Demon Hunter - diskuze o buildech, skillech, aplikacích run

Odpovědět
orisk93
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Demon Hunter - diskuze o buildech, skillech, aplikacích

Příspěvek od orisk93 » 25.06.2012, 19:22 hod.

ahoj, po patchi 1.0.3 začíná být oblíbený "tank build" nebo cluster arrow ( runa clustrow bombs)... co si o tom myslíte?

ještě jsem na infernu zacatek 2. akt... chtěl bych takový balance build, že vydržím tak 1-2 rany a pritom slusný dps.. kolik HP, armor, resist je podle vás optimální?

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 25.06.2012, 20:15 hod.

Kdyby stál cluster polovic byl by možná použitelnej . Raději vystřelím 4-5x ele arrow než jeden cluster. V současné době používám frost arrow + guided a np:-)
Doufám, že 1.1 patch přinese lepší skill balance .

Obliznimi
Quill Rat

Příspěvek od Obliznimi » 26.06.2012, 06:43 hod.

1.0.3 cluster arrow - cluster bombs - jak z něj vytlačit co nejvíc?

jednoduše se vykašlete na attack speed(přesněji řečeno má poslední prioritu), potřebujete pouze crit šanci, crit dmg a dexteritu, samozřejmě 2h crossbow
je sice hodně drahý na hatred, ale těch cluster bomb za letu vydropuje snad 5-6 a dělá to dmg jako kráva =)
samozřejmě větší cíle to zasáhne vícekrát, opět užitečné s marked for death - mortal enemy

takový univerzální build vypadá následovně:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... XYe!YYZZcY
drobné úpravy povoleny =)))

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 28.06.2012, 14:59 hod.

Potřebuji poradit. Mám tyto staty
Obrázek
Obrázek
Obrázek

a damage bych chtěl dostat na nějakých 150k +
Je zde někdo znalý jak nejlépe se na požadovanou hodnotu dostat? Do čeho mám investovat goldy xbow s větším dmg. , nebo dex? Prosil bych radu od někoho zkušeného, přece jen už jde o hromady goldů.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 28.06.2012, 16:04 hod.

jediny co te boostne je nova zbran/toulec a nebo +critical dmg a aspd(ktery se nevyplati)

nejaka 1200dps + green socket by mohla pridat dost dmg,tak 20-30 tisic

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 28.06.2012, 16:33 hod.

Toulec mě už nejspíš nezachrání, ten mám relativně dobrý
Obrázek
Obrázek

Ještě mám v plánu hodit jiný pásek, ale tu aukci asi nevyhraju. Takže kuš, to se bude dlouho šetřit :)
Jinak mám už v podstatě vše, co jsem tak +/- chtěl za rozumnou cenu. Ještě mi chybí pořádné prsteny, ale ty ceny jsou přemrštěné.
Každopádně dík za radu

orisk93
Wraith

Příspěvek od orisk93 » 28.06.2012, 17:06 hod.

@Alfajk, můžu prosím se zeptat z čeho posuzuješ, že attack speed se nevyplácí...

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 28.06.2012, 17:15 hod.

Po patchi jsou ty hodnoty +AS strašně nízký, takže se ti vyplatí spíš něco s critem. Ale já se pořád soustředím spíš na AS, abych měl aspoň 1,85 útoků za sec a docela mi to vyhovuje. Z menší rychlostí útoků mě to příjde strašně otravný.
Obrázek

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 28.06.2012, 17:49 hod.

Sežeň si kuši s high dps se socketem a 120+ criticem nebo high dex ,ale na mě jsou X-bow děsně pomalý...
AS se stále vyplatí, ale itemy s dobrou kombinací jdou velmi drahý (AS,crit chance/dmg, dex)

mishiczka1
Quill Rat
BattleTag:mammamiaa#2645

Příspěvek od mishiczka1 » 18.07.2012, 15:32 hod.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/d ... Tbe!ZbabYZ

Takhle asi nejak funguje muj deamon hunter na 52 lvlu dava crit 22k :) mimochodem muj monk na infernu dava neco pres 20 :)
Jen se chci zeptat jestli by se dalo neco vymenit a zlepsit ??
Lepší je být 5 minut za blbce a zeptat se, než mlčet a být hlupákem po celý život.

Rahtor
Quill Rat

Příspěvek od Rahtor » 20.07.2012, 14:46 hod.

Ahoj, můj build je: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... Tbe!cbcZaZ
přemýšlím že tu kuš vyměním za Preparation... rád bych znal názor na Rapid Fire... moc lidí na infernu jsem ho vidět nepoužíval... zajímalo by mě jestli má vůbec cenu ho mít...

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 20.07.2012, 18:19 hod.

