Hunter po Patchi
Dobrý den,
po posledním patchi, kde doznal značného nerfu jak atack speed tak i Ele arrow s runou nether tentacle, tak jsem si sedl a popřemýšlel a vymyslel jsem následnující variantu, neříkám, že je to ta nějlepší ani nechci nikoho poučovat, jen bych rád slyšel Vaše názory na tento styl hraní, zda je to schopno uspět, či ne.
Jelikož jsem měl na všem atack speed na čem to jen šlo a používal jsem 2h crossbow, tak po nerfu atack speedu mi řádně spadla dmg, nicméně jsem se rozhodl, že veškerý gear pojedu na crit chance a crit dmg (samozřejmě s dexteritou) atack speed je taky dobrej ale pojedu ho v prioritách až jako 4 stat.
K tomu jsem si koupi dvě one hand kuše každou s dexteritou critical hit dmg a socketem, abych tam mohl dát crit, moje úvaha spočívá v tom, že atack speed by mě teoreticky měli zaručit tyto dvě one hadny, které střílí jak kulomet a prot pojedu vše ostatní do crit chance a critu.
Dále jelikož po nerfu tentaclu se dle mého nedá hrát jsme místo toho dal Frost arrow, dál jsme vyhodil i Sharpa a nahradil ho Cull the Weak takže jedu tenhle build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... Yce!YZZcZZ
Co se týče gearu jak na Amuletu, prstenech, wristech, hlavě, rukavicích a zbraních jedu crit hit dmg a crit chance (full dex) atack speed rozhodně nezavrhuju ale také před těmito staty neupřednostňuji.
Těším se na Vaše názory.
po posledním patchi, kde doznal značného nerfu jak atack speed tak i Ele arrow s runou nether tentacle, tak jsem si sedl a popřemýšlel a vymyslel jsem následnující variantu, neříkám, že je to ta nějlepší ani nechci nikoho poučovat, jen bych rád slyšel Vaše názory na tento styl hraní, zda je to schopno uspět, či ne.
Jelikož jsem měl na všem atack speed na čem to jen šlo a používal jsem 2h crossbow, tak po nerfu atack speedu mi řádně spadla dmg, nicméně jsem se rozhodl, že veškerý gear pojedu na crit chance a crit dmg (samozřejmě s dexteritou) atack speed je taky dobrej ale pojedu ho v prioritách až jako 4 stat.
K tomu jsem si koupi dvě one hand kuše každou s dexteritou critical hit dmg a socketem, abych tam mohl dát crit, moje úvaha spočívá v tom, že atack speed by mě teoreticky měli zaručit tyto dvě one hadny, které střílí jak kulomet a prot pojedu vše ostatní do crit chance a critu.
Dále jelikož po nerfu tentaclu se dle mého nedá hrát jsme místo toho dal Frost arrow, dál jsme vyhodil i Sharpa a nahradil ho Cull the Weak takže jedu tenhle build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... Yce!YZZcZZ
Co se týče gearu jak na Amuletu, prstenech, wristech, hlavě, rukavicích a zbraních jedu crit hit dmg a crit chance (full dex) atack speed rozhodně nezavrhuju ale také před těmito staty neupřednostňuji.
Těším se na Vaše názory.
Re: Hunter po Patchi
na caltroops pasci chodim runu Jagged Spikes. To dava 45% damage vsetkym co do runy stupia. Nemusis ani strielat, len co do nej vojdu uz ich to zabija. Polka kreepov cez to ked prejde je sama o sebe dead, nemusis ani len vystelit. Otestuj si to. Zamrazenie na 2s bez nicoho ineho je zbytocne, takto dostanu este aj damage navyse.
tobe zabiji inferno moby 45% weapon dmg jo ? blbost...
nevim jak muzes hrat bez sharshootera,je to taky zkousel a ten talent je proste op,bez nej to nejde
dualwield u cehokoliv je v diablu blbost,jelikoz se DPS offhand zbrane vubec nepocita,pouze jeji staty
nevim jak muzes hrat bez sharshootera,je to taky zkousel a ten talent je proste op,bez nej to nejde
dualwield u cehokoliv je v diablu blbost,jelikoz se DPS offhand zbrane vubec nepocita,pouze jeji staty
Jagged spikes je IMO na nic. Caltrops potřebuješ hlavně na Elitky a těm to skoro nic neudělá. Ten 2s stun je lepší, mezitím jim ubereš desetkrát tolik, než kolik by ubralo JS.
jasny DPS se nepočíta ale s pasivkou na dvě one handy plus kdyz mam na tom off handu crit dmg a socket na crit chance tak by to mělo vyjít líp jak one hand a toulec.
