muj DH- co zlepsit
ahoj
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Skar ... o/22470229
tohle je moje krasavice
prosim o radu co zlepsit za gear, potreboval bych vice dmg
porovnaval jsem par postav. nechapu ze kdyz mame podobny staty (a obcas i veci - krome lacuni - na ty zatim nemam ) tak ja mam 88k dmg a ostatni 160k a vice - pritom kusi maji napriklad horsi nez ja
na co bych se mel nejdrive zamerit a vymemnit? prubezne mam na ucte cca 2M
dik za rady
tohle je moje krasavice
prosim o radu co zlepsit za gear, potreboval bych vice dmg
porovnaval jsem par postav. nechapu ze kdyz mame podobny staty (a obcas i veci - krome lacuni - na ty zatim nemam ) tak ja mam 88k dmg a ostatni 160k a vice - pritom kusi maji napriklad horsi nez ja
na co bych se mel nejdrive zamerit a vymemnit? prubezne mam na ucte cca 2M
dik za rady
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Re: muj DH- co zlepsit
řekl bych, že Tvoje postava v zásadě není špatná, u gearu bych zkusil sehnat věci na crit.dmg, máš oproti crit.chance relativně málo, podobně i s dexteritou. Kromě toho já bych asi se 30 body disciple nestačil, takže zauvažovat nad výměnou buď brnění za DH cloak nebo za quiver s disciple.
Zvážil bych zaměnit Night Stalkera za Steady Aim a nemyslím si, že by to muselo nějak zásadně zhoršit Tvoji schopnost přežít (pořád máš Praparation), ale to už trochu obnáší sehnat věc s discipliple, protože 30 Ti asi stačit nebude.
Zvážil bych zaměnit Night Stalkera za Steady Aim a nemyslím si, že by to muselo nějak zásadně zhoršit Tvoji schopnost přežít (pořád máš Praparation), ale to už trochu obnáší sehnat věc s discipliple, protože 30 Ti asi stačit nebude.
steady aim jsem vymenil za night stalkera, abych mohl na vyssich MP spamovat shadow power
takze tu velkou dmg maji lidi nahnanou pres crit dmg? - korat veci s AS, CCH + CD jsou uz dost drahy
a mrknu se po disciple addonech - je pravda ze mi obcas chybi
takze tu velkou dmg maji lidi nahnanou pres crit dmg? - korat veci s AS, CCH + CD jsou uz dost drahy
a mrknu se po disciple addonech - je pravda ze mi obcas chybi
Vyšší mp chceš kvůli IM? Nejlépe hrát s nějakým tankem nebo si budeš muset opatřit nějaké disciple itemky.
Zvážil bych nat brnko + nat ring (s average dmg a socketem bys mohl sehnat za slušnou cenu) ; díky tomu by jsi získal i "7 % crit chance bonus za set, který by ti pomohl i s dmg. (a generováním disc)
Další variantou je opatřit si "stone of jordan" ring ,který má jak "disciple" tak velice pěkný dmg na elites + %dmg bonus do nějakého skilu (ideálně tedy +x% to ele arrow) /navíc soj s cold dmg a guided arrow nebo elemental arrow a tentacule runou i mrazí).
Na vyšší mp bych ten "nightstalker" asi nechal. (minimálně dokud neseženeš jiné disc itemy a nezvýšíš dmg).
@ Jinak dmg se navyšuje klasicky AS/CC/CD+ itemy . Dále se dají využít setové bonusy (z natalyas, innas) ap.
Zvážil bych nat brnko + nat ring (s average dmg a socketem bys mohl sehnat za slušnou cenu) ; díky tomu by jsi získal i "7 % crit chance bonus za set, který by ti pomohl i s dmg. (a generováním disc)
Další variantou je opatřit si "stone of jordan" ring ,který má jak "disciple" tak velice pěkný dmg na elites + %dmg bonus do nějakého skilu (ideálně tedy +x% to ele arrow) /navíc soj s cold dmg a guided arrow nebo elemental arrow a tentacule runou i mrazí).
Na vyšší mp bych ten "nightstalker" asi nechal. (minimálně dokud neseženeš jiné disc itemy a nezvýšíš dmg).
@ Jinak dmg se navyšuje klasicky AS/CC/CD+ itemy . Dále se dají využít setové bonusy (z natalyas, innas) ap.
vyssi MP chci kluvi dropovani veci a klicu, na mp1-3 nepadne nic pouzitelneho, sice pada hodne zlutejch (a obcas i legendary), ale to by znich jeden brecel
nj ale nat ring je priserne drahej, mrknu po jordanu
nj ale nat ring je priserne drahej, mrknu po jordanu
Není tak drahý (no za 2m asi nebude) ale od 3-4 by se dal sehnat
dívej se ale po average dmg (20+) + socket affixu. (cc+cd je samozřejmě drahý)
VYšší mp na klíče ok, ale farmení je lepší hrát na nízké mp (tak aby si dával obyč moby na 1-2 hity)
Kvalitu rollu vyšším mp neovlivníš. Musíš holt zabíjet rychle tuny nepřátel a doufat, že ti něco dobře rollne.
dívej se ale po average dmg (20+) + socket affixu. (cc+cd je samozřejmě drahý)
VYšší mp na klíče ok, ale farmení je lepší hrát na nízké mp (tak aby si dával obyč moby na 1-2 hity)
Kvalitu rollu vyšším mp neovlivníš. Musíš holt zabíjet rychle tuny nepřátel a doufat, že ti něco dobře rollne.
