GlassCannon či Balanced character?

Odpovědět

Hlasování: Hrajete za DH více stylem GlassCannon, nebo preferujete raději balanced character?

GlassCannon
20
57%
Balanced character
15
43%

Celkem hlasů: 35

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332
GlassCannon či Balanced character?

Příspěvek od Nekronaut » 02.07.2012, 09:17 hod.

Zajímalo by mě, jak se většinově hraje DH. Kolik lidí jede papíráky a kolik si dává s postavou trochu víc práce především v podobě resistencí a armoru. Já jedu spíše balanced, chci vydržet úder od eliťáka a proto pod 30k HP určitě nepůjdu, naopak až bude víc goldů, bude i víc všeho 8-)

Peckoslav
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Peckoslav#2167

Re: GlassCannon či Balanced character?

Příspěvek od Peckoslav » 02.07.2012, 09:23 hod.

Jak píšeš, až bude víc peněz, jde obojí. Já jedu spíš papíráka - cca 90k dps s max SS, 25k hp, rezy a armor neřeším
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Bronxigar
Quill Rat
BattleTag:Bronxigar#1298

Příspěvek od Bronxigar » 02.07.2012, 09:32 hod.

Ja jedu balanced, mam 51k hp a cca 250 all res a 35k dps. vycistil jsem stim cele inferno a problemy jsem mel jenom malokdy, pouzivam tento build:http://us.battle.net/d3/en/calculator/d ... YXe!cYZbbZ

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 03.07.2012, 08:06 hod.

Bronxigar píše:Ja jedu balanced, mam 51k hp a cca 250 all res a 35k dps. vycistil jsem stim cele inferno a problemy jsem mel jenom malokdy, pouzivam tento build:http://us.battle.net/d3/en/calculator/d ... YXe!cYZbbZ
A jaký máš armor, respektive kolik procent damage celkově ustojíš? Já že ty resisty moc vysoké nemáš. Ale 51k HP už je na DH slušné. 35k DPS předpokládám bez bonusů...

Bronxigar
Quill Rat
BattleTag:Bronxigar#1298

Příspěvek od Bronxigar » 03.07.2012, 10:17 hod.

Armor mam cca 3k, ty resisty chci jeste zlepsit ale gear je drahy, 35k je bez bonusu a nektery elity trvaj trochu dele ale celkove mi to prijde pohodlnejsi nez predtim kdy kazda chyba znamenala smrt.

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 03.07.2012, 10:33 hod.

Aha, tak to máš oproti mě výhodu "jen" těch cca 20k HP. Resisty a čisté DPS mám nějak podobně a to jsem zaseklej před Belialem. Asi jsem lama :D

Kouknu ještě doma kolik čeho mám a hodím sem screen pro porovnání.

polda
Quill Rat
BattleTag:Polda#2489

Příspěvek od polda » 03.07.2012, 11:59 hod.

Já jedu 40-140K DPS, 45K life, armor 2,7K, resy 0:) a MF s NV5 neco přes 220%
Act 1 - 3 po siegebreaka je celkem brnkačka, pak už trocha přituhuje.
I když sice s pár RIPama tak sem ještě nepotkal elitky co bych nedal.
A pro ty co očekávají PvP tak doporučuji spíše canon, protože zkušenosti s uhýbaním jsou k nezaplacení.
No a pokud Váš internet stojí za starou bábu tak doporučuji opak:)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 04.07.2012, 08:24 hod.

s plně nabitým SS mám DPS 94k , normálně dávám rány kolem 35k.
life jen 15k, armor mám 3500 , resy mám kolem 180 - 200 ...

Začal jsem se soustřeďovat od helmy na výbavu, ale jde mi to zatím pomalu. Dost se bude dát vylepšit ringama, ty mám oba takové nemastné neslané.
Obrázek

aNIRene
Quill Rat
BattleTag:aNIRene#1321

Příspěvek od aNIRene » 04.07.2012, 09:06 hod.

nuž, já (DH - AEtherion) s full SS damage 107k .... VIT pokulhává (cca 18k), ale kompenzuji jí resistama - zatím 500 - 600 (s buffem od barabara 700 - 900 či tak nějak), což si myslím, že je na DH docela slušný. Šušnil jsem je už před 1.03...na attack speed jsem nějak házel bobek, což se mi nakonec poměrně vyplatilo :).

Oblečenej v MF gearu je to už slabší :D

GrOsO
Gorebelly
BattleTag:groso#1722

Příspěvek od GrOsO » 04.07.2012, 09:21 hod.

mam 120k dps so ss . bez ss mam nejak 73k
myslim si ze sa oplati ist do defenzivy . glasscanon proste umiera a je to dost vonicom podla mna, ostep vzdy odniekal vyleti a nevsimnete si toho ;d
mam nejak 20k hp 170 res a uz len pri tomto casto neumieram na jednu ranu coz je potesujuce :D
Obrázek

peca77
Quill Rat
BattleTag:peca77#2235

Příspěvek od peca77 » 04.07.2012, 16:30 hod.