- Wozungr
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Wozungr#2703
Ja jsem to vcera hral: 1) Hungering Arrow - Shatter Shot, 2) Impale - Overpenetration, 3)Caltrops - Torturous Ground, 4) Companion - Bat, 5) Smoke Screen Lingering Fog, 6) Preparation - Backup plan.
Build si myslim, ze fungoval v celku dobre. Dokonce jsem zabil elitu s invu. minion, ale bez fast takze zas takovej zazrak to nebyl. Dnes jeste zkusim zmenim Hungering arrow - shatter shot na devouring jestli to nebude lepsi treba. Pak jeste zkusim dat Caltrops na dmg/crit pac nektere elite/chapioni pres to chodej jako by se nechumelilo a zadnej 2sec imobiliz. Pak mam jeste zalozni build dost podobnej, ale jako user hatred bude Elemental arrow - frost arrow a nebudu potrebovat companiona, protoze bude dostatek hatred takze tam dame nejspis Spike Trap nebo nejakej survival.
Build si myslim, ze fungoval v celku dobre. Dokonce jsem zabil elitu s invu. minion, ale bez fast takze zas takovej zazrak to nebyl. Dnes jeste zkusim zmenim Hungering arrow - shatter shot na devouring jestli to nebude lepsi treba. Pak jeste zkusim dat Caltrops na dmg/crit pac nektere elite/chapioni pres to chodej jako by se nechumelilo a zadnej 2sec imobiliz. Pak mam jeste zalozni build dost podobnej, ale jako user hatred bude Elemental arrow - frost arrow a nebudu potrebovat companiona, protoze bude dostatek hatred takze tam dame nejspis Spike Trap nebo nejakej survival.
proto se vic vyplati two hand + toulecMusaman píše:jasny DPS se nepočíta ale s pasivkou na dvě one handy plus kdyz mam na tom off handu crit dmg a socket na crit chance tak by to mělo vyjít líp jak one hand a toulec.
co vidite na tom devouring arrow ? vzdyt je to uplne k nicemu,piercuje 1 z 4...a ze da jedna rana o 70% vic ? to je mnohem lepsi podle me treba ten shattershot, 3x hit po rozdelei da rozhodne vic
a co pouzivat misto tech nether tentacles? ja jsme vcera hral s ball of lighting a dneska zkousim frost arrow a krom toho,ze s forst arrow je tezsi se trefit,me prijde lepsi...co mate vy ?
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
včera jsem jel stejný build jako před patchem a fungovalo to poměrně dobře, kombinace tentacles+LoH funguje na reflect moby ještě daleko lépe. Každopádně dnes chci zkusit frost arrow tak uvidím co budu říkat zítra
- Wozungr
- Fallen Shaman
- BattleTag:Wozungr#2703
Kdyz u Sahtter shot procne prustrel na single target tak se mi zda, ze v nekterych pripadech se ty tri sipy nenavedou zpet na target, ale proleti nekam do pryc. Tak jsem chtel testnout devouring kterej sem kdysi pouzival a je podle me "nej"lepsi na single target a nebo by taky mohlo byt dobre +50% na prustrel.
Jako user hatred zkus Impale - overpenetration stoji to dost hatred takze doporucuji k tomu Companion bat. Kdyz si pockas na spravnou chvilku a dobre se trefis tak je to opravdu cool dmg, ale pozor na reflect dmg hehe.
Jako user hatred zkus Impale - overpenetration stoji to dost hatred takze doporucuji k tomu Companion bat. Kdyz si pockas na spravnou chvilku a dobre se trefis tak je to opravdu cool dmg, ale pozor na reflect dmg hehe.
impale je moc drahy na hatred,v prepoctu da forst arrow vic a slozitost zamereni je uplne stejna
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... YTe!cbbcZb
skuste tento build ... veci si ale robit co na max crit dmg
skuste tento build ... veci si ale robit co na max crit dmg
Zásadní otázkou tedy je 2h crossbow + toulec a nebo 2x one hand crossbow když chci jet full crit gear ???
Pokud 2x one hand cross je lepší než 1x one hand a toulec. Aspoň u mě převládá 12% rychlostní, děravý, DEX+VIT Rare toulec, před druhou one hand cross. Prostě mi žádná (mě dostupná) kuše do offhandu nezvyšuje DPS.Musaman píše:Zásadní otázkou tedy je 2h crossbow + toulec a nebo 2x one hand crossbow když chci jet full crit gear ???
