Rady pro začínající DH , ale i pro pokročilé .
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Pásek ,jako mám třeba já http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rang ... ro/2701135 prsteny s dex. a crit. chan./AS.
Ty máš vyhnanou strašně cdmg. s tím, že si pomáháš pasivkou sharp...., ale máš strašně malý základ chance, takže dáváš málo těch critical hitů, než se ti nastackuje ta pasivka, což je na prd, criticaly musíš valit jeden za druhým.
Ty máš vyhnanou strašně cdmg. s tím, že si pomáháš pasivkou sharp...., ale máš strašně malý základ chance, takže dáváš málo těch critical hitů, než se ti nastackuje ta pasivka, což je na prd, criticaly musíš valit jeden za druhým.
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Re: Rady pro začínající DH , ale i pro pokročilé .
Kdyz se podivam na tvyho DH, tak vlastne "kasles" na rezisty, hlavne crt sanci a sestrelit to okamzite?
Ja mel problem, ze kvuli malymu dmg jsem nic nevydrzel. zvisil jsem zivoty+rezist, ale zase nemam crt sanci. MF mam max, protoze pri 5M goldu si moc vyskakovat nemuzu. Dead Man's Legacy jsem koupil na Bolashot, ale ma jen 170 VIT+170DEX. kdyz hraju sam, pouzivam.
utocny schpnosti me bavi, ty menit nechci, hlavne bola. Kdyby pro me mel nekdo radu, co zlepsit, byl bych vdecny. Na parbu a cteni celych for nemam uz moc casu).
Ja mel problem, ze kvuli malymu dmg jsem nic nevydrzel. zvisil jsem zivoty+rezist, ale zase nemam crt sanci. MF mam max, protoze pri 5M goldu si moc vyskakovat nemuzu. Dead Man's Legacy jsem koupil na Bolashot, ale ma jen 170 VIT+170DEX. kdyz hraju sam, pouzivam.
utocny schpnosti me bavi, ty menit nechci, hlavne bola. Kdyby pro me mel nekdo radu, co zlepsit, byl bych vdecny. Na parbu a cteni celych for nemam uz moc casu).
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Na resisty kašlu, protože chci farmit na MP4-5 efektivně, zkrátka tím proběhnout a doufat, že něco padne. Věci, co mám na sobě mají každá hodnotu v desítkách mil.(aspoň měly, když jsem je kupoval) což jde, pokud bych chtěl to samé, ale + all res a jiné bonusy, tak se věci pohybují ve stovkách mil. Tohle je také má vize, jenže je to vše otázkou goldů, nebo dropu.
-
- Minion of Destruction
No ja jsem zapomnel pripojit toho myho chudacka.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/15942759
Muzes poradit co zlepsit / jakou schopnost vymenit?
Muzes poradit co zlepsit / jakou schopnost vymenit?
-
- Quill Rat
Ahoj trochu som si to pomenila len neviem ci mam zmenit aj rukavice s crricit chance 10 a damage 30 a 127 dex alebo nechat tie co mam. Prstene a amulet som nasla zatial tieto co mam na sebe kedze som bez penazi a nemam na lepsie http://eu.battle.net/d3/en/profile/Matr ... o/20053925
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Ride- Nevím na jakém MP hraješ. Ale platí jedna všeobecná věc. Do MP4-5 to jde uhrát na vysokou dmg. Pak už mají monstra tolik hp, že je už neubiješ a musíš buď kitovat jak o život, nebo se snažit je tankovat lifestealem. Pro vyšší MP bych určitě vypl rain a dal tam něco defenzivního. Ideální je shadow s runou gloom, dle mě určitě lepší než smoke screen na reflect elity, protože můžeš do ní solit 5s a ještě se healovat. Reflect je nejhorší pro DH na vysokém MP, protože mají přes 20mil. HP a střelba po nich bez shadow je sebevražda, horší je, až dojde discipline
-
- Minion of Destruction
Rain vypnu a dam neco jinyho.
Solo hraju na MP3. vic nestiham. MP4 s partakem. Zkousel jsem davat vetsi MP, ale bez sance. Co Sharpshooter, je to na vetsi obtiznosti vubec k necemu?
Solo hraju na MP3. vic nestiham. MP4 s partakem. Zkousel jsem davat vetsi MP, ale bez sance. Co Sharpshooter, je to na vetsi obtiznosti vubec k necemu?
matrosssaa - nechal bych si ty ruce s rezistem a časem sehnal nějaké lepší. (AS/cc/cd /dex/vita)
ride - na mp3 máš zbytečně mnoho life i rezistů. Efektivní farmení je o rychlosti. Zaměřil bych se na zvýšení škody a pohyblivost.
