Pojďte do mě!

Peckoslav
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Peckoslav#2167
Pojďte do mě!

Příspěvek od Peckoslav » 21.09.2012, 07:55 hod.

Ahoj všichni,

v mém podpisu je odkaz na můj profil (klik na obrázek), pokud by někdo zkušenější měl chuť se na to podívat a říct mi co zlepšit :)
Aktuální build je na A3, kde nejčastěji jezdím kráter, proto je tam ten elemental arrow/ball lightning, celkem dobře se mi hrálo i s cluster arrow/loaded for bear.

V D3 mi u této postavy zbývá poslední výzva a tou je zabít Diabla. Zkoušel jsem to asi 20x, taktika je vault přes něj + ostřelování z dálky. První fáze je v pohodě, ale ve druhé mě většinou zařízne můj vlastní klon. Chci ho dát solo, stejně jako zbytek hry. Dát to v partě mi připadá slabošské (můj názor) :)
Myslím, že výbava by měla být v pohodě, takže jde o taktiku či hráčský skill?

Bohužel to vidím tak, že další upgrade gearu už jsou předměty v cenách desítek milionů, což se mi momentálně moc nechce. O čem uvažuji je nová
zbraň (Manticora 1k dps, 200+dex, 85+ crit.dmg, na 2 sockety teď nemám volné prostředky, takže se spokojím s jedním :D). Tj. pokud někdo prodáváte tuto zbraň, ozvěte se a domluvíme se na ceně. Když to bude pěkný kousek za rozumnou cenu, tak se určitě domluvíme :)

Díky

PS: Každá konstruktivní rada je vítaná. Spam budu mazat, negativní komentáře taky, pozitivní komenty si budu dávat do podpisu :D
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Aragorn
Gorebelly

Re: Pojďte do mě!

Příspěvek od Aragorn » 21.09.2012, 09:05 hod.

Hmm DH primo nehraju, ale na pohled mi prijde equip velmi slusny a ve skillech nejake velke experimenty nevidim. I kamarad, co Diabla uz zabil, mi rika, ze ten equip mas bohate dostacujici na to aby jsi Diabla zabil.

Na ten svuj klon v prubehu Diablo fightu ja za Monka jdu tak, ze hodim Serenity a SSS a je hotovo (bavim se o Hellu, ale ty mas dost dmg na to, aby to probihalo stejne i v Infernu). Nemuzes hodit Smoke Screen a ten klon proste rychle zabit (nabit si predtim nejakou abilitu nebo neco)?
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

Swen_von_Walhallion
Wraith
BattleTag:Swen #2595

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 21.09.2012, 09:21 hod.

No verim ze s dh je diablo na solo peklo, osobne nejsem moc fanda pasivky SS ani cinder vaultu ja to spis hraju (pokud du solo) na spike traps (scatter) a clatrops ( torturous ground), to by teoreticky mohlo fungovat pokud se podari hodit past na misto kde se popuje clon, pripadne by mozna stalo za uvahu skusit peta (pavouk prase vlk) pokud by dokazyl klona natankovat na dost dlouho abys ho vyradil tak by to mozna slo , nahodit peta smoke zmizet a pak ho osolit. ale to je jen theorycraft na D3 solo DH sem odvahu nenasel (nebo spis mam rad svoje nervy ) :-)

EDIT jezdil sem neco takovyhodle
Obrázek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 21.09.2012, 09:38 hod.

Kdybys chtel neco z toho co ma muj DH na sobe, muzes to mit za cenu za jakou jsem to koupil - zjistil jsem, ze me nejak nebavi.. Desitky milionu z toho snad nestalo nic, Manticoru jsem si dropnul, tu mozna ale casem zkusim udat na AH ;)

Jinak moc neporadim, DH jsem hral chvilku predevcirem (asi 30min) a pak jsem se na to vykaslal, protoze barbar stylem se to hrat neda a jinak me to nebavi.. kdyz me byly schopny zabit (diky absenci herniho skillu po dlouhe dobe co jsem nehral) i bili mobove tak jsem na to nemel nervy :D

finc
Wraith
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od finc » 21.09.2012, 09:51 hod.

