Ahoj all ...
D III hraju od prvního dne, co vyšlo .. muj primarní charakter je DHčko a takto to bude i nadále zde profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/blys ... ro/3382870
....
Dexterity : 2498
Vitality : 1129
Armor : 3116
Damage : 125540
All resist 360-400
Hp : 49.000
...
Vytáhl jsem z této hry přibližně 25 tisic korun, občas si říkám, že kdybych to investoval do postavy, byl bych úplně někde jinde, proto jsem přestal využívat RMAH a soustředím se převážně ne na peněženku, ale na upgrade postavy.
Moje poslední myšlenka jak se zlepšit byla a je následující : 1) Zbraň s vysokým crit hit DMG (rád bych měl crit dmg a crit chance ve všech itemech, jenže jsou cenově velice daleko, proto mám mega boost crit hit DMG ve zbrani, abych mohl za rozumnou cenu nakoupit itemy s vysokou crit hit chance (51%) profil neukazuje správně. 2) Uvažuju o 2 částech natalya setu (helma a boty) abych získal dalších 7% crit chance a toto bych byl rád, kdyby byla součást diskuze v tomto threadu, jak nejlépe a do čeho investovat, abych z toho vymačkl co nejvíce ..
O co mi v tomto threadu jde :
1) Rád bych si vyslechl rady ostatních zkušenějších DHček a pobavil se o nejlepších možných cestách jak dále svoje DH rozvíjet .. přiblížím "jakou cestu zvolit pro větší DPS a) attack speed, b) více crit hit chance, c) ....
2) Zvýšit DPS skrze +7crit z natalya setu ( co myslíte, není lepší investice do něčeho jiného )
3) Co vaše DHčka a DPSka .. pochlubte se
Prosím o názory na mého DH
- blystar
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:blystaar#2638
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o názory na mého DH
Škoda, čekal jsem, že se alespoň někdo ozve .. neznáte někdo nějaký kvalitní a hlavně spolehlivý DPS calculator, na kterém bych si to mohl hlavně SPOLEHLIVĚ nasimulovat ? .. Prosim jestli mate někdo zkušenosti ..
- blystar
- Fallen Shaman
- BattleTag:blystaar#2638
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji moc .. vypadá to dost cool už jsi to zkoušel ? vychazelo to dobře ?
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
nebudu tady nic vypisovat ... ale ve hre ti reknu spostu veci .. jak by si mohl sparvne nakombinovat itemy .. se skillama aby se ti to libilo
btw mumble , skype vyhodou
btw mumble , skype vyhodou
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kost ... o/38595005
kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!
kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!