Demon Hunter - diskuze o buildech, skillech, aplikacích run
myslim ze DH nema sancu vydrzat viac ako jednu ranu, ved tam maju problem barbary s 700-800 resist , 40k HP aby ich mobovia nedali na par ran nieto este DH .... druhy den sa snazim dat druhy quest v act 3 , obsadzovanie katapultov a zatial sa mi najviac podarilo prist pri prvy katapult skusal som aj public game a kapeme tam vsetci ako muchy
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:legolas #2280
- Kontaktovat uživatele:
Re: Demon Hunter - diskuze o buildech, skillech, aplikacích
Ahoj Peckoslav
zmenil by som dva skilly primarny skill a hunting skill.
Ako prve by som zmenil primarny skill Entangling Shot s runou Justice is Served za Hungering Arrow s runou Devouring Arrow.
Pomocou Entangling Shotu si sice doplnis hatred, ale viac sa oplati vyuzit vacsi damage s primarkou Hungaring Arrow pridava ti +115% dmg a mas 35% sancu, ze ti sip prerazi cez ciele a vdaka rune Devouring Arrow sa ti po prerazení ciela zvysi dmg o 70%.
Hunting skill Companions runou Bat companion by som zmenil za
Marked for Death s runou Mortal Enemy +12% dmg do oznaceneho cielu + regen 3 hatred za zásah. (Prave kombinacia Elemental
Arrow + Nether Tentacles je velmi dobra pretoze za kazdy hit vracia 6 - 9 hatred - Vdaka tomu sa ti doplna dostatocna hatred, nemusis dalej vyuzivat primarku Entangling Shot pre doplnanie hatred).
S pozravom Dennethor
zmenil by som dva skilly primarny skill a hunting skill.
Ako prve by som zmenil primarny skill Entangling Shot s runou Justice is Served za Hungering Arrow s runou Devouring Arrow.
Pomocou Entangling Shotu si sice doplnis hatred, ale viac sa oplati vyuzit vacsi damage s primarkou Hungaring Arrow pridava ti +115% dmg a mas 35% sancu, ze ti sip prerazi cez ciele a vdaka rune Devouring Arrow sa ti po prerazení ciela zvysi dmg o 70%.
Hunting skill Companions runou Bat companion by som zmenil za
Marked for Death s runou Mortal Enemy +12% dmg do oznaceneho cielu + regen 3 hatred za zásah. (Prave kombinacia Elemental
Arrow + Nether Tentacles je velmi dobra pretoze za kazdy hit vracia 6 - 9 hatred - Vdaka tomu sa ti doplna dostatocna hatred, nemusis dalej vyuzivat primarku Entangling Shot pre doplnanie hatred).
S pozravom Dennethor
A ja myslim, ze ma. I bez rezistu a s 20k hp.lukas1135 píše:myslim ze DH nema sancu vydrzat viac ako jednu ranu, ved tam maju problem barbary s 700-800 resist , 40k HP aby ich mobovia nedali na par ran nieto este DH .... druhy den sa snazim dat druhy quest v act 3 , obsadzovanie katapultov a zatial sa mi najviac podarilo prist pri prvy katapult skusal som aj public game a kapeme tam vsetci ako muchy
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Ja boostovani HP vzdal, kdyz jsem dostaval slupky za 60k, sice jsem mel 30k lifu, ale moc mi to nepomohlo...Gotha píše:A ja myslim, ze ma. I bez rezistu a s 20k hp.lukas1135 píše:myslim ze DH nema sancu vydrzat viac ako jednu ranu, ved tam maju problem barbary s 700-800 resist , 40k HP aby ich mobovia nedali na par ran nieto este DH .... druhy den sa snazim dat druhy quest v act 3 , obsadzovanie katapultov a zatial sa mi najviac podarilo prist pri prvy katapult skusal som aj public game a kapeme tam vsetci ako muchy
Kamarad progresuje Diabla na Inferno s 16k hp, bez rezistu (a pokud nejaky ma tak je to spise nahoda) a se 40k+ dps. Kdyz se kouknete na video hrace Athene jak dal na solo Diabla v infernu tak taky bez rezistu a jeste na meele :-)
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
ja to jedu stejne, 14k hp, 90k dpsGotha píše:Kamarad progresuje Diabla na Inferno s 16k hp, bez rezistu (a pokud nejaky ma tak je to spise nahoda) a se 40k+ dps. Kdyz se kouknete na video hrace Athene jak dal na solo Diabla v infernu tak taky bez rezistu a jeste na meele :-)
dobrý večer,
všimnul jsem si, že nikdo tady nepoužívá spike trap a pritom s poslední runou 3 miny za 30 hatred, solidní dmg...když nejaký mob/boss je dost velekj a slapne na vsechny 3, takže docela luxus ne? hlavně na vyssich levelech kdy nemuezs jen stát,ale kittovat...
všimnul jsem si, že nikdo tady nepoužívá spike trap a pritom s poslední runou 3 miny za 30 hatred, solidní dmg...když nejaký mob/boss je dost velekj a slapne na vsechny 3, takže docela luxus ne? hlavně na vyssich levelech kdy nemuezs jen stát,ale kittovat...
vzdyt jsou uplne k nicemu,proto je nikdo nepouziva...takhle je malo action baru a jsou potreba jiny skilly,a este si to zasirat spike trapem...
Spike trap je ok, jen je třeba to umět používat. Na grupy monster je to ok, ale využití bych viděl spíše v partě, kde je nějaký tank.
