skilly pro DH

Odpovědět
Lezov
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lezov#2500
skilly pro DH

Příspěvek od Lezov » 14.05.2014, 18:39 hod.

může mi někdo poradit jak potunit DH, hlavně mám na mysli výběr skillů. lepší věci snad postupně najdu. dík moc

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lezo ... ro/6675851

sirdaniel1987
Quill Rat
BattleTag:Deny#1900

Re: skilly pro DH

Příspěvek od sirdaniel1987 » 19.05.2014, 00:29 hod.

V prvé řadě si urči jakou magii chceš dělat, u Dh je nejlepší fire nebo physical, no a potom sháněj věci a enchantuj na to co sis vybral. Já jedu teď fire a pomalu sbírám věci na physical. Snaž se dát dohromady bonusy ze setů . K tomu ti pomůže Ring of royal grandeur co padá z horadic casche v I. aktu. Další dobrá věc jsou wristy co si můžeš sám vyrobit Reapers wraps - legendary item padá z Malthalea. Skilly si dej jak mám já. Jako hatred generator použij co se ti hodí, já používám Bola shotky kvůli bonusu z quiver. Zaměř se na itemech zejména na fire (physical) dmg - daj ti to wristy, neck, chesta (Cindercoat), ruky (Magefist), heda (Andariels visage) a ring (Stone of jordan). Pochopitelně musíš používat spelly nebo runy na určitou magii. Pro fire Dh je základem Cluster arrow a pro Physical Dh peti, caltrops, sentry, fan knives atd. Navíc spousta návodů je na youtube takže stačí mrknout a máš jasno.
Obrázek

Lezov
Quill Rat
BattleTag:Lezov#2500

Příspěvek od Lezov » 22.05.2014, 18:35 hod.

díky dneska to nějak vyzkouším. většinu věcí které máš s DH na sobě jsem ještě neviděl, asi smůla na drop. koukám, že máš taky Witching hour na lvl 60, padá to taky na 70?

G843
Quill Rat
BattleTag:xG843x#2239

Příspěvek od G843 » 25.05.2014, 08:18 hod.

Ano pada to i na lvl 70. Ovsem mnoho lidi nosi ten pasek jeste z vanilly, protoze proste co se tyce damage tak ho jen tak nejaky lvl70 neprekona.
Obrázek

Martin888
Fallen Shaman
BattleTag:Abraxa#2350

Příspěvek od Martin888 » 12.09.2014, 06:00 hod.

sirdaniel1987 píše:V prvé řadě si urči jakou magii chceš dělat, u Dh je nejlepší fire nebo physical, no a potom sháněj věci a enchantuj na to co sis vybral. Já jedu teď fire a pomalu sbírám věci na physical. Snaž se dát dohromady bonusy ze setů . K tomu ti pomůže Ring of royal grandeur co padá z horadic casche v I. aktu. Další dobrá věc jsou wristy co si můžeš sám vyrobit Reapers wraps - legendary item padá z Malthalea. Skilly si dej jak mám já. Jako hatred generator použij co se ti hodí, já používám Bola shotky kvůli bonusu z quiver. Zaměř se na itemech zejména na fire (physical) dmg - daj ti to wristy, neck, chesta (Cindercoat), ruky (Magefist), heda (Andariels visage) a ring (Stone of jordan). Pochopitelně musíš používat spelly nebo runy na určitou magii. Pro fire Dh je základem Cluster arrow a pro Physical Dh peti, caltrops, sentry, fan knives atd. Navíc spousta návodů je na youtube takže stačí mrknout a máš jasno.
Sorry, ale některé věci mít prostě nemůže, pokud chce zachovat 6 bonus z marauderky i když má Rorg, tak může místo toho nahradit pouze 1 setový item(hedka, ruce, chesta), všechny 3 mají bonus do elementu, záleží jen jaký. Osobně, kdybych měl Rorg(doteď mi nepadl žádný pořádná s CC,CHC, AS a Dex), tak bych asi nahradil chestku za Cindercoat, kvůli suprovému bonusu na snížení ceny zdrojů(hatred/discipline)na all fire skilly až o 30% + má další bonus do fire elementu, ale záleží na co jede, jestli nejede na Claster arrow + runa LoB a jede něco jiného, v poslední době je hodně v módě skill Vengence(s dostatečným cd z itemů + dostatečným PL a možná i existuje item na redukci se doba cd 90s dá skrátit na takových cca 45 - 50s a to dělá opravdu hodně, sám ho používám a Elitky na T6+, s tím padaj jak mouchy) tak se CA dle mě už tak moc nevyplatí, bez Cindera bych asi zvolil Magefistky než by mi dropnul Cinder., dají se dropnout naprosto perfektní s CC, CHC, Vit a Dex. Vitu nahradíš AS a máš vyhráno. Ale záleží co chceš jet, slyšel jsem že cold DH je skvělý do hry více hráčů, ale na singl a Tiery 30+ prý nemá takové dps a tak to nahrazuje bonusy z cold skillů na spomalení atd... A co se týče psych. tohoto Ti neporadím, nikdy jsem psych. nehrál, ale dle videí na tierech 30+ by měl i díky leg. gemu na +dmg petů, mít o něco lepší dmg než fire....
Ale každý hraje to co umí že.
PL - 1188