upraven gear, jeste se tam neaktualizoval prsten , misto stone of jordan mi padnul krasnej s dmg dal mi +15k dps
boty a Vile vard taky potesily, ty sem taky dropnul - vsechno na MP1
ted setrim na lepsi manticoru
upraven gear, jeste se tam neaktualizoval prsten , misto stone of jordan mi padnul krasnej s dmg dal mi +15k dps
boty a Vile vard taky potesily, ty sem taky dropnul - vsechno na MP1
ted setrim na lepsi manticoru
Gz ... kdopak říkal, že to na mp1 nepadá
* z bordelu máš prachy ... zas na mp1 to kosíš mnohem rychlejc
* z bordelu máš prachy ... zas na mp1 to kosíš mnohem rychlejc
Naposledy upravil(a) Rakiii dne 10.12.2012, 22:42 hod., celkem upraveno 1 x.
nojo ale to jsou 3 dobre veci a hromada borelu co sem prodal
to vyssi MP jsem chtel kvuli MF
to vyssi MP jsem chtel kvuli MF
nevim zda spravne chapu shadow power- mam za to ze to konvertuje jakekoliv dmg ktere udelim
ale vypozoroval jsem ze s nejakymi skily to nefunguje - napr strafe a rapid fire- tady mi zivoty vubec mepribyvaji
funguje mi to s elemental arrow (ball of light) , fan of knifes, multishot
jak to funguje doopravdy?
ale vypozoroval jsem ze s nejakymi skily to nefunguje - napr strafe a rapid fire- tady mi zivoty vubec mepribyvaji
funguje mi to s elemental arrow (ball of light) , fan of knifes, multishot
jak to funguje doopravdy?
Tak v prvé řadě Shadow power nekonvertuje vůbec nic .
Dává ti 15% Life steal, na který se uplatňují redukce stejně, jako na LS na equipu. Redukce je 80%, takže výsledný Life steal ze Shadow power je 3%. Mělo by to fungovat při použití jakéhokoliv útočného skillu. Podle mě není možný, aby ti nefungoval při používání třeba Rapid Fire. Nestál jsi třeba v nějakém Desecratoru, nebo něčem podobném, když jsi to zkoušel?
Dává ti 15% Life steal, na který se uplatňují redukce stejně, jako na LS na equipu. Redukce je 80%, takže výsledný Life steal ze Shadow power je 3%. Mělo by to fungovat při použití jakéhokoliv útočného skillu. Podle mě není možný, aby ti nefungoval při používání třeba Rapid Fire. Nestál jsi třeba v nějakém Desecratoru, nebo něčem podobném, když jsi to zkoušel?
to s tou redukci jsen netusil, ale je to tedy spravne ze by to melo pracovat pořád
nestal jsem v nicem, zadny louzicky barevny smrti vetsinou to testuji na skupinach standartnich mobu v aktu 3
mam omezeny vypisy dmg jen na critikaly a vidim pouze regen zivotu, takze to je hned videt zda mi pribivaji zivoty
napr potkam skupinu cca 15ti mobu - sestrelim je a zivoty se vubec nehnou, parkrat uz jsem kvuli tomu umrel tak proto jsem si toho vsimnul
jeste to budu chvily testovat
vim ze mi to vcera nefungovalo se skilem Strafe a runou stinging steel
nestal jsem v nicem, zadny louzicky barevny smrti vetsinou to testuji na skupinach standartnich mobu v aktu 3
mam omezeny vypisy dmg jen na critikaly a vidim pouze regen zivotu, takze to je hned videt zda mi pribivaji zivoty
napr potkam skupinu cca 15ti mobu - sestrelim je a zivoty se vubec nehnou, parkrat uz jsem kvuli tomu umrel tak proto jsem si toho vsimnul
jeste to budu chvily testovat
vim ze mi to vcera nefungovalo se skilem Strafe a runou stinging steel
Jako fakt nevím, musel bych to otestovat, ale za celou dobu co to hraju se mi nestalo, že by mi Shadow power nefungoval. Je pravda, že Strafe ani Rapid fire jsem nikdy nepoužíval, protože Strafe je úplně na nic a Rapid fire mi vůbec nevyhovuje . Ale nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat, jestli je to opravdu tak, jak píšeš, tak si myslím, že je to nějaký bug...
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Strafe jsem nikdy nepoužíval, ale rapid fire špatně healuje, proč to nevím, ale je to tak.
Strafe používám a je to asi nejlepší skill pro farmení na nízkém MP. (Příklad:http://www.youtube.com/watch?v=wwUBvLibAeU) S healováním žádný problém nemám (ale spoléhám spíš na lifesteal). Rapid fire nevím, ten už jsem hodně dlouho nepoužil.kojot píše: Strafe je úplně na nic
Já multishot se strafe, moc hezky se doplňují.
tak aspon nejsem samRedDwarf_Cz píše:Strafe jsem nikdy nepoužíval, ale rapid fire špatně healuje, proč to nevím, ale je to tak.
a mohly by jsi zkusit vyhodit veci s Lifesteal a vyzkouset jen shadow power?attivo píše: S healováním žádný problém nemám (ale spoléhám spíš na lifesteal).
zkusim pohledat na infernetu a asi by to bylo na bugreport - akorat se mi to nejak nechce smolit v anglictine
jinak strafe je velmi pekny, v podstate se nezastavujes a jakoukoliv skupinu mobu proste proletis - behem 2-3 sec mas vsude cisto
ted hledam vhodny skil na elitky
Vyzkoušel jsem jak Strafe tak Rapid fire, v Shadow Power healuje bez problémů obojí.