Když si nakousl LS. Dá se sehnat ještě jinde na itemech než na zbraních a Mighty belt pro Barba??Peckoslav píše:@Quetak: ten LS se sčítá, nebo uplatňuje na každé zbrani zvlášť stejně jako DPS?
Jakou používáte zbraň?
Re: Jakou používáte zbraň?
pokud vím tak nedá, jedině na zbrani, kde je 3% max. Takže 2x1h ti dá max 6%. Je škoda, že neupravili roll na 2h kuších/lukách aby mohli mít 6% jako maj všechny 2h zbraně a mají jen 3%.
Taky jedu s lukem - srdcova zalezitost
Ale kdyz uz nejak vylepsovat zbrane, v prvni rade by Blizzard mohl udelat 60 ilvl verze vsech legendarek. Legendarky na nizsich levelech jsou v podstate k nicemu. Takhe by pri vyberu legendarnich zbrani byla aspon o neco vetsi variabilita. Vubec nechapu, proc to tak doted neni...
Ale kdyz uz nejak vylepsovat zbrane, v prvni rade by Blizzard mohl udelat 60 ilvl verze vsech legendarek. Legendarky na nizsich levelech jsou v podstate k nicemu. Takhe by pri vyberu legendarnich zbrani byla aspon o neco vetsi variabilita. Vubec nechapu, proc to tak doted neni...
Musí si přeci něco nechat na další patche/datadisk (původní diablo2 bylo též chudé na itemy, dokud nepřišel datáč)
- vincdrago
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:vincdrago#1334
tak já dneska přešel z 2 jednoruček a celkem 360 Crit Dmg na manticoru s 500CD a musim řict že crity , to jsou šílený čísla
prosím ukažeš odkaz na tvuj profil ?vincdrago píše:tak já dneska přešel z 2 jednoruček a celkem 360 Crit Dmg na manticoru s 500CD a musim řict že crity , to jsou šílený čísla
unit:zealot
Přešel jsem z manticory na calamity a nestěžuji si. Ta rychlost je prostě super :-)
POradte, ked som si skusil taky testik, ze som mal v jednej ruke 1H kusu a skusil som len tak strielat tak som mal pocit, ze striela takmer 2 rany za sekundu. Ked som nasledne pridal aj do druhej ruky 1H kusu (takze som mal dve 1H kuse) vobec som nemal pocit, zeby sa pocet vystrelenych ran zdvojnasobil. V com je teda rozdiel, ked pridam aj druhu 1H kusu (teda okrem +dex, vit...) nejako mi to nedava zmysel, som cakal, ze bud bude strielat rychlejsie, alebo pojdu naraz 2 projektili, ale nic take som nevidel, takze aky je rozdiel? Dik za odpoved
Dostaneš 15% bonus k attack speed. Tzn. pokud máš s jednou rychlost 2 útoky za sekundu, když přidáš druhou, budeš mít 2,30 útoků za sekundu. Podle mě se nevyplatí mít dvě jednoručky. To už je lepší jedna jednoručka + quiver.