Příspěvek
od Mlok » 05.01.2015, 16:15 hod.
Možná bych se někdy přidal. Občas bývám doma sám, to by pak šla i hra v partě (bez toho, abych partě pořád hru přerušoval kvůli rodině), někdy večer po usnutí malé možná i když je rodina doma. A už jsem o tom déle uvažoval, že bych začak hrát někdy i v partě.
TS nevedu zatím vůbec. Jak jsem tu psal, tak schválně nemám zatím připojený mikrofon. Kdyby se časem takhle hrálo více, tak bych možná i tohle přehodnotil a TS si pořídil. Mám to i trochu komplikovanější na technické řešení. Sluchátka nesnesu a mám to připojené na pořádné bedny a hraju na TV. Takže bych musel pořídit nějaký bezdrátový mikrofon, který by se podařilo dobře umístit, aby nechytal zpětnou vazbu z repro.
Ale píšu aspoň rychle na klávesnici :-)
Na live ale ideální DH do party určitě aktuálně nemám. V rámci frost/fire už to mám vyladěné velmi slušně, ale tenhle build není do party ideální. Do party je potřeba nejlépe slow ball build. A ten už určitě dělat nebudu když se patch blíží. I fire build by byl trochu lepší než frost/fire, ovšem fire build dělá nechutné lagy (ještě daleko horší než slow ball), takže to také není zrovna ideální řešení do party.
V úvahu by připadala pouze úprava pro BP6 s 2-hand kuší, což by ale zase vyžadovalo IAS party buff (to je předpokládám od WD 20% IAS). Bez něj na to nemám gear (potřeba perfektních TaT). Ale ani do toho se mi už moc nechce, materiál šetřím na nový patch.
Na druhou stranu nějaké nadávání za pokažení riftu ode mě určitě nehrozí. Není to HC, takže s pokaženým GR o nic nejde. Do žebříčků to je stejně bez šance bez perfekt sehraného týmu s 2x slow ball DH a naprosto perfektním suportem. A ani mi žebříčky nijak netrápí. A navíc chcípnutí ještě neznamená nutně pokažený GR, pořád z toho může být upgrade gemů.
Kromě nové zábavy by se mi líbilo kdyby se lehce povedlo navýšit gemy. A na to není třeba stíhat ani limit. Jen je podmínkou, aby se podařilo dát dost vysoké klíče v trialu. V partě to bude menší opruz než hrát GR44 solo. GR44 je sólo už mimo limit frost/fire a hlavně při blbém rollu už je to utrpení. A protože jsem neměl nadbytek GR44 klíčů, tak jsem pro upgrade gemů musel dohrávat i blbé rolly.
V partě blbý roll GR není takový problém, protože narozdíl od sólo budu moct udělovat dmg a ne pořád utíkat před one hit killem a mít tak aktivní jen 1-2 sentry.
Netuším jak moc vysoko se dostane frost/fire v trialu. Asi to o moc lepší než solo nebude.
Ale ani navyšování gemů není podmínkou.
Začít se může samozřejmě níže než bych potřeboval na gemy (na gemy potřebuju hrát GR45+, GR44 jsem si odehrál všechny ještě solo). A nemám problém když si takhle navýší ostatní gemy na nižších GR než potřebuju já (pokud je mají zatím níže než lvl45).
Ze začátku by se to dalo jen někdy zkusit a prostě uvidíme. Ono by se to případně doladilo až se spustí patch. Tam budu nakonec DH také pořádně řešit (jak jsem psal jinde, tak na PTR už se bez většího ladění podařil GR47 klíč a v partě bude nový M6 set na hraní pohoda, narozdíl od solo, tam to bude problematické). A tam bude v partě dobře hratelný stejný build i jako pro sólo (i když je možné, že jiná varianta bude o chlup silnější pro týmovou hru, ale nebude tam takový rozdíl jako u slow ball buildu). V novém patchy bych to ale klidně poladil i více pro hraní v partě.
A jestli se něco nezmění zásadní oproti aktuálnímu stavu PTR, tak v novém patchi to určitě půjde znatelně výše.
Teď už je mi líto materiálu, kterého bude potřeba hned po spuštění patche co nejvíce. To bude Ancient Arcane barb (ten bude jasný na začátku jak pro solo, tak do party), ancient Devastator, ancient Reapers (pro týmovou hru určitě, pro solo se uvidí jestli bude lepší hrát Reapers nebo navyšovat raději tougness se Slave bondy). A možná i další crafty.