Mas to dobre. Byt tebou, mozna se podivam po jinem toulci, ktery ma Crit. Hit. Change. Critical Damage mas vysokou, ale kdyz nemas tu Change, tak ti to je stejne dost k nicemu (pokud nepocitam prvni ranu s nabitym SS).

Jinak s tim klonem maji problem vsichni, kteri hraji za DH. Osobne to vidim dve moznosti:
1. Smoke Screen -> Gloom + trocha stesti
2. Vymenit zelene krystaly

Housenka
Quill Rat
BattleTag:Housenka#2142

Příspěvek od Housenka » 21.09.2012, 10:27 hod.

Čau,
jak už tu padlo chce to ještě offhand s crit chance.
Být tebou také koupim andarielku,stačí legacy andarielka se soketem.Stejná,jak máš ty helmu se dá koupit kolem 3M a boostne ti dmg o dost.
Kuše se tá taky sehnat za pár šupů s dps 1300+ než seženeš slušnou levnou manticoru.
Clon přejedu valutem,hodim ss a střílim,valut,ss,střelba a leží.Když to kritne tak jde na první kombo - valut a ss a pár hitů.
Problém je že ne vždy to zakrituje tak ideálně aby clon padnul hned,páč mě a asi i ostatní DH vyndavá většinou oneshotem :P

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 21.09.2012, 10:32 hod.

když uvidíš klon utíkej :D
Obrázek

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 21.09.2012, 12:06 hod.

@Aragorn: boj ve druhé fázi vypadá asi takto - objevím se vedle Diabla, poté co se vykecá, tak ho tak 1x trefím/přejedu vaultem, Diablo zmizí a objeví se klon, toho sejmu vlastně hned (SS,vault), pak se objeví opět Diablo, občas ho musím na mapě hledat. Problém vznikne při spawnutí druhého klonu - pokud jsem zraněn, tak mě 1shotne, jinak jsem na 1-2 rány, zatím jsem moc nepřišel na to, zda lze nějak poznat, že bude spawn klona (snažím se šetřit si disciple na SS/vault), ale většinou mě to překvapí a nestihnu rychle zareagovat, ačkoliv čekám, že se objeví..

@Swen_von_Walhallion: snažím se vault běžně nepoužívat (nezvyknout si na něj), abych se až ho nerfnou nemusel učit novou taktiku :) a že je to OP, o tom žádná ;) peta jsem nezkoušel, ale spíš počítám, že to bude jednohubka :(

@spiderer: máš PM ;)

@finc: souhlas, ideální by byl att.speed 15, dex 200, vit 150, disciple 10, cr.chance 8.5 akorát to jsou pak ty itemy za desítky milionů možná, takový pěkný dead man legacy že? :)

@Housenka: na andarielku průběžně koukám, buď mám smůlu, nebo vysoké nároky ale za 3m jsem takovou (legacy) která by se mi líbila nenašel. Ideálně máte někdo legacy andarielku se 100+ dex, max speed a socketem? Rád bych vyzkoušel jak mi změní staty oproti stávající helmě. Případná záloha je možná ;)

@TrackThor: dobrá rada nad zlato :D
Obrázek

Swen_von_Walhallion
Wraith
BattleTag:Swen #2595

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 21.09.2012, 12:26 hod.

vyzkouset si to muzes pres tohle staci jen nacist postavu z bnet profilu doplnit setovy bonusy a pka pres porovnavani zjistis jak ti to zahejbe s dps.

EDIT co sem cetl posledni patch notes pro 1.0.5. tak to budou nerfovat na 300% wpn dmg ale bude se to stakovat
Obrázek

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 21.09.2012, 12:44 hod.

swene výbornej kalkulátor, jsem použival jinej a tenhle je lepší + ten import :)
Obrázek

vincdrago
Fallen Shaman
BattleTag:vincdrago#1334

Příspěvek od vincdrago » 21.09.2012, 12:55 hod.

