Rady pro začínající DH , ale i pro pokročilé .

Odpovědět
xStyle
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:kosticek#2645
Re: Rady pro začínající DH , ale i pro pokročilé .

Příspěvek od xStyle » 19.09.2012, 05:03 hod.

jojo .. v hc na to maj cas : ))) ale uz tu prosim nerozebirejte kdo ma vice zkusenosti :q sem to nepatri ... toto je tema o dh .. tak dete k veci
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kost ... o/38595005

kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!

bubavanek
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od bubavanek » 19.09.2012, 12:50 hod.

Rakiii píše:Má víceméně pravdu v tom, že hráči HC jsou zkušenější a v mechanikách hry často zběhlejší. K HC, stejně jako třeba k pvp se člověk vypracuje časem ...

Takže hráči co hrají SC nejsou? To je pitomost. Je možná pravda, že hráči HC se o mechanismy hry zajímají víc, ale neznamená to, že jsou zkušenější. Ale to bychom se tady mohli takhle hádat do nekonečna. Takže bych to ukončil. >:roll:

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 19.09.2012, 13:11 hod.

souhlasím, stop dohadování, které stejně nic nevyřeší, toto vlákno bych nerad zamykal, takže dále prosím pouze dotazy a rady pro DH.
Díky
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

bubavanek
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od bubavanek » 19.09.2012, 14:40 hod.

Ok, tak ještě jednou.
Mohl by mi někdo poradit, co zlepšit? Na co se zaměřit. AH moc nefandím, ale když už nebude jiná možnost a nic mi nedropne, tak tam zajdu, ale peněz moc nemám.

Poraďte co by bylo nejakutnější, I. akt inferno docela jde. Ale bojím se, že II. akt nedám.

Bubak

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 19.09.2012, 14:54 hod.

Tak prvně by sis měl zapnout Elective mode (Options -> Gameplay -> Elective mode) a upravit trochu build. Doporučil bych tam zakomponovat Smoke screen a Preparation. Armor, HP a resy máš na 2. akt úplně v pohodě. Zvedni dmg. V první řadě bych vyměnil ring (něco s AS a crit dmg by se hodilo), potom rukavice, pak amulet a shouldery. Hledej Dex, Crit dmg, crit chance, AS (není úplně nezbytný), Vit, Allres. Každej item by měl mít minimálně dvě z těchto vlastností.
Obrázek

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 19.09.2012, 15:16 hod.

místo štítu na místě offhandu bych dal nějaký quiver s (ideálně) att.speed 15, dex, a disciple, doporučil bych i s crit.chance a vitalitou, ale nevím jak na tom jsi se štěstím a penězi. Psal jsi, že AH nevyužíváš, ale po quiveru bych se určitě podíval. Druhou variantou je místo štít mít druhou 1h kuši, nebo zvolit pomalejší 2h kuši s quiverem. Máš velmi málo crit.chance (2% jestli se dívám dobře), 10% z hand crossbow Ti zásadně nepomůže, je potřeba to vyhledávat na věcech.
Pokud máš peníze, upgraduj gemy na lepší varianty (pokud nechceš na AH, tak je to další způsob jak využít peníze a boostnout se).

Co se týká skillů, tak já bych místo Rapid Fire zvolil jiný hatred spender - elemental arrow nebo cluster arrow například...
Obrázek

xStyle
Gorebelly

Příspěvek od xStyle » 19.09.2012, 15:48 hod.

napis mi do pm .. a ja to stebou vse projedu ... aby si vedel do budoucna co a jak + proc ...

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 20.09.2012, 20:07 hod.

Zdravim.

S tymto tu som dosiel do 3. aktu - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nemo ... ro/8949020 A uz zacinam citit, ze to zrejmen estaci :)) Asi to vidim na farmu 2heho aktu.

Uvital by som aj komplexnu kritiku.. PReco toto dat, preco tamto, ono zmen a pod.. :)

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 21.09.2012, 07:06 hod.

@Wishmaster:
výbava - kuš s int dej pryč, podobná jako máš se na AH dá sehnat relativně levně s dexteritou (včera jsem viděl na AH manticoru s dps okolo 900 a int asi za 400k buyout, což by i přes naprosto scestnou int byl hodně velký boost dps..).
Nevím jaký styl využíváš, ale doporučil bych Ti sehnat si boty s movement speed 12%, připadně i alespoň starší unikátní bracery Lacuni Prowlers, které taky zvyšují movement speed. Ty starší (legacy) nemuseli být tak drahé, jako když jsem je kupoval já :)
Jinak celkově mě zásadně chybí navýšení critical dmg, v pasivkách jedeš na sharpshootera, ale kromě zbraně a pasivky archery ti nic nezvyšuje zranění při úspěšném critu, takže buď sharpshootera nahraď jinou pasivkou, nebo si do výbavy zakomponuj věci s critical dmg (rukavice, bižuterie), já osobně se snažím (i když jedu na SS) mít na výbavě co nejvíc critical chance, protože když se podaří úspěšný kritický zásah, tak šance na krit spadne dolů na tvůj základ a když máš základ 5% (základ každé postavy), což je dost málo, pokud na tom máš postaven build.

