DH 2,1.2

Odpovědět
Brum
Doom Knight
Re: DH 2,1.2

Příspěvek od Brum » 25.01.2015, 17:09 hod.

Quiver se dává do off-hand slotu, pokud to je to, na co se ptáš. Jinou další možností je mít 2 1h kuše, tzv. dual wield (DW).

Reálné to je. Ne úplně v mém podání, ale já teď moc nehraju. Football Manager mě opět pohltil. U některých map je to opravdu jednoduché. Takové zombie mapy se dají projít bez dmg téměř celé, s výjimkou elitek samozřejmě. Winged Assassini, duchové apodobná verbež jsou naopak opruz. U některých map bývá mezi jednotlivými packy chvilka. Pokud právě umírající pack dokončíš bez toho aby ti dali dmg, tak do následujícího můžes vysypat vše co máš o 30% levněji. Kde to funguje opravdu pěkně je většina RG, a tam z toho těžíš nejvíc.

Mlok
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 25.01.2015, 18:24 hod.

Pokud budes na vyssich GR dostavat casto dmg, tak budes porad tuhej, protoze skoro vsechno 1-hit kill. A pokud vezmes hodne tougness, tak nebudes mit dost dmg. Priders fall jede po vetsinu casu GR.

hit.man
Fallen Shaman

Příspěvek od hit.man » 25.01.2015, 21:51 hod.

Jsem to překopal dle rad, mkrni prosím na profil jeslti je to tak OK. No zkoušel jsem 40 ku a hraje se mi to hůře :(.

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 25.01.2015, 22:07 hod.

Teď to ale máš také špatně.

Kuše musí být ancient 2-hand. Tzn. craftni co nejlepší Arcane barb. A měl by mít 10% RCR a 3000+ dmg. 1-hand crossbow je úplně nejhorší varianta, nejméně dmg za stejně hatred. Zbraň musí být co nejpomalejší a díky tomu mít co největší base dmg (bez vlivu IAS).

Priders fall je pak opravdu potřeba. Ramena to chce RCR + sentry dmg + klidně i CDR. RCR a sentry dmg být musí, klidně raději obyč verzi s dobrým rollem než tu ancient co máš.

Rukavice s RCR místo IAS udělají také dost.

A pokud nebudeš hrát zrovna GR, tak na T6 je lepší MS build. I s CA jde tedy T6 hrát slušně, ale není to už ono proti MS buildu.

Na GR pak je mírně lepší hrát CtW místo steady aim. Na T6 ale hraju raději steady aim, protože neházím tolik polar station (takže CtW by jela méně a už by nebyla lepší než steady aim).

cabes
Wraith
BattleTag:cabes#1625

Příspěvek od cabes » 26.01.2015, 01:12 hod.

pridam sa aj ja
dva mesiace som si dal odych od d3 a teraz s prichodom patchu som zas zacal trocha hrat.otestoval som season chary a DH je dost brutal:D
hram frost a momentalne mam 6/6 set tak rozmyslam ci dat prec jednu setovku alebo radsej dat prec royal ring a behat s SoJ + unity.mam frostburny s 11% cold a crit/crit-49%/8.5%. a este ci su tri gemy best alebo skusit EoE amulet s cold bez soketu?

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 26.01.2015, 05:13 hod.

Pokud hraješ cold potebuješ prides fall a pokud fire potřebuješ cindercoat je to fakt potřeba kvůli spotřbě hatred takže RoGR dát pryč nemůžeš. Já to střídám GR s unity rifty se sojkou
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 26.01.2015, 07:36 hod.

Jak napsal už Bit, tak Cindercoat nebo Priders (dle fire x cold buildu) je nutnost. Takže RoRG je také nutnost.

Gemy: Trapped a Zeis jednoznačně. Akorát pro trapped je potřeba buď hrát v partě kde někdo zajistí cc efekt nebo pro solo použít raději Polar station. Část cc sice solo udělá správně vybavený Templář, stejně jako to používá Wiz., ale Polar station významně navýší čas po který trapped jede. A je to větší přínos než ztráta dmg za spitfire turret.
Třetí gem na T6 Powerfull, tam je to jasné. A na T6 jak jede pořád, tak je lepší než 20% cold (nebo fire dle buildu). Na vyšší GR to už je hodně vyrovnané a když je dobrý amulet s 20% elemental, tak klidně použít. Na trial mi to vychází už o malinko lépe s 20% cold než třetí gem.

