Jakou používáte zbraň?
Tak hlasujte, jsem milovníkem statistik . Volbu můžete změnit a zároveň přidat komentář. Já měl hodně dlouho kuši, ale poslední dobou to táhnu s lukem a převážně stackuju CC.
Re: Jakou používáte zbraň?
přidej si tam možnost manticore
já teda od začátku jedu s kušema. luk jsem neměl snad nikdy, protože jsem vždycky našel lepší kuše než luky a hlavně se těšim na manticore
Manticore se slušným DPS (popřípadě s hodně DEX) a 2 sockety jsou aspoň pro mně zatím s cenou trošku jinde. Ty na které mám jsou vždy cca 3x dražší než můj lepší luk...
Je vcelku jasne jak anketa dopadne. Vetsina DH jede dvourucni kusi. Oproti luku ma hlavne vyhodu v tom, ze nema takovy rozptyl mezi min-max damage.
Jinak doufam, ze si toho vsima i Blizzard a umozni, aby na Manticore ci jine dvourucni kusi byly vlastnosti pro DH a ne jen pro WD :/
Jinak doufam, ze si toho vsima i Blizzard a umozni, aby na Manticore ci jine dvourucni kusi byly vlastnosti pro DH a ne jen pro WD :/
tak Blizz to určitě ví a pokud se rozhodne s tím něco dělat, tak to rozhodně nebude takto pozitivní změnou, ale naopak, cestou nerfu kuší, protože přece Blizz chce rozmanitost všeho...finc píše:Je vcelku jasne jak anketa dopadne. Vetsina DH jede dvourucni kusi. Oproti luku ma hlavne vyhodu v tom, ze nema takovy rozptyl mezi min-max damage.
chces dmg ? tak jdi do jasny 2-hand crossbow !
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kost ... o/38595005
kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!
Myslím, že je docela jasný jak anketa dopadne. Za mě 2-hand kuše. Nic jinýho bych do pracky nevzal .
Já říkal dlouho to samé, ale sedím na kalkulátoru v jednom kuse a za tu cenu je v AH prostě vždy lepší luk. Tedy pro mého DH samozřejmě.
Tank - 1H xbow (nebo jakákoliv jiná 1-hand zbraň) + shield
Nekronaut píše:Já říkal dlouho to samé, ale sedím na kalkulátoru v jednom kuse a za tu cenu je v AH prostě vždy lepší luk. Tedy pro mého DH samozřejmě.
kdyz nejedes AS je jasna vaha u luku nebo one-hand crossbow .. strilet 1.20 AS s kusi neni moc dobry
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kost ... o/38595005
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
jedu ted system loh+crit dmg, a 2x1h se hodi...navic nejsou tak premrsteny na AH a s bonusem 10crit.ch. s passivkou to neni spatne hrani...navic clovek nemusi maxovat att.speed, staci crit.ch.a crit.dmg...a 2 utoky za sekundu je ideal.
Tak koukám, že i s jednou jednoručkou je tu víc lidí než s lukem. Zase jsem divnej
@ Joshua88CZ - ideál to rozhodně není ... s kuší by mi to asi i stačilo ,ale luk byl vždy rychlejší ... zlaté 7fpa (3.5hit/sec) luky z d2.
Luky bych používal raději, ale to by musel mít holt WF 2 sockety jako manticore :-)
Budu si muset počkat na "faith" wf .
Luky bych používal raději, ale to by musel mít holt WF 2 sockety jako manticore :-)
Budu si muset počkat na "faith" wf .
Taky s lukem. Asi jsem taky divnej. Ale teď momentálně nehraju za DH, vybavuju naplno barba a tak jsem neměl využití pro drop luku 1122DPS, 297 dex, 59 crit dmg, 9AS a ten šel do světa.
- freedom122
- Quill Rat
- BattleTag:mrFreedom#2948
taky sem doted pouzival luk, ale podarilo se mi sehnat manticoru, tak to ted zkousim s ni )
já sem po změně buildu přešel na 2x1h kvůli lifestealu.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Já dnes přešel z Manticore na Calamity, protože je rychlejší.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
@Quetak: ten LS se sčítá, nebo uplatňuje na každé zbrani zvlášť stejně jako DPS?
měl by se sčítat stejně jako třeba crit dmg.