Příspěvek
od Mlok » 29.10.2014, 08:56 hod.
Počítá se to dle 3. Tedy je potřeba vhodně pokládat sentry, abys maximalizoval bonus ze Zeis. Na vysoké GR je Zeis nejlepší volba, protože jak vše trvá už déle, tak je dost prostoru více umísťovat sentry a oproti tomu Powerfull už častěji ztrácí bonus.
A faktorů bude více, proč máš problém:
- dmg máš pořád relativně malou, na gearu ještě dost velké rezervy, mám aktuálně dle kalkulátoru o 42% více dmg (ono se to postupně nasčítá všude, více níže)
- DH velmi závisí na konkrétním rollu GR, ještě daleko více než Wiz., s blbým rollem s nízkou densitou se dá snadno nedat ani poměrně nízký lvl, ta 36tka s blbým rollem při tvém gearu není zas tak mimo a nečekal bych při blbém rollu, že bys měl dát o moc více
- do jisté míry to ovlivní hráč jak umisťuje sentry + případně jak dokáže při menší hustotě natahat monstra k sentry (to ale jde pak na GR40+ jen omezeně, protože tam začíná být dost často one hit kill i s unity)
Pokud chceš s DH dát vyšší GR, tak se hodně blbými rolly GR ani moc nezabívej. Tím jak si můžeš sám získávat dost vysoké klíče a zkoušet lvl přímo jaký potřebuješ to není žádná ztráta se na blbý roll vykašlat.
Pro představu kolik dělá roll moje pokusy na GR40-GR42:
- jediný úspěšný pokus na GR40 při slušném rollu (nebyl ještě zcela ideální, ale už byl dost slušný), tam jsem ale moc pokusů ani neměl
- extra blbý roll na GR42 mi trval 27 minut, první část nebyla tak špatná a pak už jsem ho chtěl dohrát (upgradoval jsem gemy), byl to ovšem porod (neustále na mě něco skákalo)
- středně dobrý roll na GR42 mi trval 20 minut
- už dost slušný roll na GR41 jsem nestihnul o necelou minutu
- při perfektním rollu bych i GR42 nejspíš dal, GR41 v pohodě
Rozdíly jsou dle rollu opravdu brutální. Na GR40+ to ale není jen o dostatečné densitě (níže stačí trošku slušná densita), ale také velmi o typu monster. Jakmile dostanu plný rift skákacích nebo teleportovacích monster, tak je to konečná, protože začnu více umírat.
Edit:
Ke gearu a navýšení dmg, to nejdůležitější:
- chybí více % sentry, na brnění úplně, tam bych začal (brnění není těžké získat se sentry dmg)
- vyrobit nový luk, který bude mít dex (místo ATS)
- RoRG s ChC nebo ChD
- lepší amulet
Naposledy upravil(a)
Mlok dne 29.10.2014, 09:05 hod., celkem upraveno 2 x.