Poprosím zkušenější DH o tipy na co se zaměřit. Nebo co změnit apod.
DÍKY.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Coom ... o/18032385
Na čem zamakat, dík za tipy
Re: Na čem zamakat, dík za tipy
Já si myslím, že ten gear máš hodně pěknej. Prostor na vylepšení samozřejmě je (ale to je vždycky).
Nejdřív bych vyměnil ten Nat's chest za nějakej, kterej bude mít allres, nebo +discipline. Potom třeba můžeš zauvažovat jestli se ti nevyplatí víc na rukavkách mít 8+% AS místo 20%CD. Pak se dá sehnat Nat's ring s CD. No a pak samozřejmě moje oblíbené Lacuni s crit chance by ti taky hodně pomohly . Pokud hodně umíráš tak se ještě můžeš porozhlédnout po Manticoře s LS, pokud neumíráš, tak třeba druhej socket, nebo vyšší DPS a nebo zkusit Calamitku. Ale to už dost záleřží na playstylu...
Nejdřív bych vyměnil ten Nat's chest za nějakej, kterej bude mít allres, nebo +discipline. Potom třeba můžeš zauvažovat jestli se ti nevyplatí víc na rukavkách mít 8+% AS místo 20%CD. Pak se dá sehnat Nat's ring s CD. No a pak samozřejmě moje oblíbené Lacuni s crit chance by ti taky hodně pomohly . Pokud hodně umíráš tak se ještě můžeš porozhlédnout po Manticoře s LS, pokud neumíráš, tak třeba druhej socket, nebo vyšší DPS a nebo zkusit Calamitku. Ale to už dost záleřží na playstylu...
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
nevím nakolik je pro Tebe důležitý MF na výbavě, ale já bych vyměnil boty - buď za Nataly či Ice climbers s 12% m, a nebo za rare move_speed+dex+vit+allres
Peckoslav: Myslím, že momentálně tam má MF gear, protože to co tam bylo před tím bylo něco jinýho. Měl Nat's botky a Inna's belt, bracery měl taky myslím jiný .
Když už máš MF gear, tak bych doporučil dát followerovi neck +40% MF a 2x ring +20% MF. 25% z toho jde tobě do MF. Dobrých +20%.
Alaman: 20% z toho jde tobě
No vidíš. Rozdávám rozumy a blbě. Ale i tak se najde někdo, kdo o tom nevědělQuetak píše:Alaman: 20% z toho jde tobě