Valihrach píše:Dík za odpověď, zpřeházel jsem tedy gear na luk s BP6, a vyšlo mi 127,849,599. Teď mám ale 22% ATS navíc, co by šla nahradit něčím jiným, nejspíš by to chtělo Unbound s % dmg než ATS, ale lepší roll mi nepadl a došel mi materiál

No nic jdu farmit

Nějak mi to nevychází pro tvůj gear. Když ho hodím do kalkulátoru, tak mi vyjde 93,865,845. Paragon jsem nastavil 50 CDR, 50 ChD a zbytek do ChC (do ATS nepotřebuješ nic).
Přidal jsem navíc Powerfull (aktuálně máš nasazený Hoarder, tak aby srovnání sedělo) a pak vyjde 120,885,653. A dále všechna čísla jsou už s přidaným Powerfull gemem.
Celé to máš ale ještě s Archery. Archery je špatně pro tuhle variantu. Pro luk vždy platí Ambush >> Archery. Ambush se ale blbě počítá při srovnání. Reálně přidá 10%+ (čím menší life monster, tím více přes 10%, v extrému to může být až 40% když dáš monstru one hit kill).
Pro srovnání je tedy zajímavější Archery vyhodit a Ambush nepočítat a jen vědět, že ho pak použiješ. Já si to také počítám bez Ambush i když ho používám.
Bez Archery je to už na 114,583,290. A to by odpovídalo. Mně vychází 115,177,148 a mám o dost lepší luk (ATS u tebe na luku je vyhozený stat a dost velká ztráta dmg, až budeš mít lepší s 10% dmg, tak půjdeš s celkovou dmg slušně nahoru). Gear máme +- nastejno. Ty to máš akorát se SoJ, čím zase získáš zpět dmg co jsi ztratil za luk (já to mám s unity a i když perfektní unity, tak pořád dá dmg do elitek méně než SoJ).
ReptileSVK:
Třeba z toho nakonec uděláš i slušný build :-)
Teď jsi na 63,254,691 DPS pro signle elitku a single sentry.
Ještě pár zásadních věcí změnit:
- použít Steady aim místo CE! Jen tohle tě zvedne na 74,677,042.
- použít Ambush místo Archery
- na Rucksacku reroll na sentry dmg
- jinou helmu s multishot dmg nebo life
- amulet s dírou (je potřeba ale jiný, abys nepřišel o ChD) a použít třetí gem (na amulet bez díry je už použitelný ten co jsi nahodil)
- CDR na ramenou místo 12% life (to se ale shání blbě, mně se povedlo až asi na 15. kousek M6 ramenou)
Pokud bys dále jen vyměnil fire dmg na amuletu za díru a dal Powerfull gem, tak by tě to hned posunulo na 89,912,688.
Ale zase všechna čísla jsou s Archery, která by mělo přijít pryč a nahradit Ambush. Bez Archery půjdou všechna ta čísla lehce dolů a Ambush stejně jako v předchozím případě se blbě v kalkulátoru srovnává, takže raději srovnávat bez něj.
Bez Archery s jsi se Steady aim a Powerfull gemem na 85,147,219.