Demon Hunter - diskuze o buildech, skillech, aplikacích run

Odpovědět
lukas1135
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LukasSVK#1365
Re: Demon Hunter - diskuze o buildech, skillech, aplikacích

Příspěvek od lukas1135 » 06.06.2012, 10:53 hod.

myslim ze DH nema sancu vydrzat viac ako jednu ranu, ved tam maju problem barbary s 700-800 resist , 40k HP aby ich mobovia nedali na par ran nieto este DH .... druhy den sa snazim dat druhy quest v act 3 , obsadzovanie katapultov a zatial sa mi najviac podarilo prist pri prvy katapult :D skusal som aj public game a kapeme tam vsetci ako muchy :)

Dennethor
Quill Rat
BattleTag:legolas #2280
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dennethor » 06.06.2012, 11:28 hod.

Ahoj Peckoslav
zmenil by som dva skilly primarny skill a hunting skill.

Ako prve by som zmenil primarny skill Entangling Shot s runou Justice is Served za Hungering Arrow s runou Devouring Arrow.
Pomocou Entangling Shotu si sice doplnis hatred, ale viac sa oplati vyuzit vacsi damage s primarkou Hungaring Arrow pridava ti +115% dmg a mas 35% sancu, ze ti sip prerazi cez ciele a vdaka rune Devouring Arrow sa ti po prerazení ciela zvysi dmg o 70%.

Hunting skill Companions runou Bat companion by som zmenil za
Marked for Death s runou Mortal Enemy +12% dmg do oznaceneho cielu + regen 3 hatred za zásah. (Prave kombinacia Elemental
Arrow
+ Nether Tentacles je velmi dobra pretoze za kazdy hit vracia 6 - 9 hatred - Vdaka tomu sa ti doplna dostatocna hatred, nemusis dalej vyuzivat primarku Entangling Shot pre doplnanie hatred).

S pozravom Dennethor

Gotha
Quill Rat

Příspěvek od Gotha » 06.06.2012, 12:26 hod.

lukas1135 píše:myslim ze DH nema sancu vydrzat viac ako jednu ranu, ved tam maju problem barbary s 700-800 resist , 40k HP aby ich mobovia nedali na par ran nieto este DH .... druhy den sa snazim dat druhy quest v act 3 , obsadzovanie katapultov a zatial sa mi najviac podarilo prist pri prvy katapult :D skusal som aj public game a kapeme tam vsetci ako muchy :)
A ja myslim, ze ma. I bez rezistu a s 20k hp.

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 06.06.2012, 13:26 hod.

Gotha píše:
lukas1135 píše:myslim ze DH nema sancu vydrzat viac ako jednu ranu, ved tam maju problem barbary s 700-800 resist , 40k HP aby ich mobovia nedali na par ran nieto este DH .... druhy den sa snazim dat druhy quest v act 3 , obsadzovanie katapultov a zatial sa mi najviac podarilo prist pri prvy katapult :D skusal som aj public game a kapeme tam vsetci ako muchy :)
A ja myslim, ze ma. I bez rezistu a s 20k hp.
Ja boostovani HP vzdal, kdyz jsem dostaval slupky za 60k, sice jsem mel 30k lifu, ale moc mi to nepomohlo...

Gotha
Quill Rat

Příspěvek od Gotha » 06.06.2012, 13:34 hod.

Kamarad progresuje Diabla na Inferno s 16k hp, bez rezistu (a pokud nejaky ma tak je to spise nahoda) a se 40k+ dps. Kdyz se kouknete na video hrace Athene jak dal na solo Diabla v infernu tak taky bez rezistu a jeste na meele :-)

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 06.06.2012, 13:41 hod.

Gotha píše:Kamarad progresuje Diabla na Inferno s 16k hp, bez rezistu (a pokud nejaky ma tak je to spise nahoda) a se 40k+ dps. Kdyz se kouknete na video hrace Athene jak dal na solo Diabla v infernu tak taky bez rezistu a jeste na meele :-)
ja to jedu stejne, 14k hp, 90k dps

orisk93
Wraith

Příspěvek od orisk93 » 16.06.2012, 20:03 hod.

dobrý večer,
všimnul jsem si, že nikdo tady nepoužívá spike trap a pritom s poslední runou 3 miny za 30 hatred, solidní dmg...když nejaký mob/boss je dost velekj a slapne na vsechny 3, takže docela luxus ne? hlavně na vyssich levelech kdy nemuezs jen stát,ale kittovat...

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 16.06.2012, 20:08 hod.

vzdyt jsou uplne k nicemu,proto je nikdo nepouziva...takhle je malo action baru a jsou potreba jiny skilly,a este si to zasirat spike trapem...

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 17.06.2012, 08:43 hod.

Spike trap je ok, jen je třeba to umět používat. Na grupy monster je to ok, ale využití bych viděl spíše v partě, kde je nějaký tank.