S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 12.09.2014, 22:35 hod.

vzdyt je to post starej skoro pul roku,je jasny,ze ty rady uz neplatej...

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 21.09.2014, 09:43 hod.

To co tu psal martin taky neplatí... Cold je mnohem lepší než fire protože CA fire se jen vysype na místo kdežto CA cold se střely naváděj do mobek takže sice je cold slabší ale i přes to tu dmg dá vždy oproti fire která je silnější ale často dává dmg do prázdna
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Martin888
Fallen Shaman
BattleTag:Abraxa#2350

Příspěvek od Martin888 » 27.09.2014, 19:44 hod.

Bit píše:To co tu psal martin taky neplatí... Cold je mnohem lepší než fire protože CA fire se jen vysype na místo kdežto CA cold se střely naváděj do mobek takže sice je cold slabší ale i přes to tu dmg dá vždy oproti fire která je silnější ale často dává dmg do prázdna
Přesně tak, taky jsme po zkušenostech přešel na cold a je daleko lepší, dokonce mám větší dmg než jaký jsem měl s firem, právě díky CA s pasivkou ballistic, kdy jak uvádí Bit, jdou rakety/střely do mobek + skill Elemental Arrow se se slowem 60%, které castí sentry je k nezaplacení spolu s bis gemy je DH naprosto OP postava.
Nedivil bych se, kdyby ji blizz v brzkém patchi nerfnul.
PL - 1188

S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 27.09.2014, 20:57 hod.

DH OP dle mýho není.. Nevím proč je moda všechno silný nazvat OP... dle mýho je u každýho charu build který je silný a jsou na tom podobně... DH je možná silnější ale zase je dost papírovej... ani SC ani HC nevede DH... I když je jich v top hromada... ale asi i proto že je ted nejhranější
http://www.diabloprogress.com/rating.stat_grift_solo
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Makinaky
Quill Rat
BattleTag:Makinaky#2141

Příspěvek od Makinaky » 27.09.2014, 21:45 hod.

Všichni ti barbaři to dali s conduitem. Mají prostě skvělý build na čistění riftů, ale bosse nikdy nemají šanci na 40+ zabít. Proto cíleně vyhledávají conduit a šetří si ho na bosse. DH jako jediný dal kill GR45 bez conduitu, nevím kolik dal bez conduitu wizard ale asi víc jak 42-3 to nebude.
V trialech je naprosto bez debat DH úplně jinde než zbytek class. Do party na vysoké rifty jediná volba, pokud nechcete hrát support monka nebo WD.
Že je papírovej souhlasím, má to jedno ale. DH hodí sentry a soustředí se pouze na svoje přežití. Navíc disponuje hodně skillama na survival + passivka.
DH má aktuálně velký náskok ve všem oproti ostatním classám.

Sushi
Quill Rat

Příspěvek od Sushi » 16.10.2014, 14:18 hod.

byl bych rád kdyby mi někdo poradil :) u ostatních DH vidím více jak jednoho peta a rád bych veděl jak toho můžu dosáhnout.. pomůžete mi prosím?? :lol:

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 16.10.2014, 15:45 hod.

Sushi: Víc petů najednou dělá gear. Pokud myslíš všechny zvířata naráz, je to 4. setovej bonuz ze setu Marauder a pokud myslíš třeba 3 vlky, na to je legendární Cloak (chest) akorát už nevím jméno.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Golan
Fallen Shaman
BattleTag:Golan#2807

Příspěvek od Golan » 17.10.2014, 04:06 hod.

The cloak of the garwulf je chesta na vlky a pak ještě luk the rawen's wink přidá ptáka :-)

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“