@ Peckoslav - zauvažoval bych vyměnit multi za caltrops (stun+slow). Pokud chceš přežít ránu od obyč moba můžeš zkusit SP+gloom , sám to používám na doplnění life.
@ Peckoslav - zauvažoval bych vyměnit multi za caltrops (stun+slow). Pokud chceš přežít ránu od obyč moba můžeš zkusit SP+gloom , sám to používám na doplnění life.
jak na reflect moby? jedina mozna taktika je smokescreen ? to udelam 2x a nemam discipline
a ty caltrapy...neni lepsi ta runa na 80% zpomaleni na 6sec ? zatim hraju s ni a je to docela dobry
a ty caltrapy...neni lepsi ta runa na 80% zpomaleni na 6sec ? zatim hraju s ni a je to docela dobry
6 vteřin trvá ta past , ne zpomalení. Osobně používám runu na imobilizaci. Na reflect bossy používám kombo 2-3 caltrop + SS + případně SP s gloom (doplním si life a používám v prodlevě po SS) ,snažím se držet co nejdále od nich a střílet offscreen a SS mi rozhodně vydrží více jak na 2x. Je třeba mít itemy + max discipline a používám "preparation" (s backup runou = 30% šance n skill bez CD)
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
@Rakii: a když jsi off-screen, tak se ten dmg od reflect mobů nedostává? Většinou mám problém s reflect moby - zde se mi vyplácí řezat je něčím bez pierce (takže zraňuju jen jednoho a to většinou zvládnu uléčit), jinak je skipuju.
Co jsem zatím našel jako smrtící kombo, tak fast, teleporter s shielding + cokoliv - teleportne se ke mě a dá mi ránu = IK, nepodařilo se mi zatím vysledovat při jaké příležitosti se portuje
Co jsem zatím našel jako smrtící kombo, tak fast, teleporter s shielding + cokoliv - teleportne se ke mě a dá mi ránu = IK, nepodařilo se mi zatím vysledovat při jaké příležitosti se portuje
Ten dmg dostáváš, ale můžeš zkusit ten SP+gloom , má 20%+3% (ele arrow) leech takže se léčím a neubírá mi to life. Ty tele se snažím držet mimo screen nebo na kraji sreenu a jakmile se dostanou moc blízko tak SS, ale ale pokud mají ještě bublinu tak je lepší to skipnout. Na tyhle bojeto chce mít hodně disciple (+max disc itemy) a samozřejmě kotel dmg a slušnej speed run.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
mám cca 100k DPS, boty s 12%move (pěkně narollované Asheara´s Lock), 44 disciple
ještě to zdaleka optimální, ale nějak nejsou goldy na další upgrady postavy, ten gloom vyzkouším, možná zkusím najít něco +life/hit
ještě to zdaleka optimální, ale nějak nejsou goldy na další upgrady postavy, ten gloom vyzkouším, možná zkusím najít něco +life/hit
ahoj, co říkáte na tenhle build? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bge!aZbZbZ
předělal jsem svůj starý na tenhle, a je to opravdu pecka (všechno okolo lítá do povětří)...
jsem zatím na hellu, tak uvidím na infernu...
předělal jsem svůj starý na tenhle, a je to opravdu pecka (všechno okolo lítá do povětří)...
nepouzitelnej,ale na to prijdes na infernu sam
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Kazdy nie je taký noob ako ty...s Wizzom ti vyčistím cele inferno iba s Energy Twistrom i ked to nikto nepouziva, je to nepouzitelne alebo to jednoducho s tym nevedia... Tak aj s Huntrom sa to dá s inými skillmi.Alfajk píše:nepouzitelnej,ale na to prijdes na infernu sam
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- RedDwarf_Cz
- Wraith
ZOMB píše:ahoj, co říkáte na tenhle build? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bge!aZbZbZ
Pokud seš v hell, tak zatím nic neřeš. Vzhledem k tomu, že skilly můžeš kdykoli přehodit, je zbytečné teď dumat nad tím, co bude v infernu. Pokud ti momentální kombinace vyhovuje a procházíš mapou bez problémů, tak hraj.
Až budeš v infernu, poznáš jak to tam chodí a můžeš začít lámat si hlavu, co použít. Samozřejmě každý build se hraje jinač a je jen na tobě, jaký způsob si zvolíš a podle toho si začneš skládat gear.
Měl bych otázku k pasivce Ballistic. Píše, že zvyšuje dmg všech "raketových" efektů "by 50%". Nejsem kovaný v blizzardí angličtině (potažmo logice), ale těch "by 50%" znamená o padesát procent ze stávající bonus dmg skillu, nebo plus padesát procent k bonus dmg?
Příklad - "Rapid fire" s runou "Fire support", každou vteřinu vystřeluje 3 rakety s dmg 35%.
Po aplikaci pasivky pak každá raketa dává +85% (=50+35) bonusovou dmg nebo 52,5% (50% z 35 + 35). Ten samý dotaz pak platí pro Sentry gun s runou Spitfire turret (platí +58% = 8+50 nebo +12% = 8+4)?
Příklad - "Rapid fire" s runou "Fire support", každou vteřinu vystřeluje 3 rakety s dmg 35%.
Po aplikaci pasivky pak každá raketa dává +85% (=50+35) bonusovou dmg nebo 52,5% (50% z 35 + 35). Ten samý dotaz pak platí pro Sentry gun s runou Spitfire turret (platí +58% = 8+50 nebo +12% = 8+4)?