DH nehraju, ale neplatí pro něj taky když má dualwield tak že má +15% k AS? Takže rychlost 1H s toulcem by měla být "stejná" jak s 2x1H. Jinak na Crit dle mího laickýho odhadu bude lepší 2x1H protože na zbraních můžeš mít soket kam nacpeš gem s crit dmgem+crit dmg můžou mít v základu...ale jak řikam DH nehraju (mam jen na HC lvl 25 )
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
u 1h kuší se vždy dps počítá z té, která v danou chvíli střílí, takže to není dps z 1.zbraně + dps z 2.zbraně.
Každopádně, za mě na crit build volím 2h xbow, protože mít 50% crit dmg mi vychází výhodněji než mít 10% crit chance navíc
Každopádně, za mě na crit build volím 2h xbow, protože mít 50% crit dmg mi vychází výhodněji než mít 10% crit chance navíc
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Já jedu tohle http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... beT!aaZbab s xbow jsem sice zatím v 2aktu na inferno, ale bez problémů až na některé elite packy, zvlášť mortaři mě honí jak psa po mapě.
RedDwarf_Cz: já jsem v aktu 1 hell, a mám velmi podobný build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... geT!YZZbYb
těším se na lvl 60, ař budu mít v Rapid Fire přístupnou runu Bombardment, v Granades runu Gas Granades a ve Spike Trap runu Scatter...
doporučuju ti jako pasivní skill Granadier místo Vengeance, +2 hatred za útok je moc pěkné
jinak nový patch se mi moc líbí, hlavně co se týká cen u artisanů... jelikož hraju no AH, tak crafting je pro mě nejdůležitější co se týká sehnávání dobrých věcí...
těším se na lvl 60, ař budu mít v Rapid Fire přístupnou runu Bombardment, v Granades runu Gas Granades a ve Spike Trap runu Scatter...
doporučuju ti jako pasivní skill Granadier místo Vengeance, +2 hatred za útok je moc pěkné
jinak nový patch se mi moc líbí, hlavně co se týká cen u artisanů... jelikož hraju no AH, tak crafting je pro mě nejdůležitější co se týká sehnávání dobrých věcí...
- RedDwarf_Cz
- Wraith
2 hatred je málo, v infernu mobové lehnou na 1-4 rány, záleží na typu moba a počtu critikal shots během salvy. Zato z globe healt máš hned +20 hatred a ještě + 2 discipline.
Dmg. mám 57k, 220% Cdmg. Paradoxem tohoto buildu je, že čím více monster na tebe jde, tím větší maskr postava provádí. Důležitý je pickup radius. Prostě běžíš a sypeš mraky šípů a sbíráš globy.
Na elite používám kombinaci rapida, multishotu a calltrop, záleží co za všiváky na tebe jde. Pokud se mi osvědčí i dál ve 3 a 4 aktu, musím vymyslet nějaký název pro ten build
edit: Nevím, jak dlouho ti to bude fungovat, protože ty jedeš primárku granáty, zato já je mám na dobíjení hatred. U mě je primární útok multishot
Dmg. mám 57k, 220% Cdmg. Paradoxem tohoto buildu je, že čím více monster na tebe jde, tím větší maskr postava provádí. Důležitý je pickup radius. Prostě běžíš a sypeš mraky šípů a sbíráš globy.
Na elite používám kombinaci rapida, multishotu a calltrop, záleží co za všiváky na tebe jde. Pokud se mi osvědčí i dál ve 3 a 4 aktu, musím vymyslet nějaký název pro ten build
edit: Nevím, jak dlouho ti to bude fungovat, protože ty jedeš primárku granáty, zato já je mám na dobíjení hatred. U mě je primární útok multishot
Ja po patchi jedu tento build - http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... YTe!YcZbYZ
Da se rict, ze je to ve skrze to same co jsem jel i pred patchem a nejak si nestezuji. Jen bych chtel vyzkouset neco jineho misto Nether tentacles.
Jen nevim co. Dmg mam 45k a 33k HP. Jsem v skoro v pulce 2 Actu. Ikdyz ty opravy me pomalu, ale jiste nicej.. asi pujdu zpet do 1 Actu.
Nebo se vyplati vratit na zacatek 2 Actu a farmit tam?
Da se rict, ze je to ve skrze to same co jsem jel i pred patchem a nejak si nestezuji. Jen bych chtel vyzkouset neco jineho misto Nether tentacles.
Jen nevim co. Dmg mam 45k a 33k HP. Jsem v skoro v pulce 2 Actu. Ikdyz ty opravy me pomalu, ale jiste nicej.. asi pujdu zpet do 1 Actu.
Nebo se vyplati vratit na zacatek 2 Actu a farmit tam?
ja misto tentaclu ted pouzivam frost arrow,je to nejsilnejsi z tech elemental arrow,navic vypada hezky...ani ball of lighting neni spatnej ale ma low dmg (2x 80% dmg coz je malo),zkusit muzes oboje