Hlavně si ale polaď build, zejména ancient 2-hand crossbow (craft Arcane barb) + více RCR + na quiveru CA/MS (dle buildu, CA je na GR, MS na T6).

Frostburny jsou pak slaboučké (Priders fall nebo Cindercoat při díky RCR dmg mnohem více). TaT jsou pak v současném patchi úplně k ničemu.

Barbis
Fallen Shaman
BattleTag:Barbis#2592

Příspěvek od Barbis » 26.01.2015, 17:29 hod.

Pada pride's fall nahodne a vsude, tedy vcetne Kadaly, nebo jen v bounties? Me to nepadlo za celou hru ani jednou totiz..

McT
Burning Soul
BattleTag:McT#2636

Příspěvek od McT » 26.01.2015, 17:31 hod.

Jen z bounty

Barbis
Fallen Shaman
BattleTag:Barbis#2592

Příspěvek od Barbis » 26.01.2015, 17:33 hod.

Z jake presne?

McT
Burning Soul

Příspěvek od McT » 26.01.2015, 17:34 hod.

Třetí akt :-)

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 27.01.2015, 18:48 hod.

Tak se priznejte kdo mi zatajil, ze fretky davaji 10 do MS. Ted si muzu dat o 100 dex vic :lol:

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 27.01.2015, 19:11 hod.

Na trial to můžeš prohazovat vše do dex (samozřejmě nechat max hatred, jen vyhodit MS), stejně se celý trial stojí na místě. Já ale tohle ani neprohazoval, jsem línej. To ještě někdy zkusím. Ale na +1 lvl to asi stejně nebude.

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 27.01.2015, 19:41 hod.

Na trial to je jasny.

Neni to moc, ale prave jsem cumel, ze na Trialu mam 10% MS a hledal jsem, kde se to kurna vzalo :)

McT
Burning Soul

Příspěvek od McT » 27.01.2015, 21:19 hod.

Co jsou fretky? :-D

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 27.01.2015, 21:27 hod.

Runa u skillu Companion, s M6 mas vsechny runy.

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 28.01.2015, 01:46 hod.

Už jsme se ptal na minulé stránce ale zřejmě sem byl přehlídnut... Nějaká rada co začít prioritně schánět ? Utloukl jsem GR41 ale stále my to přijde takové nijaké. (na GR přahujazuju na unity + stringof ears) Witching v nedohlednu http://www.diabloprogress.com/hero/fice ... M/52911355
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 28.01.2015, 08:37 hod.

Tak něco k Area dmg.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15699507559

Z toho je jasné, že stále není fixnutá změna gearu v GR, což je tedy smutné. Už by to Blizz. konečně mohl fixnout.

AD je pak výhodná v podstatě jen pro zero doga v trialech. Bez zero doga bude už nejspíš lepší použít RCR. Já zatím neměl možnost pořádně otestovat. Zatím jedu trial pořád s Maelstremem, protože jsem ještě nehrál s perfektně fungujícím grupováním (kdy už je lepší použít LfB a kdy teprve může být AD lepší volba).

I VocaloidNyan píše, že v případě nepoužití zero doga by šel cestou RCR.

Tím je to pro mě aspoň jednodušší, nemusím dělat více variant gearu a můžu zůstat u RCR varianty, kterou mám. Nepředpokládám, že budu někdy hrát v týmu, kde by měl někdo WD zero doga.

A jak psal vedle ve vláknu Dava_C, tak Blizz. se nechystá nic dělat se zero dogem, takže tu pořád zůstane pro nonseason.

