DH sentry build
snažím se rollnout ale zatím nepada a jaky jiny gem bys doporučil
Re: DH sentry build
ja hraju sezonu HC tak se to bude asi tloust s tim co tu pisou softaci ale jedu powerful, trapped a molten. tohle hraju na solo, pac stabilni aktvni partu nemam, tam uz bych nejakej gem vymenil na vic dmg
Na SC gemy:
Trapped a Zeis vždy, ty jsou základ.
Pro třetí gem je více variant, dle toho co hraješ a jakým stylem:
- Powerfull: hodí se od T6 až po střední až mírně vyšší GR; nehodí už se moc na nejvyšší GR solo, protože tam už pak dost času nemáš 20% bonus
- Teaguk: nejsilnější třetí gem pro DH, ale vyžaduje specifický styl hry, což je pro dost hráčů moc velký opruz, takže se až tolik nehraje (GR52 v solo žebříčku byl zahrán právě s Teagukem)
- bez gemu na amuletu jako to máš; tohle je také slušná varianta, která je někdy lepší než Powerfull (na ty nejvyšší GR a pak na trial)
- Enforcer je sice aktuálně už slabší než býval (jak je polovina nebo více dmg self cast, dle toho kde máš zrovna sentry), ale i tak se ještě sem tam použije, konkrétně na trial je skoro tak dobrý jako nepoužití gemu v amuletu (takže je lepší použít tu variantu pro kterou máš lepší amulet) a pak je slušný v partě na vyšší GR; na T6 a nižší GR se nehodí vůbec, protože tam nestíháš přemnísťovat sentry jak to vše padá rychle a tedy Enforcer přidá dmg minimálně (jak je tady self cast klidně i 80-90% dmg).
Já používám Powerfull na T6 + speedGR. Na trial pak amulet s fire nebo cold (pro klíče na speed GR34-40 je rychlejší trial s Arsenalem, takže amulet s fire; pro vysoké klíče pak Maelstrem + amulet s cold). Na pokusy o maximum pak amulet s cold nebo powerfull gem. Powerfull gem proto, že nemám dobrý amulet s phys. dmg (mám jen s cold a fire) a občasné pokusy o max hraju teď už s shooting stars (na nižší GR vždy Maelstrem). Takže jsem nucený použít powerfull gem, kde mám perfektní roll amuletu s dírou.
Trapped a Zeis vždy, ty jsou základ.
Pro třetí gem je více variant, dle toho co hraješ a jakým stylem:
- Powerfull: hodí se od T6 až po střední až mírně vyšší GR; nehodí už se moc na nejvyšší GR solo, protože tam už pak dost času nemáš 20% bonus
- Teaguk: nejsilnější třetí gem pro DH, ale vyžaduje specifický styl hry, což je pro dost hráčů moc velký opruz, takže se až tolik nehraje (GR52 v solo žebříčku byl zahrán právě s Teagukem)
- bez gemu na amuletu jako to máš; tohle je také slušná varianta, která je někdy lepší než Powerfull (na ty nejvyšší GR a pak na trial)
- Enforcer je sice aktuálně už slabší než býval (jak je polovina nebo více dmg self cast, dle toho kde máš zrovna sentry), ale i tak se ještě sem tam použije, konkrétně na trial je skoro tak dobrý jako nepoužití gemu v amuletu (takže je lepší použít tu variantu pro kterou máš lepší amulet) a pak je slušný v partě na vyšší GR; na T6 a nižší GR se nehodí vůbec, protože tam nestíháš přemnísťovat sentry jak to vše padá rychle a tedy Enforcer přidá dmg minimálně (jak je tady self cast klidně i 80-90% dmg).
Já používám Powerfull na T6 + speedGR. Na trial pak amulet s fire nebo cold (pro klíče na speed GR34-40 je rychlejší trial s Arsenalem, takže amulet s fire; pro vysoké klíče pak Maelstrem + amulet s cold). Na pokusy o maximum pak amulet s cold nebo powerfull gem. Powerfull gem proto, že nemám dobrý amulet s phys. dmg (mám jen s cold a fire) a občasné pokusy o max hraju teď už s shooting stars (na nižší GR vždy Maelstrem). Takže jsem nucený použít powerfull gem, kde mám perfektní roll amuletu s dírou.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Už to nestihnu vyzkoušet, tak se zeptám tady. Je na PTR 2.2,0 nějaká výraznější změna u DH u sentry buildu? O tom novém setu pro DH vím, i ho mám v truhle. Ale zajímá mě starej dobrej sentry.
Co vím tak o žádné změně nevím. Doufám že žádnou změnu ani dělat nebudou, protože takhle mě to na GR vyhovuje + zdog, který se snad také měnit nebude :-) možná změna prstenů proběhne, al to bude asi tak vše.
Ale na ostatní buildy se těším a určitě s nimi budu hrát nižší GR a nebo T6, pokud to bude účinné ve full partě.
Ale na ostatní buildy se těším a určitě s nimi budu hrát nižší GR a nebo T6, pokud to bude účinné ve full partě.
Jinak před třemi dny jsem teprve objevil kouzlo v taktical advance a dannete kusi, na hledání wardenu a bounty mazec :-D
EDIT: celou sadu dannete :-D
EDIT: celou sadu dannete :-D
Naposledy upravil(a) McT dne 04.03.2015, 13:18 hod., celkem upraveno 1 x.
Otázka jestli se to ještě vůbec za hatred lepší pro současné buildy. Pro cold build s RCR všude + Priders fall + discipline na quiveru + Tactical adv. + Tumle stačí discipline i na hodně dlouhé přesuny a dojde jen zcela vyjímečně. A současně zůstává max dmg buildu a plný hatred pool pro chvíli kdy se tam doběhne.
