Papirove DH

Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436
Re: Papirove DH

Příspěvek od Alfajk » 14.06.2012, 16:19 hod.

Metalicum píše:
ageca píše:na hc nie ale na softcore ist na defensive je fakt lol..staci pouzit pasce smoke screen a nedostane sa k tebe nikto.
lol ses ty, jestli si myslis ze Diablo je jenom o tom hrat to jednim stylem, ktery vypada nejefektivneji. Pro každého je zábava něco jiného.
99% lidi si predstavuje zabavu v tom,ze to nalozis tem ostatnim(v tomhlep ripade postupujes aktama/zabijes diabla inferno)

jestli je pro tebe zabava stackovat def equip u classy,ktera na to neni stavena a zabijet vsechno tejden..potom je to ok :wave:

Metalicum
Quill Rat
BattleTag:Metalicum#2727

Příspěvek od Metalicum » 14.06.2012, 18:40 hod.

Alfajk píše:
Metalicum píše:
ageca píše:na hc nie ale na softcore ist na defensive je fakt lol..staci pouzit pasce smoke screen a nedostane sa k tebe nikto.
lol ses ty, jestli si myslis ze Diablo je jenom o tom hrat to jednim stylem, ktery vypada nejefektivneji. Pro každého je zábava něco jiného.
99% lidi si predstavuje zabavu v tom,ze to nalozis tem ostatnim(v tomhlep ripade postupujes aktama/zabijes diabla inferno)

jestli je pro tebe zabava stackovat def equip u classy,ktera na to neni stavena a zabijet vsechno tejden..potom je to ok :wave:
Víš dobře jak sem to myslel, není to hra jenom o tom namaxovat DPS dát si skill s největším procentem a všechno zabít. Je to právě ta variabilita a možnost to hrát jinak. Víc jak 1% hráčů zajímá ta hra víc než jen takhle. Ostatně D2 taky nekončilo jedním buildem na projití a čau..
"Když chceš najít pořádný kámoše, musíš se prodrat haldou ko*ot"
Eric Cartman

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 14.06.2012, 19:10 hod.

Metalicum píše: Ostatně D2 taky nekončilo jedním buildem na projití a čau..
jenze tohle neni D2 a tady to bohuzel jednim buildem konci

TheMates
Quill Rat
BattleTag:Mates#2849

Příspěvek od TheMates » 14.06.2012, 23:20 hod.

jedna mala poznamocka, dh sa na vitality nechodi, na inferne nema zmysle, dostanete ik aj keby ste mali 50k hp :D (investiciov do vit stracate dmg)
dolezite je naucit sa kitovat (strielat a pri tom utekat, tak aby ste nedostali hit), spravne pouzivat smokescreen a spiked trap
pozor na molotov :D skakjuce zaby, invis jasterice v A2, a sracov s jazykom v A3

pririta statov pre DH: DEX>AS>CRIT>CRIT DMG

momentalne som na inferne mam 4.5k hp (idealne mnozstvo, vit z itemov = 0) 31k dps (velmi malo idealne je mat 120k)a farmim bez vetsich problemov
good naequipeny DH sunda butchera na inferne za 5s :wave:

videa ako na DH od atheneho
http://www.youtube.com/watch?v=py3nqrv8 ... e=g-user-u
http://www.youtube.com/watch?v=wll09gcN ... e=g-user-u
Sylvanas - Demon Hunter
Sofia - Monk

Metalicum
Quill Rat
BattleTag:Metalicum#2727

Příspěvek od Metalicum » 20.06.2012, 16:06 hod.

Alfajk píše:
Metalicum píše: Ostatně D2 taky nekončilo jedním buildem na projití a čau..
jenze tohle neni D2 a tady to bohuzel jednim buildem konci

A jak myslíš že to hrajou hardcore DH?? stejnej jeden build a čau?
"Když chceš najít pořádný kámoše, musíš se prodrat haldou ko*ot"
Eric Cartman

melich
Quill Rat

Příspěvek od melich » 30.06.2012, 09:47 hod.

No já vám teda nevim nejdřív sem doexpil Monka a chvíli farmil act.I na Inferno teď sem doexpil DH .. sundal monkovi equip ... dokoupil 2h cross + toulec ...

výseldek je ten že mam 42K HP cca 28K dmg s buildem co postnu dolu a k tomu ješte resisty 150-250 takže nevidim problém mít dmg a ještě HP a k tomu rád chodim public games když farmim a nestíhal bych uhýbat všemu co se na mě valí abych měl jak tu někdo psal 4,5k HP to snad není v tom chaosu ani možný .. ke všemu občas to lagne a v tu chvíli sedíš na zadku a koukáš co se stalo 8-)

můj build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bTe!cbaZaZ

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 30.06.2012, 15:06 hod.

sharpshoor dost ztraci na vyznamu,kdyz pouzivas rapid fire...bolashot je docela dobrej dmg,ale me desne sralo to zpozdeni pred dmgem,nez to bouchlo,lezel jsem mrtvej...co na tom,ze to zabilo nepritele,kdyz ja sam jsem neprezil,nez me spawnutej certik zapichnul,vault urcite 1+1 za polovic,stun te moc nezachrani,kdyz nebudes mit zadnou dalsi disc pro utek
mark of death hezka,ale radsi bych tam videl preparation,mrtvej moc dmg neudelas...a to hlavni...jak sakra muzes hrat BEZ smokescreenu ? nedivim se,ze ses vic mrtvej nez zivej :D bez toho ani ranu,sem v tom vetsinu casu,nemusis pak ztracet cas uhejbanim projektilu a proste toho trash moba driv zabijes,nez on te oneshotne jednim sipem,navic to resetuje agro - jestli hrajes s nejakym tankem a jdou po tobe mobove a ty to hodis,hned se retargetnou na nej a tebe nechaj zit

melich
Quill Rat

Příspěvek od melich » 02.07.2012, 07:24 hod.

No je pravda že sem to trošku přehodnotil a dal si trošku jinej build
Bola shotu se nevzdávám libí se mi jak to kosí skupinky jen sem změnil runu na tu r range na 14y
rapid fire taky zůstal al ejelikož teď chodim farmit sám první akt na inferno dal sme do něj slow
místo toho Sharpshootera sem dal night stalker takže s tím preparation nepočítám leda že bych to změnil za mark of death jako heal ale na marku sem si dal runu s healem takže tď mi to takle vyhovuje a ten smokescreen sem nakonec použil místo zpomalovací trapy když sem dal na rapid fire slow...

jinak já sem nikde nepsal že sem pořád mrtvej ale že bych to nemoh hrát s 4,5k HP pak bych byl pořád mrtvej

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“