Bit:
- na HC je to slušný výsledek a výše už to nebude tak snadné, je potřeba více dmg a RCR a tedy snižovat tougness a více riskovat (což je otázkou jestli na HC chceš dělat)
- lepší RoRG, ten musí být s 6%ChC/48%+ ChD, to je dost velká ztráta dmg a za ten armor co tam máš, tak moc tougness nezískáš; 7% IAS by také měl mít (čím rychleji odstřílíš CA, tím dříve můžeš generovat hatred nebo tím dříve můžeš uhýbat)
- boty musí být s all resist. To je velká ztráta tougness a zvlášť na HC to bude chybět. Je ale jasné, že zatím máš ancient co byla k mání a ancient s all resist nebude tak snadné získat. Nejsem si tady ale úplně jistý, jestli by náhodou obyč verze s perfektním rollem s all resist nebyla náhodou lepší
- kalhoty to samé, ty musí mít také all resist a ne armor, tougness to dá mnohem více, opět ale bude na hranici ancient verze s armor x obyč verze s dobrým rollem s all resist; zkoušel bych jako první ancient kalhoty s all resist, tam to je o trochu snažší než u bot
- ancient brnění bez sentry s all resist je na HC asi rozumná volba, ztráta sentry dmg není teď tak drastický propad dmg jako dříve a když stejně asi nemáš na výběr, tak není co řešit
- máš málo RCR, aspoň trochu bude nutné přidat na úkor vit., v případě, že bys měl vše ancient, tak nejlepší je začít na zbrani (získáš o trochu více RCR za stejnou ztrátu vit.). Když ale ještě nemáš ancient ani rukavice, ani quiver, tak to vychází +- nastejno a můžeš začít tím co budeš zrovna mít; na kolika místech to uděláš už záleží na tobě jak moc chceš na HC riskovat
- na SC hraju RCR všude (ramena, rukavice, quiver, zbraň) a jedu tak s dost nízkou tougness (kolem 8,5 mil.) i na GR50 (ten už tedy opravdu nedávám v limitu, expil jsem gemy)
- až se povedou časem nové boty a kalhoty, tak tím zase nějakou tougness získáš
- WH je pak dost velká ztráta, ale když není, tak se nedá nic dělat
- Zeis + Trapped + místo třetího gemu cold dmg je ok, tak to aktuálně hraju taky (mám tedy s cold dmg mírně lepší amulet než s dírou, protože ten s cold je ancient i když zase má mírně nižší hodnotu ChD, celkově ale vyjde lépe)
- Rakoff's amulet mírně pomůže s health globy, ale rozdíl je hodně malý, tedy pokud bys měl lepší roll jiného amuletu, tak klidně použít jiný amulet (předpokládám ale, že to je nejlepší roll co máš, je docela slušný ten roll)
- použij raději CtW než Steady aim, více jsem to teď testoval a CtW vyjde na GR nakonec lépe (samozřejmě za předpokladu, že dobře pokrýváš prostor polar station, což bys měl ale tak jako tak, abys procnul trapped), k tomu dost pomůže správně vybavený Templář

Velké rezervy máš pak u výbavy Templáře, tam chybí skoro vše důležité. Můžeš se podívat podle mojeho. Kromě gearu pro navýšení cc efektů (TF, Freeze of d. + navýšení šance na block kde to jde), tak je důležití mít
- IAS (zase navýšíš cc efekty tím, že častěji útočí)
- CDR (oba heal skilly budeš mít o dost častěji), na SC to už není tak podstatné, když mám málo life a už od lecčeho dostanu one hit kill, na HC to ale oceníš s vyšší tougness hodně
- maximum reduce duration of control imp. effects (pokud to nemáš, tak je Templář sám často pod cc efektem a nehealuje v kritických situacích)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 28.01.2015, 08:49 hod.

Tak se mi na DH stala včera super náhodička :)
říkám si, matroše zase mám dost .. na nějakých 120 arcane barbů ... tak zkusím něco pokraftit. Tak zkouším a na 3. pokus mi kovář vysolil velmi solidní kousek :D už jej mám na profilu, tak se můžete mrknout.

Potom jsem si udělal GR 43 v čase 11 minut ... a na GR 44 jsem měl na chumaj roll mapy i mobů ... a guardiana, co jsem hledal 10 sekund a ty mi pak ve finále chyběly a mohl jsem to projit :(
Obrázek

kaindra
Wraith
BattleTag:Kaindra#2514

Příspěvek od kaindra » 28.01.2015, 09:11 hod.

:)
Naposledy upravil(a) kaindra dne 28.01.2015, 09:31 hod., celkem upraveno 1 x.
GR SOLO ALL CHARS 80+ DONE
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“