@ Peckoslav - zauvažoval bych vyměnit multi za caltrops (stun+slow). Pokud chceš přežít ránu od obyč moba můžeš zkusit SP+gloom , sám to používám na doplnění life.

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 17.06.2012, 09:03 hod.

jak na reflect moby? jedina mozna taktika je smokescreen ? to udelam 2x a nemam discipline

a ty caltrapy...neni lepsi ta runa na 80% zpomaleni na 6sec ? zatim hraju s ni a je to docela dobry

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 17.06.2012, 09:13 hod.

6 vteřin trvá ta past , ne zpomalení. Osobně používám runu na imobilizaci. Na reflect bossy používám kombo 2-3 caltrop + SS + případně SP s gloom (doplním si life a používám v prodlevě po SS) ,snažím se držet co nejdále od nich a střílet offscreen a SS mi rozhodně vydrží více jak na 2x. Je třeba mít itemy + max discipline a používám "preparation" (s backup runou = 30% šance n skill bez CD)

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 17.06.2012, 11:12 hod.

@Rakii: a když jsi off-screen, tak se ten dmg od reflect mobů nedostává? Většinou mám problém s reflect moby - zde se mi vyplácí řezat je něčím bez pierce (takže zraňuju jen jednoho a to většinou zvládnu uléčit), jinak je skipuju.

Co jsem zatím našel jako smrtící kombo, tak fast, teleporter s shielding + cokoliv - teleportne se ke mě a dá mi ránu = IK, nepodařilo se mi zatím vysledovat při jaké příležitosti se portuje
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 17.06.2012, 11:31 hod.

Ten dmg dostáváš, ale můžeš zkusit ten SP+gloom , má 20%+3% (ele arrow) leech takže se léčím a neubírá mi to life. Ty tele se snažím držet mimo screen nebo na kraji sreenu a jakmile se dostanou moc blízko tak SS, ale ale pokud mají ještě bublinu tak je lepší to skipnout. Na tyhle bojeto chce mít hodně disciple (+max disc itemy) a samozřejmě kotel dmg a slušnej speed run.

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 17.06.2012, 12:07 hod.

mám cca 100k DPS, boty s 12%move (pěkně narollované Asheara´s Lock), 44 disciple
ještě to zdaleka optimální, ale nějak nejsou goldy na další upgrady postavy, ten gloom vyzkouším, možná zkusím najít něco +life/hit
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 21.06.2012, 21:26 hod.

ahoj, co říkáte na tenhle build? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bge!aZbZbZ
předělal jsem svůj starý na tenhle, a je to opravdu pecka (všechno okolo lítá do povětří)...
jsem zatím na hellu, tak uvidím na infernu...
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 22.06.2012, 06:28 hod.

nepouzitelnej,ale na to prijdes na infernu sam

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 22.06.2012, 10:24 hod.

Alfajk píše:nepouzitelnej,ale na to prijdes na infernu sam
Kazdy nie je taký noob ako ty...s Wizzom ti vyčistím cele inferno iba s Energy Twistrom i ked to nikto nepouziva, je to nepouzitelne alebo to jednoducho s tym nevedia... Tak aj s Huntrom sa to dá s inými skillmi.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 22.06.2012, 16:23 hod.

ZOMB píše:ahoj, co říkáte na tenhle build? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bge!aZbZbZ
předělal jsem svůj starý na tenhle, a je to opravdu pecka (všechno okolo lítá do povětří)...
jsem zatím na hellu, tak uvidím na infernu...

Pokud seš v hell, tak zatím nic neřeš. Vzhledem k tomu, že skilly můžeš kdykoli přehodit, je zbytečné teď dumat nad tím, co bude v infernu. Pokud ti momentální kombinace vyhovuje a procházíš mapou bez problémů, tak hraj.
Až budeš v infernu, poznáš jak to tam chodí a můžeš začít lámat si hlavu, co použít. Samozřejmě každý build se hraje jinač a je jen na tobě, jaký způsob si zvolíš a podle toho si začneš skládat gear.

CrazyHUNTER
Quill Rat
BattleTag:CrazyHUNTER

Příspěvek od CrazyHUNTER » 23.06.2012, 06:52 hod.

KaTo
Quill Rat

Příspěvek od KaTo » 25.06.2012, 13:52 hod.

Měl bych otázku k pasivce Ballistic. Píše, že zvyšuje dmg všech "raketových" efektů "by 50%". Nejsem kovaný v blizzardí angličtině (potažmo logice), ale těch "by 50%" znamená o padesát procent ze stávající bonus dmg skillu, nebo plus padesát procent k bonus dmg?
Příklad - "Rapid fire" s runou "Fire support", každou vteřinu vystřeluje 3 rakety s dmg 35%.
Po aplikaci pasivky pak každá raketa dává +85% (=50+35) bonusovou dmg nebo 52,5% (50% z 35 + 35). Ten samý dotaz pak platí pro Sentry gun s runou Spitfire turret (platí +58% = 8+50 nebo +12% = 8+4)?

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“