A nevím kde žiješ, ale 60. lvl se většinou dinguje ve III. aktu na Hell, pokud jedeš HC, tak III.-IV. akt nightmare. Pokud někdo hraje slow nebo precizně vše prochází, tak v II. aktu Hell pohoda.
tak ta 60% hp je dobra, su situacie ked ju clovek vyuzijepeca77 píše:Aveee: A k čemu ta runa u Preparation na heal 60% hp, když sám píšeš, že téměř vždy je to instant kill![]()
Btw jak dát Beliala solo? Mám 55k dps se Sharpshooterem stačí to vůbec?
jo dík, zkusim to. pasivku Vengeance sem chtel vymenit ale hodne mi zrychlovala a ulehcovala farmeni. 1. akt inferna sem s tim prosel v pohode, asi to bude chtit hlavne lepsi equip do dalsiho.Rakiii píše:Zkus vyměnit runu u caltrops za imobilizaci a zvýšit damage (steady aim pasivkou a equipem) + mít hodně discipline.
Většinou to hraji nějak takhle ... nakladu pár pastí za sebe a hituji , jakmile jsou příliš blízko dám smoke a tak pořád dokola, pokud mi dochází disciple a teče mi do bot uteču (z dosahu monster nebo do města) a chvíli si počkám, ale někdy je to vopruz, ikdyž 1.akt je celkem pohodička.
Občas jsou ta komba šílená a než se s tím pižlat 30min je lepší to skipnout.
Hlavně bych navýšil ten dmg v druhým aktu by jsi se již moc nechytal.
lol ses ty, jestli si myslis ze Diablo je jenom o tom hrat to jednim stylem, ktery vypada nejefektivneji. Pro každého je zábava něco jiného.ageca píše:na hc nie ale na softcore ist na defensive je fakt lol..staci pouzit pasce smoke screen a nedostane sa k tebe nikto.