1. nechapu jak to mužete s takovejma ressama hrát , ja mam 300 resů a zdá se mi to málo , ale aspon už nepotřebuju navíc mov speed když víc vydržim :)

2. možná se ti vyplatí jiná runa než Spray of Teeth s takovou crit chance

xStyle
Gorebelly
BattleTag:kosticek#2645

Příspěvek od xStyle » 21.09.2012, 13:25 hod.

jsem strasne linej to cist .. ale bez SS 100k+ dmg 32k hp a 340ressall + shadow power je nemozny ho nedat ...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kost ... o/38595005

kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 21.09.2012, 14:28 hod.

V gearu bych problém neviděl.
Dal jsem to s DH sólově napoprvé, staty jsem měl podobné.
Vyměnil bych Elemental Arrow za Cluster Arrow s runou Cluster Bombs, pro rychlejší zabití Klonů.
První a třetí fáze je bezproblémová, tam je to jen o pohybu a taktickém přesouvání boje do stran k healovacím studnám, pokud je to zapotřebí.
Taktika pro druhou fázi je také vcelku jednoduchá, stačí šetřit Hatred a Discipline na Klony.
Tzn. vstoupit do druhé fáze pokud možno s obojím na full a v okamžiku, kdy se objeví Klon, zergnout ho kombem Shadow Power / Gloom + Cluster Arrow.
A poté opět šetřit zdroje na další Klon (nepospíchat příliš s dmg do Stínu, spíš si v klidu pobíhat a kitovat).
Je to jen o trpělivosti, člověk nesmí být moc hrr. ;)

xStyle
Gorebelly

Příspěvek od xStyle » 21.09.2012, 14:36 hod.

poradite i me ?? ale s gearem a nebo klidne i se skillem .. dekuji

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 21.09.2012, 17:00 hod.

V první řadě bych bý tebou vyměnil bracers za něco podobnýho, co nosím já. Potom se mi vůbec nelíbí pásek a kalhoty (myslím, že by ti líp posloužilo oboje s Dex, Vit a Allres). Potom ty shouldery taky nejsou z nejlepších (allres)a ten Cloak bych taky vyměnil (allres). Chtělo by to tam Allres. Všechny tyhle části gearu, který jsem vyjmenoval, se dají koupit docela levně. Když se podíváš na můj profil (http://eu.battle.net/d3/en/profile/TruE ... o/13172958), tak jsem do žádného itemu nedal víc než 3M (ringy, amulet, kuše a možná ještě něco mi droply). Ještě se pokusím sehnat helmu, která by měla stejné staty, jako ta kterou mám a k tomu víc Dex a hlavně aspoň 3% crit chance, ale to bude drahý :) . No ale celkově bych se v tvém případě zaměřil ví na Allres, v boji s Diablem ti to dost pomůže.
Obrázek

xStyle
Gorebelly

Příspěvek od xStyle » 21.09.2012, 17:43 hod.

prosimte :D on chce itemy za par micu ane za nekolik desitek milionu ...

Kenjy
Fallen Shaman
BattleTag:Keny#2282

Příspěvek od Kenjy » 21.09.2012, 19:30 hod.

Osobně vidím problém v minimálních defense statech, tedy All resistance a Armor. Já mám opačnej problém, sice od Diabla dvě rány ustojím, ale mám jen 45k dmg, tak ho ne a ne dodělat;-)
Dívám se na svět pohledem sekačky, jež zjistila, že si tráva právě založila odbory...

