as/cc/dex/vit případně když dobře prodáš ring (a získáš hellfire) došetřit na nějakou pěknou manticoru .
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Re: Jak vylepšit mého DH
A hlavně, máš už dmg. okolo 100k a v pokladničce 8 mil. , což je hodně málo na to abys nějak zásadně zvyšoval dmg. Pokud chceš jít směr nahoru začni se dívat na věci v desítkách/stovkách mil.
Manticora není špatná věc, ale dmg. se ti zvedne tak max. o 20k., záleží jaký máš base dmg. , jakou si koupíš manticoru a jak se ti celkově zvedne cdmg.
Začni se dívat po "natalka" věcech a legendárkách bracers/should.
Manticora není špatná věc, ale dmg. se ti zvedne tak max. o 20k., záleží jaký máš base dmg. , jakou si koupíš manticoru a jak se ti celkově zvedne cdmg.
Začni se dívat po "natalka" věcech a legendárkách bracers/should.