Ahoj, zdravím všechny. Jenom na úvod, hraju DH jako vedlejší postavu, a vadilo mi, že si nemůžu pořádně zahrát na publicu. Nemám potřebný gear, abych dával dostatečný DMG. Padla mi sice Manticore (proto jsem postavu založil), ale jenom 950 DPS, tak jsem ji vyměnil za jednoruční kuši a upravil jsem si build:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mind ... ro/3470375
Fór je v tom, že tenhle DH je support a na sólo nefunguje až tak efektivně, ale pokud začínáte a máte alespoň trochu peněz (není to ale nutnost) - tenhle build je možné rozjet docela brzy. Je samozřejmě založený na CC. (Dá se to hrát i bez Natalya setu, ten jsem jenom přehodil s Monka). Vidíte sami, že je potřeba vyskoý CC. Já mám 53 a AS myslím 2,65.
1) Pasivky: Archery (+10% CC), Sharpshooter a Venegance (vysvětlím později)
2)Bait the trap - podstatné je runu pokud možno nespustit - tohle vám dává +10% CC k vašemu základu z gearu (ideál je mít opravud těch 50%, CHD je bonus, ale důležitý).
3) Lightning bolt - základ buildu - stunne creepa při critu, což při 73% a AS kolem 2,7 už není málokrát. Fór je v tom, že pokud jste šikovní, udržíte ho v stunnu.
4) Shadow power -nutnost, obzvláště, pokud nemáte LS ani LOH (nic takového nepadlo a já nemám na nákup, ale je dobré ho mít aspoň na zbrani.
5) Ostatní skilly nejsou podstatné, je možno je vyměnit, ale takhle to funguje obstojně. (Většina gearu co mám mi padla, čili - bez nákupu)
Kde vzít hatred?
A teď přichází Venegance. Zatím mám malý pick up radius, ale je to jenom o zlepšujícím se gearu. Zatím potřebuju hatred generátor (proto používám efektivní (+6), ale jsem si jistý, že to nebude potřeba, funguje to jako Grave Injustice + Gruesome fest pro WD. myslím že se dá s klidem dostat na nějakých 40 Pick up radius a to už je dost na to abyste nepotřebovali generátor. Pak můžete v podstatě pořád stunovat creepy. (2 - 3 střely secondary na 1 hatred generátor a vydrží vám fakt dlouho, potvora je při tom furt omráčená, včetně elitek)
S dostatečně dobrým gearem by to mohl být vynikající single target DPS + permastunn
Až budu mít dostatečný PuR, zjistím jestli je potřeba ostatních aktivních skillů, jako třeba Preparation, což by šlo vyměnit za nějaký DMG booster, zatím to potřebuju na úniky.
Připomínám je to super do party, protože ostatním udržíte elitku stunnutou dost dlouho na kill a nejenom jednu - vlastně je to obdoba CM wize (hraju CM wize a na single target tohle funguje lépe (!)), nemá ale plošný účinek, místo toho piercuje.
Připomínám, funguje to spíš v partě, ale kdo začíná jako já s DH, může se to hodit, protože i bez potřebného DMG jste partě užiteční.
Pokud má někdo nějaké připomínky nebo rady jak to vylepšit mimo gear up, rád si je přečtu
Support DH - Stunning build
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Mindorlin#2640
Mindorlin#2640
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: Support DH - Stunning build
Něco podobnýho jsem jednou zkoušel, není ale lepší (když už je to stunning build) dát jako hatred generátor bola shot - thunder ball nabo grenades - stun grenades?
- RedDwarf_Cz
- Wraith
O tom žádná, že lepší je bola. Také jsem to zkoušel, ale s calamitkou s téměř 1200 DPS, 80% cdmg + soc., 50% M4D. Je to trochu jiný styl hraní, ale víc se mi osvědčila manticore.
Ten stun build je dobrý na ubery, protože je tím držíte v šachu, hlavně u zoltana. Ale jinak v PvE o ničem. Je rozdíl jestli dávám max. v critech 250k s calamity, nebo 480k s manticore. Rozdíl v AS je 2.7 x 1.9
Ten stun build je dobrý na ubery, protože je tím držíte v šachu, hlavně u zoltana. Ale jinak v PvE o ničem. Je rozdíl jestli dávám max. v critech 250k s calamity, nebo 480k s manticore. Rozdíl v AS je 2.7 x 1.9
-
- Quill Rat
Říkám, napadlo mě to jenom jako levná varianta, protože nerad hraju sólo a do té doby jsem byl jen ocáasek, takhle to má smysl, i tak si myslím, že se z toho dá vytřískat slušné DPS, ale později. Samo, že bola je lepší volba, jenomže jenom v momentě, kdy to sestřelí mobky na první dobrou, což se mi bohužel nedařilo, s vyšším DPS by asi nebyl problém. Taky by se dal vyměnit Sharpshooter za Nightsatalkera, pokud by by CC přesáhlo 80%.
Používám Entangling jako zpomalovač, aby se ke mě tak rychle nedostaly mobky, to zpoždění u bola je pro mě dost velké. Dneska chci vyzkoušet Hungering arrows - spray of teeth.
Říkám, DH moc nehraju a tohle mi přišlo dobrý na rozjezd, i když nemám pořádnou zbraň.
Používám Entangling jako zpomalovač, aby se ke mě tak rychle nedostaly mobky, to zpoždění u bola je pro mě dost velké. Dneska chci vyzkoušet Hungering arrows - spray of teeth.
Říkám, DH moc nehraju a tohle mi přišlo dobrý na rozjezd, i když nemám pořádnou zbraň.
Mindorlin#2640
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Musíme si ujasnit co o d té postavy čekáš, respektivě díky tomu, že dnes je obtížnost rozdělena podle MP, které bys tak chtěl hrát. Když se dostaneš na nějakých 120k unbuff dmg. což dnes není nic světového, tak do MP4 je v podstatě jedno, co používáš.
Ten tvůj el. arr. je požírač hatred, narozdíl od boly, která jej generuje. Bola možná nestunuje tak často, ale zas můžu použít jako spender cluster s poslední runou a ten dává pořádné šlupky, nebo na menších MP multishot, který nemá konkurenci v plošných útocích. Na to, čeho ty chceš asi docílit je lepší frost wizard.
To, co ty hraješ není špatná varianta, ale nečekej od toho i v budoucnu, že budeš nějaký drsný support pomocí stunu. A jak jsem psal výše, tak to využití je hlavně na uber bosech.
Ten tvůj el. arr. je požírač hatred, narozdíl od boly, která jej generuje. Bola možná nestunuje tak často, ale zas můžu použít jako spender cluster s poslední runou a ten dává pořádné šlupky, nebo na menších MP multishot, který nemá konkurenci v plošných útocích. Na to, čeho ty chceš asi docílit je lepší frost wizard.
To, co ty hraješ není špatná varianta, ale nečekej od toho i v budoucnu, že budeš nějaký drsný support pomocí stunu. A jak jsem psal výše, tak to využití je hlavně na uber bosech.
-
- Quill Rat
Tak jsem dosahl 120k buffed a na public to staci. S tim, ze pouzivam hungering arrows - spray of teeth a hatered nedovhazi skoro vubec pokud se strida primarni s sekundarni utok 1:1. Hlavne 90% utoku jso krity, takze realne Dps je trosicku vys. Ted uz jenom zvysit ten picku up a jsrm spokojeny. CM wiiz je super, ale na single target tohle funguje lepe, bez draheho gearu.
Mindorlin#2640