A ja myslim, ze ma. I bez rezistu a s 20k hp.lukas1135 píše:myslim ze DH nema sancu vydrzat viac ako jednu ranu, ved tam maju problem barbary s 700-800 resist , 40k HP aby ich mobovia nedali na par ran nieto este DH .... druhy den sa snazim dat druhy quest v act 3 , obsadzovanie katapultov a zatial sa mi najviac podarilo prist pri prvy katapultskusal som aj public game a kapeme tam vsetci ako muchy
Ja boostovani HP vzdal, kdyz jsem dostaval slupky za 60k, sice jsem mel 30k lifu, ale moc mi to nepomohlo...Gotha píše:A ja myslim, ze ma. I bez rezistu a s 20k hp.lukas1135 píše:myslim ze DH nema sancu vydrzat viac ako jednu ranu, ved tam maju problem barbary s 700-800 resist , 40k HP aby ich mobovia nedali na par ran nieto este DH .... druhy den sa snazim dat druhy quest v act 3 , obsadzovanie katapultov a zatial sa mi najviac podarilo prist pri prvy katapultskusal som aj public game a kapeme tam vsetci ako muchy
ja to jedu stejne, 14k hp, 90k dpsGotha píše:Kamarad progresuje Diabla na Inferno s 16k hp, bez rezistu (a pokud nejaky ma tak je to spise nahoda) a se 40k+ dps. Kdyz se kouknete na video hrace Athene jak dal na solo Diabla v infernu tak taky bez rezistu a jeste na meele :-)
Kazdy nie je taký noob ako ty...s Wizzom ti vyčistím cele inferno iba s Energy Twistrom i ked to nikto nepouziva, je to nepouzitelne alebo to jednoducho s tym nevedia... Tak aj s Huntrom sa to dá s inými skillmi.Alfajk píše:nepouzitelnej,ale na to prijdes na infernu sam
ZOMB píše:ahoj, co říkáte na tenhle build? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bge!aZbZbZ
předělal jsem svůj starý na tenhle, a je to opravdu pecka (všechno okolo lítá do povětří)...
jsem zatím na hellu, tak uvidím na infernu...