Skill rain je pěkný na efekt, ale to je asi tak všechno.
Vzhledem k tomu, že nejvíc zdržují elity, zvolil bych nějaký skill s vysokou škodou na jeden cíl.
např. cluster arrow (cluster bombs), spiketraps, impale ap.
Smoke screen bych vyměnil za shadow power, případně vault (tumble) se mně osobně líbí víc (50% nároky na disc), ale to je o vkusu.
Pasivka "perfectionist" je dobrá, ale vzhledem k tvým rezistům/life zbytečná a vyměnil bych ji např. za "tactical advantage (pohyb), vengeance (zdroje), nightstalker (disc)
@ btw co myslíš tím, že nestíháš na mp4+ ? že to trvá dlouho nebo, že umíráš ?
ride - na mp3 máš zbytečně mnoho life i rezistů. Efektivní farmení je o rychlosti. Zaměřil bych se na zvýšení škody a pohyblivost.
Skill rain je pěkný na efekt, ale to je asi tak všechno.
Vzhledem k tomu, že nejvíc zdržují elity, zvolil bych nějaký skill s vysokou škodou na jeden cíl.
např. cluster arrow (cluster bombs), spiketraps, impale ap.
Smoke screen bych vyměnil za shadow power, případně vault (tumble) se mně osobně líbí víc (50% nároky na disc), ale to je o vkusu.
Pasivka "perfectionist" je dobrá, ale vzhledem k tvým rezistům/life zbytečná a vyměnil bych ji např. za "tactical advantage (pohyb), vengeance (zdroje), nightstalker (disc)
@ btw co myslíš tím, že nestíháš na mp4+ ? že to trvá dlouho nebo, že umíráš ?
Nejake tipy jak jeste vylepsit meho mazlicka??
Samozrejme co nejlevneji pokud mozno. Na RMAH nechodim a goldu je malo (13M). Mel jsem vice, ale nakoupil jsem kameny kdyz v jednu chvili spadly na 5M.
Samozrejme co nejlevneji pokud mozno. Na RMAH nechodim a goldu je malo (13M). Mel jsem vice, ale nakoupil jsem kameny kdyz v jednu chvili spadly na 5M.
@ G843 - záleží kde pociťuješ rezervy.
Osobně bych třeba nemohl hrát jen s 30disc, protože by mě to silně omezovalo při používání defenzivních skilů (vault, shadowpower ..)
Vzhledem ke skilům (ele arrow, bola) bych nahradil sharpshooter jinou pasivkou.
Equip je vždy třeba uzpůsobit používaným skilům.
Osobně bych třeba nemohl hrát jen s 30disc, protože by mě to silně omezovalo při používání defenzivních skilů (vault, shadowpower ..)
Vzhledem ke skilům (ele arrow, bola) bych nahradil sharpshooter jinou pasivkou.
Equip je vždy třeba uzpůsobit používaným skilům.
No me ta disciple zase tak moc neomezuje. Precijen pouzivam hlavne shadowpower kterou se behem vterinky vyhealuju.
Smoke screen pouzivam minimalne a to jen v opravdu extremnich situacich. Cili tady nedostatek zase nepocituji.
CC mam momntalne 41% proto mam stale SS, alespon do doby nez se prehoupnu prez 50%. Kazdopadne jakou pasivku by jsi doporucoval?? Jsem v tomto dosti nerozhodny. A momentalne i nastvany, protoze mi prave padly inna gate a ujistil jsem ze je movement speed capnuto na 25%, coz je celkem cara prez rozpocet.
Muj problem tkvi v tom, ze vyssi levely MP jsou pro mne nehratelne. Do MP5 to zvladam, avsak zabijeni jde priliz pomalu (elitky) a na vyssich MP si pomalu ani neskrknu.
Smoke screen pouzivam minimalne a to jen v opravdu extremnich situacich. Cili tady nedostatek zase nepocituji.
CC mam momntalne 41% proto mam stale SS, alespon do doby nez se prehoupnu prez 50%. Kazdopadne jakou pasivku by jsi doporucoval?? Jsem v tomto dosti nerozhodny. A momentalne i nastvany, protoze mi prave padly inna gate a ujistil jsem ze je movement speed capnuto na 25%, coz je celkem cara prez rozpocet.
