Příspěvek
od Mlok » 28.01.2015, 10:23 hod.
Tak u SC je prostě efektivnější jet max DPS a případně sem tam umřít (ale i jedna smrt i když je teď první obnovení hned je zdržení ne tak úplně malé). Ale samozřejmě 4x během dvou minut, tudy cesta nevede (to efektivnější opravdu není).
Mně to přijde asi i těžší na odehrání i s tím, že třeba 2x umřít během riftu můžeš. One hit kill dostaneš téměř od všeho, takže neumírat často není žádná sranda. Na HC pojedeš nižší GR s vyšší tougness, což je na odehrání mírně snažší. Ale samozřejmě na SC to zase extrémně usnadňuje to, že když se to nepovede a umřeš vícekrát, tak sice GR nedáš, ale o nic nepřijdeš a můžeš to zkusit znovu. A díky tomu to můžeš i mnohem více trénovat a více se tak zlepšovat na GR na hranici tvojich možností.
Tedy pokud se bavíme o tom, že když někdo napíše, že udělal GR50, tak to znamená, že to udělal v limitu. Po limitu je to samozřejmě o ničem a je to dobré k jedinému účelu a to jednorázové vyexpení gemů.
Já bych to tak tedy nikdy nenapsal. Já můžu zatím napsat, že jsem dal GR44 (což za pár dní vypadne z žebříčku, na SC je to aktuálně už slabý výkon). A při tom pokusu jsem neumřel ani jednou (ale na HC už bych takový pokus nezkoušel s tou nízkou tougness co jsem to hrál, riziko umřít tam samozřejmě už bylo poměrně vysoké).
V sousedním vláknu jsem psal o upgradu gemů, kdy jsem včera hrál GR50. A to bylo už opravdu utrpení s tím blbým rollem co jsem dostal a jak dlouho jsem to hrál (32 minut). Tam jsem také párkrát umřel (asi 3x). Za "udělání GR50" bych to opravdu nepovažoval.
Ani ten o mnoho lepší pokus na GR49 za 18 minut nepovažuju za "udělání GR49". V limitu to nebylo, takže nic.
Pokusy na GR45-46 (což je aktuálně pro mě reálně zvládnutelné) jsem teď nehrál, teď jsem chtěl upgradnout gemy (a už jsem začínal u gemů na lvl 47/48, tedy nemělo smysl hrát nižší GR než 48).
V každém případě, ať každý hraje co ho baví. To je to podstatné.
Naposledy upravil(a)
Mlok dne 28.01.2015, 10:25 hod., celkem upraveno 1 x.