M6 DH builds

Bit
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ficek-2914
Re: M6 DH builds

Příspěvek od Bit » 05.09.2014, 13:39 hod.

M?no osobně bych teda vyhodil dexku za DMG... přeci jen u M6 je ta CDR třeba nebo jsem jedinej komu chybí ? (mám jen 26%)
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 05.09.2014, 14:18 hod.

jo vyhodit dex ktery samo o sobe pridava 100 000 dps...f*ck logic

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 09.09.2014, 07:09 hod.

Dobré játro,

hraju mara http://eu.battle.net/d3/en/profile/KryO ... o/48163608 teprve pár dní a líbí se mi jeho "zákeřnost", takže v tom budu asi vesele pokračovat. Mam ale jeden dotaz. Kolem sebe vidím hlavně fire clustery, multishoty a sentriny. Je to oproti jiným elementům výhoda? Pocitově mi přišel physical nejlepší nebo jestli mi ty bubliny -15% dmg taken placebo efektovali a já se cejtil jak s alwayskama "suchý a bezpečný". Pak jsem přehodil na cold, to mi přišlo slabší i když jsem tam narval pasivku na chill 20% a nakonec jsem zkusil fire a ten mi přišel stejnej jako physical, ale bez bubliny. Jaký z toho máte pocity vy? Nebo jestli už jste to zkoušeli "počítat"?

No a pak ještě gemy. Jasný, že ten na pety je priorita, pak hádám na elity a další na rozložení dmg? Zatím má moje holka jenom jednu díru, takže až bude dospělejší, tak jí to někdy večer udělám a budu jí tam postupně zkoušet strkat všechny, abych věděl, co sentriny dokážou "převzít"...

Zdar a sílu a ať to padá
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“