Muj problem tkvi v tom, ze vyssi levely MP jsou pro mne nehratelne. Do MP5 to zvladam, avsak zabijeni jde priliz pomalu (elitky) a na vyssich MP si pomalu ani neskrknu.
Já používám dost Shadow power a vaultuju po mape kvůli rychlosti... tak proto třeba více disc, ale když nepociťuješ nedostatek.
Záleží co chceš hrát. Farmit klíče/ubery na vyšší MP ? Hraješ v partě s tankem nebo solo ? Chceš efektivně a rychle farmit ?
Nejlépe (rozumněj nejefektivněji) se stejně farmí na nízkém mp.
Třeba na vysoké mp (ubery) se více disciple hodí, ale to se dá řešit třeba sojem ap.
Osobně si myslím, že pokud nechceš hrát vysoké mp 6+ tak máš zbytečně moc rezistů na úkor dmg.
Pokud jsou ty innas solidní tak bych si k nim sehnal belt (získáš 130dex) a brnko můžeš vyměnit za nat armor (získáš 7% critic) nebo si vzít nat ring.(pokud neplánuješ hellfire na exp).
Helma andariel (s nízkým fire) by též poskytla solidní boost dmg.
Co se týče pasívky tak se nabízí více pěkných alternativ.
např. perfectionist (odolnost) na vyšší mp, vengeance (+zdroje)
Záleží co chceš hrát. Farmit klíče/ubery na vyšší MP ? Hraješ v partě s tankem nebo solo ? Chceš efektivně a rychle farmit ?
Nejlépe (rozumněj nejefektivněji) se stejně farmí na nízkém mp.
Třeba na vysoké mp (ubery) se více disciple hodí, ale to se dá řešit třeba sojem ap.
Osobně si myslím, že pokud nechceš hrát vysoké mp 6+ tak máš zbytečně moc rezistů na úkor dmg.
Pokud jsou ty innas solidní tak bych si k nim sehnal belt (získáš 130dex) a brnko můžeš vyměnit za nat armor (získáš 7% critic) nebo si vzít nat ring.(pokud neplánuješ hellfire na exp).
Helma andariel (s nízkým fire) by též poskytla solidní boost dmg.
Co se týče pasívky tak se nabízí více pěkných alternativ.
např. perfectionist (odolnost) na vyšší mp, vengeance (+zdroje)
Zdravim moze mi niekto vysvetlit v com je tak dobry SS chapem ako spell funguje ale osobne mi to pride celkovo blby skill prosim o vysvetlenie
Inak tu je moj profil viem ze ten dh je dokakany ale ak mi viete poradit nejake mozno lepsie spelly co si skusit zohnat atd budem rad goldov mam akutualne 3mil
Malicko setovka mi nepadla ziadna legendosky nejake sux hej manticoru si nemam moznost kupit a uz vobec nie s 2 socketami a aspon 1k dps
Dakujem za rady
http://eu.battle.net/d3/en/profile/PEST ... o/16137560
Inak tu je moj profil viem ze ten dh je dokakany ale ak mi viete poradit nejake mozno lepsie spelly co si skusit zohnat atd budem rad goldov mam akutualne 3mil
Malicko setovka mi nepadla ziadna legendosky nejake sux hej manticoru si nemam moznost kupit a uz vobec nie s 2 socketami a aspon 1k dps
Dakujem za rady
http://eu.battle.net/d3/en/profile/PEST ... o/16137560
" SS " myslíš sharpshooter ? Pokud nemáš dostatek crit chance a zejména pokud využíváš náročné skily na hatred (např. cluster arrow) a nemůžeš si příliš dovolit minout cíl. Samozřejmě když už "nabiješ" hatred a vypálíš salvu na cíl chceš aby ti ten výstřel critnul.
V takovém případě můžeš nastackovat itemy s crit damage / dex případně AS (aby si stihl vypálit salvu) což je samozřejmě mnohem levnější než cc+cd+ itemy ...
Co zlepšit ?
Co se týče skilů tak každému vyhovuje něco jiného (doporučuji vyzkoušet všechny)
Mezi oblíbené patří cluster arrow, elemental arrow, spike traps, bolashot ap.
Co se týče equipu tak bych vyměnil tu andariel za nějakou co dává minmální "fire damage taken" '(je to negativní stat .. fire škoda od mobů ti pak pěkně zatápí.)
se socketem se do 3m nevejdeš .. ale s all rezem nebo s extra dex ano.
