DH sentry build
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Snowfist: Sežeň si amulet s imunitou na Arcane a jseš v suchu
Re: DH sentry build
a jak asi hodis smoke screen kdyz te to prvni chyceni uz zabije,ty genie...ReptileSVK píše: Co tak vykuzlit smoke screen, ked si v klietke?? Tento trik sa vyuziva uz od uvedenia diabla 3 na trh.
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
pánové (a případné dámy) chodíte někdo s 1h kuší z a5 bounty - Helltrapper? skouším lightning build a vypadá moc slibně jen mi chybí na rg ty sentry o které jsem přišel kvůli odložení ruksaku
pokud má někdo tuhle bouchačku prosím o nějaké postřehy/ názory jestli mám věnovat čas jejímu shánění a nebo to nemá cenu
pokud má někdo tuhle bouchačku prosím o nějaké postřehy/ názory jestli mám věnovat čas jejímu shánění a nebo to nemá cenu
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
top hrac musi predvidat udalosti. Ja castim smoke screen vzdy tesne pred nejakou udalostou, ktora ma moze zabit. Aj potvory maju cooldown a treba ho sledovat.Alfajk píše:a jak asi hodis smoke screen kdyz te to prvni chyceni uz zabije,ty genie...ReptileSVK píše: Co tak vykuzlit smoke screen, ked si v klietke?? Tento trik sa vyuziva uz od uvedenia diabla 3 na trh.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Hmm pokial ta kusa nevykasti aj tak siestu, alebo siedmu sentry nie je to nič moc.hulkxxxl píše:pánové (a případné dámy) chodíte někdo s 1h kuší z a5 bounty - Helltrapper? skouším lightning build a vypadá moc slibně jen mi chybí na rg ty sentry o které jsem přišel kvůli odložení ruksaku
Já to zkoušel, když jsem měl DH na začátku a náhodou mi tato kuše padla tehda. Ale je to nic moc, raději mám svůj Krinder a čekám na ten debilní gift, abych si mohl odírovat svoji 2940 dmg Natálku na otestování.
Vím, že tu zbraň huntil i gabynátor, má ji na non-season postavě a očividně se mu zamlouvá když s ní furt hraje.
Vím, že tu zbraň huntil i gabynátor, má ji na non-season postavě a očividně se mu zamlouvá když s ní furt hraje.
Ten build je dobrej na velkou densitu, jinak k nicemu, proto taky tisic hodin toci rifty, nez najde ten kde to vyjde.. debilita
- hulkxxxl
- Ancient
právě že nemám 6 a 7 sentry, ale mám momentálně jen 3 proto každej farmí tuhle bouchačku aby castil další
už jsem to psal v privátu u, velmi dobré to je na kupy mobů, což se velmi hodí při hře se support monkem pak není problém, jinak jsou asi lepší rakety pokud nepotřebujete cc
už jsem to psal v privátu u, velmi dobré to je na kupy mobů, což se velmi hodí při hře se support monkem pak není problém, jinak jsou asi lepší rakety pokud nepotřebujete cc
nj ty jsi vždycky byl profik se kterým se já smrtelník nemůžu nikdy rovnat...ReptileSVK píše:top hrac musi predvidat udalosti. Ja castim smoke screen vzdy tesne pred nejakou udalostou, ktora ma moze zabit. Aj potvory maju cooldown a treba ho sledovat.Alfajk píše:a jak asi hodis smoke screen kdyz te to prvni chyceni uz zabije,ty genie...ReptileSVK píše: Co tak vykuzlit smoke screen, ked si v klietke?? Tento trik sa vyuziva uz od uvedenia diabla 3 na trh.
