daveedek: mě neříkej že to s tímhle equipem nedáváš.. ale co.. doporučuju vyměnit všechno.. až možná na zbraň ta ti ještě na první akt.. možná i na druhej bude stačit a wristy taky vypadají dobře. Pořiď si věci s all resistance a vytáhni to tak na 250 pro první akt, ideální je mít 350+, velkou chybu děláš tím že nemáš sockety, kup si chestku a legy se socketem.. to je +5 socketů což je hodně. Quiver taky ten si sežeň s hatred regenem, + discipline a socketem. Za kompletní equip, kterej ti vytáhne resisty tak na 400, dá ti sockety, staty utratíš tak 400k když budeš hledat, já za ten svůj dal kolem 250k, neříkám že je nejlepší ale na první dva akty stačí a na začátek třetího taky.
paull06: poříď si kuš se socketem, luky mají blbý dmg ty máš 300-1100, kuš mývá tak 800-1100, takže dáváš větší dmg, taky vytáhni resisty tak min. 300 abys chvilku dokázal stát, doporučuju 450+ resisty a hpčka tak kolem 45k, dej si šutr na hp do hlavy, pak doporučuju skill preparation s battle scars kterej ti obnoví discipline a hpčka, bez toho bych to nehrál.
můj profil
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Blad ... ro/393199792% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% nebo jsi taky normální, hoď si tohle do podpisu.