V takovém případě můžeš nastackovat itemy s crit damage / dex případně AS (aby si stihl vypálit salvu) což je samozřejmě mnohem levnější než cc+cd+ itemy ...
Co zlepšit ?
Co se týče skilů tak každému vyhovuje něco jiného (doporučuji vyzkoušet všechny)
Mezi oblíbené patří cluster arrow, elemental arrow, spike traps, bolashot ap.
Co se týče equipu tak bych vyměnil tu andariel za nějakou co dává minmální "fire damage taken" '(je to negativní stat .. fire škoda od mobů ti pak pěkně zatápí.)
se socketem se do 3m nevejdeš .. ale s all rezem nebo s extra dex ano.
Sharpshooter se hraje tak, že crit chance vytáhneš na nějakých 20-25% a potom stackuješ jenom AS a hlavně crit damage (dex je samozřejmostí). Dáš si skill Cluster Arrow - Cluster bomb a po nastackování SS všechno leží . Nicméně na vyšších MP už tohle moc nefunguje, protože Elity mají tolik HP, že vydrží strašně moc.
-
- Minion of Destruction
Rakiii + vichni poraci :-)
(MP3 jsem daval tak, ze jsem nechcipadl, ale trvalo to hrozne dlouho)
Trochu jsem pomenil schopnosti dle vasich dobrych rad a i nektery vybaveni. Opravdu to pomohlo. Tu je nejnovejsi verze jak to hraju:
Critic cance je zhruba 33%/270% dmg, takze asi v poradku. Rain teda zustal, ale urcite ho vymenim, stejne tak Perfectionist, diky kterymu a rezistum nejsem na 1ranu a obcas stojim na miste a kosim. Ten nevymenim. Ted s tim davam MP4 v poho a nezdecham (max 1-2x/celou hru).
Porad nejsem spokojeny s 2 utokem, vse resim bolashotem. Tu bych jeste uvital nejakou radu, propadne co s vybavenim dokoupit. (finance omezeny)
(MP3 jsem daval tak, ze jsem nechcipadl, ale trvalo to hrozne dlouho)
Trochu jsem pomenil schopnosti dle vasich dobrych rad a i nektery vybaveni. Opravdu to pomohlo. Tu je nejnovejsi verze jak to hraju:
Critic cance je zhruba 33%/270% dmg, takze asi v poradku. Rain teda zustal, ale urcite ho vymenim, stejne tak Perfectionist, diky kterymu a rezistum nejsem na 1ranu a obcas stojim na miste a kosim. Ten nevymenim. Ted s tim davam MP4 v poho a nezdecham (max 1-2x/celou hru).
Porad nejsem spokojeny s 2 utokem, vse resim bolashotem. Tu bych jeste uvital nejakou radu, propadne co s vybavenim dokoupit. (finance omezeny)
Mel bych dotaz ohledne Bola Shot.
Jak jsem si vsiml, tento utok se sklada ze dvou casti. Zasah a vybuch.
Pri zasahu bolou je udelovano male DMG (kolem 1K) ktere ma taktez tendecni vyskocit zlute jako critical hit.
Mne by zajimalo, jestli kdyz mi critne ten zasah, tak automaticky critne i samotny vybuch?
Jak jsem si vsiml, tento utok se sklada ze dvou casti. Zasah a vybuch.
Pri zasahu bolou je udelovano male DMG (kolem 1K) ktere ma taktez tendecni vyskocit zlute jako critical hit.
Mne by zajimalo, jestli kdyz mi critne ten zasah, tak automaticky critne i samotny vybuch?
Ne. Crit se vztahuje na každýho moba zvlášť, takže když ti critne tan zásah, tak ti nemusí critnout výbuch na tom samém mobovi a ani na ostatních, kteří jsou v okolí.
tak vratil som sa po 3 mesiacoch na diablo a rozhodolo som sa ist za dh
kupil som eq od oka + mam este 10m na upgready
moj eq:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mate ... o/10886870
co vylepsit a cim?
kupil som eq od oka + mam este 10m na upgready
moj eq:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mate ... o/10886870
co vylepsit a cim?
Máš poměrně vysoké rezisty, ale hrozně málo life. Koupil bych nějaký pěkný offhand DeadMans 18-19AS 250+vita. Se štěstím koupím i s elemental/guided skillem a pak asi šetřil.