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 06.11.2012, 12:39 hod.

tak jsem trochu zainvestoval a upgradnul svého dh i po stránce přežívání
co mi doporučíte dál?

u skillům mám nějakým nedopatřením v profilu místo Perfecionist pasivku Grenadier (tu fakt nepoužívám :D)
zvažuji jaký hatred spender používat, jestli elemental arrow, který je sice pomalý, ale vždy projde i na další moby (buď ball lightning nebo n.tentacles)

co se týká gearu, tak předpokládám že další upgrady už půjdou do desítek až stovek milionů. Určitou rezervou je amulet, kde mám nyní "survalist" variantu, pak mám starší amulet s dex, att.speed a cr.dmg, ale zatím jsem nenašel cenově přijatelný kompromis - hledám dex 100+, vita 100+, cc 8+ a cd 80+.

nějakou představu mám, ale nechci psát dál, abych neovlivnil cizí názory.
Máte pro mě jiné a zajímavější alternativy gearu a skillů? Sem s nimi :)
Jen dopředu píšu, že si hru za DH představuji jako "one shot, one kill", klidně budu kittovat (samochvalně si myslím, že to docela umím :D), nechci používat pasti, nebo sentry, ale nemám problém mít peta, jen jsem na něj zatím nenašel volný slot..
Obrázek

attivo
Fallen Shaman
BattleTag:attivo#1923

Příspěvek od attivo » 06.11.2012, 13:41 hod.

Na farmení bych asi vyměnil jeden obranný skill za něco co působí plošně, např. Multishot nebo Chakram. Přijde mi docela neefektivní to pižlat jenom Hung. a Elem. Arrowem. Já používám Bola shot univerzálně, do dveří a úzkých prostor (Keep Depths apod.) Elemental Arrow, v kráteru a Battlefields mám nejradši Chakram (někdo radši Multishot). Přide mi to vyváženější mít 3 útočné skilly a 3 obranné.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 06.11.2012, 18:43 hod.

Já bych z gearu vyměnil určitě Amulet. Máš tam sice hodně Vit a Allres, ale myslím, že by ti posloužil víc nějaký CC, CD, Dex, Vit, když bude mít navíc Allres, Armor, Avg damage, tím líp, ale to už stojí nekřesťanský pěníze :D .

Jinak souhlasím s kolegou nade mnou s tím Bola shotem. Na skupinky je to fakt hukot a ani na single target to není špatný (160% WD). Jako Hatred spender se mi poslední dobou zalíbil Impale - Overpenetration. Na Elity je to k nezaplacení a trash moby řeší právě Bola shot. Nevýhoda je poměrně vysoký Hatred cost, člověk si musí zvyknout na to, že na tom pravým tlačítku nesmí mít položenou cihlu, jako když tam máš Ele arrow :D . Určitě doporučuju tohle combo vyzkoušet, uvidíš, jak ti to sedne. Multishot s runou na snížení hatred taky není špatný a Dual chakram se taky dá používat, ale zase si na to člověk musí zvyknout. Ale moc nesouhlasím s Attivem v těch 3 offensivních skillech, přijde mi, že 2 Hatred spendery neutáhnu. Chtěl bych se zeptat jaký to má výhody a jak to správně používat.
Pokud chceš používat prasátko nebo jinou zvěř, tak bych ji vyměnil asi za SS. Mě přijde, že vždycky ve fightu používám buď Gloom, nebo SS, nikdy obojí a připadá mi, že z toho druhého skillu nemám žádný užitek. A z těhle dvou mi po patchi jednoznačně vychází líp Gloom, hlavně kvůli vyšší době trvání. Jinak prase můžu vřele doporučit, pěkně zvedne allres a tankuje fakt neuvěřitelně, zdá se mi, že vydrží tak 5x víc, než já.

Jinak jestli dovolíš, taky se trochu inspiruji tvým buildem a chtěl bych se zeptat, jak jsi spokojený s runou Rattling roll u Vaultu. Trail of cinders po patchi dělá snad 5% Weapon damage :) a používám ho spíš ze setrvačnosti. Tumble se mi nehodí, protože málokdy použiju Vault tak rychle po sobě.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“