Příspěvek
od Mlok » 27.10.2014, 13:08 hod.
Lvl gemů udělá mnohem méně. Při lvl gemů jako máš ty přijdu jen o 7% dmg. GR jsem s DH zatím moc nehrotil. Jen co jsem levelil gemy a při tom jsem zatím jednou úspěšné dal GR40 a to s mizerným časem (minimální rezerva), takže už to ani nestačilo (o více než 1,5 minuty) na umístění v žebříčku.
A jinak vidíš dle lvl gemů, hraju výhradně sólo (včetně trialu) a nějak jsem je tam dostat musel...
WH také nemám, takže to je do srovnání jak ti to na 4,15 vychází blbě ok. Základem 4,15 breakpointu je gear, který umožní to postavit bez použití ATS na amuletu. Jakmile je nutné použít ATS na amuletu, tak to nemůže vyjít nikdy moc dobře.
S cold/fire rocket buildem jsou GR40+ pouze o dobrém rollu. Je to ještě daleko více závislé na dobrém rollu než u Wiz, protože s DH se při blbém rollu i umírá a nic moc se s tím nedá dělat v tomhle buildu (když je plný rift skákacích potvor a cokoliv je proc Awareness a následně one hit kill, tak to dříve nebo později přijde, celý rift se tomu vyhýbat nedá, to samé když je hodně thunderstormu a jailerů).
Při perfket rollu bych to aktuálně viděl na GR42, že by se dal dát. Limit buildu je dle nejlepších až někde na 44-45 lvl. Na to mi ale chybí pořád dmg (nemám pořád více věcí do ideálního gearu) a pak hlavně chuť zkoušet 100+ pokusů než dostanu perfekt roll riftu.
Nějak mi ale ty vysoké GR už moc neberou. Kdyby ano, tak si postavím slow ball build, kde je limitací už skill hráče jak ho umí použít a když umí, tak díky perma SS už umírání problém není.
Edit:
A teď navíc ještě koukám, že máš v rocket buildu Impale - penetration místo CA-Ma. Proč? To celé ještě hodně zhorší tvůj build, Impale - penetration nemá co dělat v rocket buildu. Srovnání jsem počítal pro single target, kde tím kolem 1% dmg získáš a tím to srovnání nevypadá ještě tak špatně. Ovšem pro multitarget ještě dmg hodně ztratíš a bude to daleko horší.
A tím jsem narazil i na jeden problém toho nového kalkulátoru. Ten si Impale - penetration počítá pro více cílů tak, že to trefí každý cíl (což je v praxi samozřejmě úplná blbost, většinou to trefí cíl naopak pouze jeden a sem tam při troše štěstí 1-2 další). Takže pro více cílů to děsně nadhodnocuje dmg Imaple - penetration a počítá tak nesmysly (ostatní kalkulátory počítají za impale penetration jen 1 hit i pro více cílů, což je realitě nejbližší).