tak jsem to včera trošku odladil a na lvlu 38 instant nedostávám, nebylo moc času, uvidíme kam se s tím o víkendu dostanu. popř. pokud by to byl stále problém vyzkouším nahodit amu, ale pak se obávám jak to budu dávat s dmg, jelikož mám blbý roll
Pro zvedavy - 2hand crossbow + bp 2.84, 1hand crossbow + bp 4.15, bow (etrayu)+ bp 2.84 vychazi vse na rychlost zabiti neceho (zkouseno na ghomovi) cca stejne, ALE az bude lepsi jiny build, nez cold, tak ty 2 typy (2hand,1hand) budou rozhodne lepsi, ted je to nastejno jen kvuli tem 20% cold dmg
Pro jeste zvedavejsi - testovani bez gogoku, jen s enforcerem, bane of trapped, dale s kombinaci amuletu a cold amu+zei stone
Pro nejzvedavejsi - nevim, ptejte se
Pro jeste zvedavejsi - testovani bez gogoku, jen s enforcerem, bane of trapped, dale s kombinaci amuletu a cold amu+zei stone
Pro nejzvedavejsi - nevim, ptejte se
Zdarte mam dotaz da sa multishot nahradit niecim inym co podpori bild ci uz fire, cold pridadne lighting dakujem
Chakram
Jj ale je to strašný bordel, chvílí jsem to taky používal a doporučuji jen pro sólo hru.
- hulkxxxl
- Ancient
tak tady je kalkulačka pro dps sentry
http://d3profile.com/
je to potřeba ručně vyplnit ale moc hezky to ukazuje kolik kterej build ve výsledku dělá, jaký mají vliv kameny, a hlavně breakpointy
http://d3profile.com/
je to potřeba ručně vyplnit ale moc hezky to ukazuje kolik kterej build ve výsledku dělá, jaký mají vliv kameny, a hlavně breakpointy
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Peknej kalkulátor, doma si ho ozkouším.
Mam ale jednu zajímavost, nebo dotaz, nevím.
Dropnul jsem v pátek večer Calamitku. Tak jsem s ní začal hned blbnout, sentry, oznacit MfD a bum padalo to jak podťatý, velmi pěkné. Ale když jsem začal hrát druhý den, tak sem se nestačil divit, smečka vyrazila na mobky a najednou vidim, že označuje MfD, tak postavim sentry a ty taky po výstřelu označují MfD.
Tak teď nevím, jesli to tak má být nebo nemá, ale řekl bych že asi nemá. má s tím někdo zkušenost?
Mam ale jednu zajímavost, nebo dotaz, nevím.
Dropnul jsem v pátek večer Calamitku. Tak jsem s ní začal hned blbnout, sentry, oznacit MfD a bum padalo to jak podťatý, velmi pěkné. Ale když jsem začal hrát druhý den, tak sem se nestačil divit, smečka vyrazila na mobky a najednou vidim, že označuje MfD, tak postavim sentry a ty taky po výstřelu označují MfD.
Tak teď nevím, jesli to tak má být nebo nemá, ale řekl bych že asi nemá. má s tím někdo zkušenost?
- hulkxxxl
- Ancient
no co vím tak toxin gem měl procovat, jinak bejvalo nutný to označit sám, možná proběhla zase nějaká změna že i peti (a sentry) to procují
Mě teda peti nebo sentry nedávají MfD z calamity. Musím to vystřelit sám.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Musíš mít tuším ten toxin GEM jinak ne.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Asi to tak bude, chvili sem behal s toxinem. Mám rád zelený mobky.
Tak to bych měl dotaz... DH Nehraju zas tak dlouho a ještě bohužel nepadla calamitka, ertayu ani krinder. Tak doteď sem jel s Natálkou. Ale včera mi padla kus s 5. aktu. Helltraper myslím ze se jmenuje. Má vlastnost že může vyvolat sentry... Ale taky jen když strilim já sám. A jelikož mi ještě ani nepadl Bombardier nosím batoh že chakram generuje hatred. Je to docela hezky kombo jelikož někdy je tam i třeba 6 sentry najednou. Otázka ale tedy zní jestli když bych nahodil ten toxin zda by náhodou taky nevyvolaval sentry přes sentry... Tím pádem až by padnul Bombardier by to s Helltraper nemuselo být vůbec špatný... Snad sem to nenapsal moc zmateně :-)