Smoke Screen - dotaz
Ahojte,
Mam dotaz ke skillu Smoke Screen. Nejak jeho pouziti plne nechapu. Ze zacatku jsem si jel dle sveho, jednou se nudil v praci a neco malo si precetl.
Me osobne prislo pouzitelnejsi ( z hlediska preziti ) Vault. A to i z vlastni zkusenosti.
Zkouseno jak v single tak v parte.
Dekuji za odpoved.
Mam dotaz ke skillu Smoke Screen. Nejak jeho pouziti plne nechapu. Ze zacatku jsem si jel dle sveho, jednou se nudil v praci a neco malo si precetl.
Me osobne prislo pouzitelnejsi ( z hlediska preziti ) Vault. A to i z vlastni zkusenosti.
Zkouseno jak v single tak v parte.
Dekuji za odpoved.
Re: Smoke Screen - dotaz
já teda smoke screen používam skoro pořád
1) nikdo na tebe nejde nedostáváš dmg
2) můžeš dělat vše normálně aniž by se ti to zrušilo
dobrý je to hlavně proti mortar elitám abys nemusel chodit blíž - vidíš že na tene letí mortar dás smoke a v klidu jedeš dál non-stop. To samý frozen elity před výbuchem si dáš smoke a střílíš bez přerušení.
určitě jě to menší ztráta jak vault
1) nikdo na tebe nejde nedostáváš dmg
2) můžeš dělat vše normálně aniž by se ti to zrušilo
dobrý je to hlavně proti mortar elitám abys nemusel chodit blíž - vidíš že na tene letí mortar dás smoke a v klidu jedeš dál non-stop. To samý frozen elity před výbuchem si dáš smoke a střílíš bez přerušení.
určitě jě to menší ztráta jak vault
Dekuji za odpoved
Nicmene cas trvani mi prijde moc kratky.
Holt jsem si zvykl na vault ( zrychluju si tim i behani na mape ), a asi by to chtelo i jiny styl hrani. Nemluve ted o nerfu v patchi.
A tu ztratu myslis jak? DPS?
BTW mam to poskladany takhle - http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... ebd!Zb.Zaa
Pouzivam Bola Shot tak to nahazim a popobehnu a tak dal. Tak nemivam s morar jelitama moc problemy ( pokud nezapomenu )
Nicmene cas trvani mi prijde moc kratky.
Holt jsem si zvykl na vault ( zrychluju si tim i behani na mape ), a asi by to chtelo i jiny styl hrani. Nemluve ted o nerfu v patchi.
A tu ztratu myslis jak? DPS?
BTW mam to poskladany takhle - http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... ebd!Zb.Zaa
Pouzivam Bola Shot tak to nahazim a popobehnu a tak dal. Tak nemivam s morar jelitama moc problemy ( pokud nezapomenu )
muzes utocit aji v invisu a hlavne to prerusi v podstate vsechny debufy i like it
tim sem myslel že místo střílení dáváš vault a uhybáš
měl sem se asi zmínit že hraju teprve na hell a tam neni potřeba vůbec utíkat jako v infernu.
Do inferno buildu bych smoke screen asi nedával to je fakt zbytečnost
Jedinou výhodu v infernu bych viděl v tom že ti to schodí klec od Jailer elit jinak asi na nic
měl sem se asi zmínit že hraju teprve na hell a tam neni potřeba vůbec utíkat jako v infernu.
Do inferno buildu bych smoke screen asi nedával to je fakt zbytečnost
Jedinou výhodu v infernu bych viděl v tom že ti to schodí klec od Jailer elit jinak asi na nic
aji ten frost, ses zmrazenej, nahodis smoke a muzes utyct, nebo hodi vortex a uz to mackas a zas prezijes, + v se v tom invisu muzes pekne lifestealnout, nevim mam ten skill rad, diky nemu obcas ani neumru na elitech
SS je hodně dobrý, prostě nesmrtelnost. Vault ti občas fakt nepomůže.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
SS v infernu je nutnost!
Inferno bez SS je temer sebevrazda, od 2/3 potvor dostavas instant killy, tak potrebujes neco, co ti zachrani zadek, hlavne proti teleportovacim/chargovacim potvoram, pripadne mortaru, kterymu se taky vzdy neda vyhybat jen kitovanim, protoze to nekdy hazej i vselijak pred tebe.
Inferno bez SS je temer sebevrazda, od 2/3 potvor dostavas instant killy, tak potrebujes neco, co ti zachrani zadek, hlavne proti teleportovacim/chargovacim potvoram, pripadne mortaru, kterymu se taky vzdy neda vyhybat jen kitovanim, protoze to nekdy hazej i vselijak pred tebe.
otázka zda sa mi alebo zasa to nerfli na 1,5sek z 3? wtf omg lol
ten nerf je stary len v hre to uz ukazuje spravne
povodne s runou to bolo 3 sec po nerfe je to 1,5 . . .........,...,
povodne s runou to bolo 3 sec po nerfe je to 1,5 . . .........,...,