to Welwet: Pár lidí to bere podobně, že de facto nechtějí Diablo 3, ale Diablo 2.5 nebo jenom novej datadisk Diabla 2, kde všechno zůstane při starém, jenom se trochu upraví grafika. Já se považuju za konzervativce, ale tohle je na mě fakt hardcore konzervativní myšlení. Je u her naprosto samozřejmé, že nový díl má přinést: 1) lepší grafiku, 2) pokud možno lepší hratelnost 3) nové prvky. Nesplňuje-li nová hra tyto předpoklady, pak to není hra s novým číslem. Je například rozdíl mezi Doomem 1 a 2 a mezi Diablem 2 a 3. Doom 2 přinesl oproti prvnímu dílu jen jednu novou zbraň, pár nepřátel, ale jinak se graficky ani v herním principu nic nezměnilo. Na druhou stranu, je monstrozní rozdíl mezi Doomem 2 a 3.

Stejně tak u Diabla. Mezi Diablem 2 a 3 je rozdíl kolik, 10 let? CHceš aby se na tom do puntíku nic neměnilo? Nechat staré postavy, starý systém run a já nevím čeho všeho, hlavně abych si na nic nového nemusel zvykat? Poněkud neohleduplné vůči novým i starým hráčům, kteří nechtějí hrát furt to samé dokola. Nemohu si pomoct, ale štěstěna stála při Blizzardu i Diablu 3, když se rozpadl Blizzard North, který už na původním D3 pracoval. Podle mě by to nebyl takovej trhák jako nynější D3, byť se některým hráčům nemůžete zavděčit nikdy.
Sry, musel jsem to tak rozepsat, jinak bych nespal.