Fire RoV a jeho variace,buildy
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:nasty2guurl#2282
Rozhodně to chce praxi. Včera první grifty 38-40 hrůza. Tak po hodině už to šlo. 45 za 8min. Dneska se k tomu snad taky dostanu... Btw dneska mu chybělo málo a dal 61.
Re: Fire RoV a jeho variace,buildy
V partě se mi to moc ne osvědčilo, je tam příliš velký zmatek na speed GR :-) až najdi nějaké potřebné věci tak vyzkouším, zatím asi pouštím z hlavy
@N2G: Stampede? praxe nutná určitě, já včera zkoušel speed 43 (nějakých 7min) to se dá....jak to chytnu do ruky pořádně, začnu maxovat a doufám v GR50 což by byl můj osobní rekord napříš všema class
McT: Kterej build? Stampede je v partě na speed rifty na prd, protože odhazuješ moby celeé partě pryč a je to zmatek no...Stampede je solo build.
Jina B-52 v partě prostě musí excelovat, čísla mluví jasně . jen to chce vychytat. A taky to bude na 50+ a né speed 40-45.
McT: Kterej build? Stampede je v partě na speed rifty na prd, protože odhazuješ moby celeé partě pryč a je to zmatek no...Stampede je solo build.
Jina B-52 v partě prostě musí excelovat, čísla mluví jasně . jen to chce vychytat. A taky to bude na 50+ a né speed 40-45.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Jj stampede, nechtělo se mě to měnit :-) Tojo ale v ideální kombinaci, včera wiz, dh(chakram) , wd a barb 56. Zmatek nadevše ale úspěch :-D
A copak ta B52 je silnější než lighting? Tomu zase nevěřím :-D už jen kvůli tomu ze lighting má o dost větší pokrytí plochy, co se týká dmg
A copak ta B52 je silnější než lighting? Tomu zase nevěřím :-D už jen kvůli tomu ze lighting má o dost větší pokrytí plochy, co se týká dmg
No já myslel, že B-52 musí excelovat z těch 2 buildů co jsem postnul . Ale!! moc bych se nedivil, kdyby v průběhu riftu měla stejný nebo lepší dmg jako slowball . chce to v prvé řadě odzkoušet . a je to takový univerzálnější, slowball musí lovit specifický rifty...
-
- Quill Rat
- BattleTag:nasty2guurl#2282
jj Stampede. Hraju převážně solo. Včera jsem to chtěl hlavně zkusit a trošku dostat do ruky... doufám, že přes víkend dám alespoň 50 i když chybí mi dobrá natalka a ramena z 1a.
McT : na speedgrifty to jezdí s runou Dark Cloud a R/F .. osobně jsem to ještě nezkoušel Tak máš možnost
Tak vyzkoušeno solo - 37 pod 3 min .. ještě udělám menší úpravy a bude to fajn
McT : na speedgrifty to jezdí s runou Dark Cloud a R/F .. osobně jsem to ještě nezkoušel Tak máš možnost
Tak vyzkoušeno solo - 37 pod 3 min .. ještě udělám menší úpravy a bude to fajn
Setone dotaz na season gemy je tam neaka ina moznost ako v nonseason ? Trapped a vengeance by som si asi nasadil ked budu ringy /focus uz mam ale chyba stale bracek drop nic a kadilka nechce dat/ Teaguk mam s otaznikom. Pasuje mi tam iceblink. Poradte mistre.
Naposledy upravil(a) Vendetta dne 25.04.2015, 08:32 hod., celkem upraveno 1 x.
Taeguk, switness, iceblink :-)
Mct switness kvoli CDR ? , neak sa mi to nezda ked uz budem mat iceblink a hodne cc s skillov neni lepsie nechat trapped ? npr: iceblink, trapped, switness ?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel u RoV někdo cold runu?
Jo, iceblink, trapped, switness bude velice dobrá kombinace . Taeguk, switness, iceblink bude lepší na dmg . Obě varianty jsou fajn Taeguk bych nasazoval až tak na ranku 40+
@D_D: Zkoušel jsem to chvíly, ale fire je na dmg prostě lepčí
@D_D: Zkoušel jsem to chvíly, ale fire je na dmg prostě lepčí
Dakujem pani. Uz aby prsten dostal braceka v dobrom role.
- DoctorFish
- Wraith
- BattleTag:DoctorFish#2128
Tak vcera s RoV buildem uspesne zdolan GR51se slusnou casovou rezervou. Sice sezonu nehraju, ale na Iceblink jsem hodne zvedavy.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... o/27172904
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
Pěkně ryba pěkně!!
Já nějak na ty vyšší GR nemám
S buildem UE + crossbow + dead man legacy toulcem mám zatím GR 47 v relativně ok času 11 minut ... ale co jsem zkoušel GR 49, tak se mi nepodařilo a pokaždé jsem to raději leavnul.
Jakmile potkám nějaké elitky, co mají pro mě nepříjemné affixy, jako je fast, jailer, mortar, reflect ... tak jsem jasný jak vojta jasný.
Obdivuju kluky z klanu, co dali 50+
S buildem UE + crossbow + dead man legacy toulcem mám zatím GR 47 v relativně ok času 11 minut ... ale co jsem zkoušel GR 49, tak se mi nepodařilo a pokaždé jsem to raději leavnul.
Jakmile potkám nějaké elitky, co mají pro mě nepříjemné affixy, jako je fast, jailer, mortar, reflect ... tak jsem jasný jak vojta jasný.
Obdivuju kluky z klanu, co dali 50+
Já mám problém docela minimální nemám klíče na vyšší GR, natož klíče na nějakej fishing dobrýho GR Triály mě neuvěřitelně vytáčí a dělat se mi nechcou...
Tak celkově se mě to jaksi nelíbí. Trialy mě nebaví, klíčů do nich taky moc nemám, jak mě rifty nebaví, protože tam vše padne ani to nevidím na monitoru .. a klíče do GR taky už dojdou dneska určitě
Nejvíc mě sejří, že Tormenty nejsou posunuty na T10 aspon.
Tak chodit do riftu T6 je zase strašně jednoduché. Ale když už tam jdu, tak nasbírám nějaký ten bílý a modrý matroš no. Nebo udělám dobrý skutek a protáhnu na 70 lvl někoho )
Nejvíc mě sejří, že Tormenty nejsou posunuty na T10 aspon.
Tak chodit do riftu T6 je zase strašně jednoduché. Ale když už tam jdu, tak nasbírám nějaký ten bílý a modrý matroš no. Nebo udělám dobrý skutek a protáhnu na 70 lvl někoho )
T6 jsem vyřešil tak, že jsem si vždy udělal nějakej alternativní build schopnej na T6 ,ale né úplně faceroll hra tě pak baví víc, protože jedeš něco nekonvenčního a ještě máš pak matroš . Trial keys má momentálně asi 400+ takže mě určitě krásně vyjdou až do doby, kdyt Trialy zruší
Tak to jsi za vodou no
Já mám trialů tuším 11 kousků
hmm toto mě taky napadlo, že bych mohl něco takto vyexperimentovat a zabavit se tak při sběru matroše. Ale zase měnit build v rámci jednoho charu se mě taky nechce a jiné chary nemám
Já mám trialů tuším 11 kousků
hmm toto mě taky napadlo, že bych mohl něco takto vyexperimentovat a zabavit se tak při sběru matroše. Ale zase měnit build v rámci jednoho charu se mě taky nechce a jiné chary nemám
Zkus to, uvidíš, že to bude zase změna a zase podmět k zábavě , vylevelovat druhý DH jako alternativce je přeci záležitost půl hodiny