Rapid je dobrej skill, ale je třeba tomu uzpůsobit equip nebo mít nějakého tanka

Equip více na výdrž (rez, life, leech ap.) + dost disciple a nejlépe kombinovat s shadow power pak se dá leccos utankovat
Jinak asi lépe hrát s kuší (kadence je i tak solidní) a itemky na crit chance a crit dmg.

Ale dá se to hrát i tak, že rapidem kropíš obyč moby a elitky kituješ ....

Rahtor
Quill Rat

Příspěvek od Rahtor » 24.07.2012, 08:18 hod.

Teďka začínám hodně používat Hungering Arrow s Spray of Teeth... Po nastokování critu na 100% to během tý 1 sekundy zabiju dost... v 1A na infernu normální jenom padají a elit jsou za chvilku mrtvý... po resetnutí critu používám Rapid Fire s Web Shot... to zpomalování je super, hlavně na gobliny... :)

Zmaslo
Quill Rat

Příspěvek od Zmaslo » 25.07.2012, 14:03 hod.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/d ... Tae!bbZbcb
Co myslíte? Dostal jsem se do inferna Act II a začínám platit nějak moc za opravy. Nějaká rada/připomínka?

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 25.07.2012, 20:09 hod.

Všude kolem je plno buildů ...
Zkoušel si na přežití caltrops (torturous) ? shadow power(gloom) ? ...
a místo evasive bych dal něco s větším range - např. guided

orisk93
Wraith

Příspěvek od orisk93 » 28.07.2012, 16:27 hod.

zdravím,
nezkoušel někdo z vás jinou runu u cluster arrow než cluster bombs? třeba takový loaded for bears nebo mealstorm by nemusel být špatný?

btw. počítal někdo kolik papírově % weapon dmg dává skill cluster arrow s ruznými runami? když se dobře trefí...jestli cluster bombs je až tak OP..

pořád si myslím, že clustrow bombs je spsie do party, kdy máte tanka, aby to melo spravný efekt...

Eles
Quill Rat

Příspěvek od Eles » 30.07.2012, 11:29 hod.

RedDwarf_Cz píše:Potřebuji poradit. Mám tyto staty
...
Je zde někdo znalý jak nejlépe se na požadovanou hodnotu dostat? Do čeho mám investovat goldy xbow s větším dmg. , nebo dex? Prosil bych radu od někoho zkušeného, přece jen už jde o hromady goldů.
Běž na aukci, kup tam jeden modrej prsten 5% AS, jeden prsten 20% crit damage, jeden s 2,5% crit change, jeden s 20 dex, a jeden s 20 dmg (zkrátka to nejlevnější (pár desítek tisíc dohromady), co se ale dobře bude porovnávat. Pak běž do hry a zkoušej ty prsteny měnit a koukej co to dělá s dps. Tak si lehce zjistíš, co se pro tvojí konfiguraci vyplatí míň a co víc. Záleží totiž na tom, kolik čeho už máš, neni univerzální rada.
Pro mýho DH jsem zjistil tuhle přibližnou závislost:

12% AS = 50% crit damage = 7% crit chance = 160 dex = 130 dmg (základ). Každá z těhle stat mi zvedla dps přibližně o stejnou hodnotu.

Pak už je docela jednoduchý porovnat předměty s různýma kombinacema v aukci pohledem a hned je jasný dejme tomu, že amulet s 50 CD a 6 CC mi zvedne dps víc než 6 AS, 130 dex a 20 dmg. Ale jak řikám, musíš si to zkusit nanečisto sám, protože záleží na výchozich číslech.

blystar
Fallen Shaman
BattleTag:blystaar#2638
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blystar » 30.07.2012, 13:55 hod.

12% AS = 50% crit damage = 7% crit chance = 160 dex = 130 dmg (základ). Každá z těhle stat mi zvedla dps přibližně o stejnou hodnotu. počítám s tím že si to zkoušel bez zapnuté passive SS .. zajímé docela asi si budu zkoušet taky a pro srovnání tady dám něco podobného ;)

Joko
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Gluttony#2845

Příspěvek od Joko » 04.08.2012, 07:56 hod.

Ahoj chtel bych se zeptat na co bych se ted soustredit u meho DH.Jsem v NM na lvl 51 ve 4.Akte zatim to tak nejam davam ale bojim se jaky to bude u Diabla a v Hell.Mam 2 male kuse.
Bez SS asi 1,7k dps
Critical: 15% sance na critical a dava +74%(v zakladu bez SS)
Asi 17k Life
Armor 1,1 k
Build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... beT!baZbbb (na bosse casto menim chakram za Rapid Fire s High Velocity)
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton

HMTD
Quill Rat

Příspěvek od HMTD » 04.08.2012, 20:39 hod.

Cituji: Night Stalker

Odemyká se na úrovni: 20
Kritické zásahy mají šanci na obnovu 1 Discipline.

Jaká je ta šance? Typuji tak 30 procent podle toho jak to přidává, ale nikde jsem to přesně nenašel.

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“