Pro fire už je to o něco horší (proto když hraju bounties kde jsou dlouhé přesuny tak hraju raději Maelstrem i když jinak na T6 hraju Arsenal), tam už discipline dochází častěji při delších přesunech (Cindercoat redukuje vault jen pro fire variantu, což vyjde jen o malý chlup lépe než Tumble .
Pro fire už je to o něco horší (proto když hraju bounties kde jsou dlouhé přesuny tak hraju raději Maelstrem i když jinak na T6 hraju Arsenal), tam už discipline dochází častěji při delších přesunech (Cindercoat redukuje vault jen pro fire variantu, což vyjde jen o malý chlup lépe než Tumble .
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Osobně chodím tactical +tumble a gem na goldy sem tam vystřelím abych měl MS i za goldy a to je pak fofr i bez danet :-)
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
ahoj, hraju DH na HC sezone a zajima me proc nekdo na itemech toci vetsi dmg Sentry a jiny zase vetsi dmg Cluster Arrow, je proto nejaky duvod nebo je to otom jen jak padne roll
diky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/NENI ... o/56643139
diky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/NENI ... o/56643139
Když to jde tak mít CA, když to nejde tak aspoň sentry :-)
Záleží jaký ruksak padne a jaké má státy. Když ti něco padne tak to hod sem a on ti někdo poradí co prerolovat :-)
Záleží jaký ruksak padne a jaké má státy. Když ti něco padne tak to hod sem a on ti někdo poradí co prerolovat :-)
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
....precti si Mlokovo prispevky odpovida na to tady mnohokrat tak proc se opakovat...
vzdycky se toci CA kvuli vetsimu dmg, nehleda na tom ze pretocit to jde jen na quiveru takze bych to nezval "na itemech"
no precetl jsem prvnich 10 stranek abych zjistil ze to co tam je stejne uz moc neplati a odpoved jsem nenasel, jako sry ale procitat 30 strankovy topic, kde je nejspis vetsina jiz out of date je o nicem
ok, ale proc CA pred Sentry dmg a nejen na quiveru, ale treba boty, telo, pasek...
jen se ptam zajima me to proc tam nekdo ma ono a jiny toto
ok, ale proc CA pred Sentry dmg a nejen na quiveru, ale treba boty, telo, pasek...
jen se ptam zajima me to proc tam nekdo ma ono a jiny toto
-
- Gorebelly
...tak na botach mit sentry nemuzes na brnku to samy a opasek wtf to uz si delas asi srandu ne?Zjistil bis to sam staci se zastavit u Miriam pokud te to tak moc zajima tohle je dost o pohodlnosti...
od kdy nemuzes mit na brnku sentry by me docela zajimalo asi hrajes na jinym patchi. a kdybys koupil u merchanta mozek tak bys pochopil ze ho nezajima co de kam dat ale proc to tak lidi davaj. tak tu prestan mlit neco o pohodlnosti kdyz placas nesmysle ty pohodari.f*ck píše:...tak na botach mit sentry nemuzes na brnku to samy a opasek wtf to uz si delas asi srandu ne?Zjistil bis to sam staci se zastavit u Miriam pokud te to tak moc zajima tohle je dost o pohodlnosti...
CA (MS nebo EA) se roluje z prostyho duvodu a to je maximalizovat svuj hlavni dmg, protoze to rozdelovat proste neni vyhodny. a pokud to nekdo jede jinak tak sam sebe znevyhodnuje nebo jede proste svuj zvlastni build
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... NENIE obecně je to tak, že kde jde CA tak se točí CA, kde jde sentry, tak se točí sentry a kde jde oboje ( imo jen na quiveru - pokud se pletu, tak mě prosím někdo opravte ) , tak se točí CA, protože má ve většině situací větší dmg ...
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Jen pro doplnění, pro max dmg ... boty, helma a quiver +CA, chesta +sentry. Na shouldrech je to diskutabilní. Nejsem si jistý ale nej možnost je dex, cdr, rcr a +sentry/area dmg. Možná se zaměňuje něco jinýho, tady fakt nevím. To ale bude platit pro SC, na HC to spíš rozumně nakombinuješ.
Co se týče Quiveru, tak tam můžeš CA i Sentry, ale vybereš CA, protože CA střílíš ty i sentry a profitujete z toho oba. V případě, že na moba střílí všech pět sentry i ty, tak je celková dmg cca půlka ty a půlka sentry. Což se ale daří málokdy, proto je CA > Sentry.
EDIT: na pásku a kalhotech nic takového nejde.
Co se týče Quiveru, tak tam můžeš CA i Sentry, ale vybereš CA, protože CA střílíš ty i sentry a profitujete z toho oba. V případě, že na moba střílí všech pět sentry i ty, tak je celková dmg cca půlka ty a půlka sentry. Což se ale daří málokdy, proto je CA > Sentry.
EDIT: na pásku a kalhotech nic takového nejde.
-
- Gorebelly
Hele vacice s tim brnkem sem se spletl to se stane kazdymu to ze na brnku mit sentry muzes vim za DH hraju az moc dlouho abych to nevedel tak se prober blbe a jdi si urazet nekoho jinyho na tebe nejsem absolutne zvedavej a uz to ze na tebe reaguju je pod moji uroven takze si bez prudit treba do mamy u ktere asi jeste stale bydlis.pic
jiste, jenze tys to podal podal stylem, co tu otravujes noobe bez si to najit na google a z osobniho batlu co sis vymyslel zacinas navazet i do rodinn. kdo je tu vetsi kiddo :-)