skilly - máš moc hatred spenderů (útočných skillů) a ani navýšení max hatred přes pasivku příliš nepomůže. Osobně bych šel cestou 1-hatred generátor (hungering arrow) a 1 spender (cokoliv co Ti vyhovuje), maximálně si dokážu představit 2 hatred spendery. Zbylé sloty využij na defenzivní skilly. Za mě ty "must have" jsou smoke screen (lingering fog) a preparation (backup plan) o dalším 1-2 můžeme polemizovat. Já jedu na shadow power (gloom) a zabijácký vault :D ale dají se použít i jiné (pasti, věž atp.). V pasivkách bych nahradil vengeance jinou pasivkou - za mě "must have" je steady aim, pokud nejedeš melee DH :) Generování hatred bych řešil buď přes gear (v cloaku/quiveru), nebo přes netopýra - miniona, či skill u paladina (pokud ho používáš).

Cílem tohoto povídání není překopat Ti build, jen upozornit na další možné cesty, třeba to jen na jeden večer vyzkoušej a uvidíš sám, zda tam bude nějaký progress, každý hrajeme jinak a Tobě to musí vyhovovat :D
Obrázek

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 21.09.2012, 11:46 hod.

Ved jasne, preto som tu aj napisal, ze mam uz mensie problemy s tymto gearom/buildom, tak som si poziadal o pomoc co a ako :)) niesom nejaky nerd, ze teraz ta za to poslem kade lahsie :)

Kazdpadne dik za tipy. Teoreticky by som sa mal dostat do hry tento vikend, tak sa do toho pustim. Ved azmodan a diablo na inferne mi neutecu, casu dost :D

Lanerot
Quill Rat

Příspěvek od Lanerot » 23.09.2012, 10:16 hod.

zdravim mam DH http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lane ... ro/2575075 potreboval bych ho nako vylepsit hlavne abych nesel v 3tim actu na jednu ranu :( kazdej napad bude vitenej :D

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 23.09.2012, 12:58 hod.

Allres nemáš vůbec. Ideální je dostat se tak na 400. Armor a HP jsou dobrý. Potom bys měl hledat věci s crit chance a crit damage. Tohle máš taky praktiky na nule.
Obrázek

xStyle
Gorebelly

Příspěvek od xStyle » 23.09.2012, 15:14 hod.

: DD chichi

xStyle
Gorebelly

Příspěvek od xStyle » 23.09.2012, 15:18 hod.

abyste nechcipali na jednu ranu ... tak potrebujete mit minimalne 3.000 armor / 350 allres / 36k hp ... jak mate toto nic vas nemuze na jednu ranu sestrelit (tim myslim autoattack)

Lanerot
Quill Rat

Příspěvek od Lanerot » 23.09.2012, 15:22 hod.

tak jinak :D mam se vykaslat na to abych docilil toho ze tu jednu ranu vydrzim a raci se soustredit na vylepseni dmg?

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 23.09.2012, 15:26 hod.

Vylepšil bych rezisty i za cenu menšího snížení life + bych si sehnal cloak s disciple a skill "sentry" vyměnil za nějaký užitečnější def skill např. smoke (lingering) nebo shadow power (gloom).
Ten "rain" skill pokud se ti líbí ok, ale jinak bych tam dal "preparation".
Damage pak navyšuj pomocí crit chance / dex / min/max dmg / atack speed (CD affix bývá většinou dražší, ale záleží na nabídce).

xStyle
Gorebelly

Příspěvek od xStyle » 23.09.2012, 15:47 hod.

vis co udelej , napis mi do pm .. a ja to stebou rozeberu ..

daveedek
Wraith
BattleTag:Daveedek#2652

Příspěvek od daveedek » 03.10.2012, 16:59 hod.

Čau, mohl bych tě zase poprosit o radu? Mám ted pár goldů cca 5M na nějaký vylepšení DH... pro build platí pořád to samý jedu semi DMG ... co bys mi doporučil vyměnit? A mám počkat na patch nebo nakupovat ted? Dík
profil:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dave ... o/14329173

xStyle
Gorebelly

Příspěvek od xStyle » 03.10.2012, 18:42 hod.

treba prsten

minimalne 60 dex , 7 as crit dmg / chance , min.max. dmg ( nezapomen na kalkulator )

hitmanous
Quill Rat

Příspěvek od hitmanous » 03.10.2012, 20:55 hod.

Taky bych poprosil o radu.
Stav financí 0. Diablo na inferno není problém až do té doby, dokud nepotkám svůj "stín". Ten mě vždycky dostane.
Každopádně bych poprosil tedy o radu do čeho investovat nejdříve.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/hitm ... ro/9649012
Jinak mě vyhovuje taktika min, ale moc často ji u DH nevidím, tak nevím, asi hraji blbě:).
Díkys

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“