Já jsem hrál glass se 110k dps 13k hp 0 resist, ale po patchi 87k dps 27k hp 280+ resisty. Jak říká groso, vždycky odněkud přiletí ošťěp :D

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 06.07.2012, 10:31 hod.

pokud se bavíme o balanced charu, kolik myslíte, že by měl mít DH armor a rezistence (resp. strength a inteligence) aby nebyl příliš velký dopad na DPS?
Resp. do jaké míry se vyplatí navyšovat tyto sekundární staty a je relativně vysoký přínos do defenzívy.
Díky
Obrázek

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 06.07.2012, 11:13 hod.

Peckoslav píše:pokud se bavíme o balanced charu, kolik myslíte, že by měl mít DH armor a rezistence (resp. strength a inteligence) aby nebyl příliš velký dopad na DPS?
Resp. do jaké míry se vyplatí navyšovat tyto sekundární staty a je relativně vysoký přínos do defenzívy.
Díky
No mě zatím připadá relativně "levné" zvyšovat armor. Lze koupit slušný gear s DPS staty a velkým armorem. S resistama je to už horší :(

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 06.07.2012, 13:45 hod.

@ polda - řešit pvp gear je celkem předčasné ...nicméně v D2 glasscanon buildy umíraly jako první ..

Osobně jedu něco mezi glass a balance.
Itemy sháním podle toho jaké mohou generovat affixy a samozřejmě dle nabídky a ceny
např. na shoulders neseženu crit dmg/AS ap. tak seženu vysoké life + něco dex + all rez
naopak gloves sháním s AS, crit chance/dmg/dex atd.
add cenová politika:
např. ringy s crit chance/dmg/AS jsou za šílené ceny... tak si seženu ring s crit chance + min/max dmg + socket a něco dex ...ve výsledku dostanu lepší staty za mnohem nižší cenu ....
Časem nebude mít problém mít itemy s vysokou dex/critic s all rez/life .... navíc očekávám, že itemy co teď dropují nebudou až na výjimky "final equipem" .

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 06.07.2012, 14:01 hod.

pokud si pamatuju správně, tak v PvP měli i sorcky max blok a štít ;)
ale já do PvP nevidím, já hrál jen experimentálně LLD sacrifice paladina a moje nejlepší ucho bylo z assasinky lvl 70, která "trochu" podcenila mýho lvl 9 chudáčka :D

Jinak já poslední dobou moc nehraju, spíš idluju na AH, musím si na pořádný gear teprve vydělat, protože jako glasscannon dostávám těžce na budku :D
Obrázek

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 06.07.2012, 17:34 hod.

Rakiii píše: tak si seženu ring s crit chance + min/max dmg + socket a něco dex ...ve výsledku dostanu lepší staty za mnohem nižší cenu ....

Schválně jsem to zkusil a asi hledáme každý v jiné aukční síni. Za stejné peníze mi vždy přinese lepší staty CD + DEX...

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 06.07.2012, 19:25 hod.

Sice jsem mluvil o kombinaci crit chance+cd+IAS ,ale tj jedno ... zkusil jsem tedy najít CD+dex vs CD+crit chance a podobné ringy ( co se týče dmg) vyjdou 3x dráž u CD ... hm... pak by mě zajímalo jak to porovnáváš.. asi počítáš CD s nastackovaným SS jinak nevím ...
nicméně tj už dost OT .

polda
Quill Rat
BattleTag:Polda#2489

Příspěvek od polda » 07.07.2012, 08:41 hod.

@ Rakiii - o gearu jsem nic nepsal, je samo že teď to nemá cenu řešit, to bylo myšleno na SKILL hráče:)

Jinak jsem za cca 6M sehnal super gear(krom luku) a mám to:
150MF bez NV
40-110K DMG
500 res
47k life
2,7k armor
a build http://us.battle.net/d3/en/calculator/d ... YTe!cYZZbY

ještě to chce zkusit v praxi, nějak nebyl čas ani chuť v tom horku je lepší válet se v bazénu:P

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 07.07.2012, 09:46 hod.

@ Polda - jasně, že skill ,ale ten ti byl houby platnej když si umřel na 1-2 hity .... ne všemu se dá vyhnout (statisticky).

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 07.07.2012, 11:42 hod.

Rakiii píše:Sice jsem mluvil o kombinaci crit chance+cd+IAS ,ale tj jedno ... zkusil jsem tedy najít CD+dex vs CD+crit chance a podobné ringy ( co se týče dmg) vyjdou 3x dráž u CD ... hm... pak by mě zajímalo jak to porovnáváš.. asi počítáš CD s nastackovaným SS jinak nevím ...
nicméně tj už dost OT .
Máš recht, počítal jsem to s SS, tedy se 100% crit chance. Bez SS máš asi pravdu koukám. V tom případě asi trochu přidám na základním crit chance celkově...díky ;)

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“