HC Monk equip

daveedek
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Daveedek#2652
HC Monk equip

Příspěvek od daveedek » 16.06.2013, 10:24 hod.

Cau, skladam equip pro monka na HC. Nemůžu se rozhodnout mezi dvěma variantama, tak bych se chtěl poptat, co je podle vás lepší...
Var. 1)
Inna set - kalhoty, armor, pásek a helma - vyšlo mi dohromady cca 750 Dex, 300 Vit, + další bonusy vyplývající z těch itemů. Celkově tím ale naberu jenom 36 allres oproti tomu
Var.2)
Blackthorne armor, kalhoty + Hellcat pásek + Mempo - 600 dex, 400 vit, o neco menší armor (1700 x 1500) ale 273 all res ( s pasivkou)

Co byste zvolili vy?

+ rovnou můžete napsat jak byste doporučili zbraně, jestli 1H a štít nebo 2x 1h

díky za rady

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Re: HC Monk equip

Příspěvek od Programos » 16.06.2013, 10:54 hod.

Rozhodne bych nezacinal s takovejmahle itemama. Podivej se na meho barbara. Takova obdoba se da sehnat i pro dex hera. Podle me nema cenu investovat do crapu za par supu ktery jsou k nicemu ale je to "setovka". Taky nezapomen, ze za tri dny farmeni si budes moct dovolit stargemy, ktery taky daji hodne statu a ubytek na dex muzes nahnat treba tam. Urcite bych byt tebou sel do varianty s vic allres, nezli dex. Na DPS zalezi az v druhe rade ;-) ale to je jen osobni nazor.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 16.06.2013, 11:26 hod.

No dej si bacha, na inna setu naberes hrozne malo vitky, pokud nemas uz nejaky crafty s kterejma naberes vitku.
Jedinne inna armor je good ma vitku.
Ja zacal s bt chestkou a paskem a pak jsem to obmenil az jsem nabral vitku.
2 jednorucky jsou fajn, ale pomerne draha sranda, pokud chces vytahnout slusnej dmg.
Hlavne to chce minimalne na jedne ls, idealne na obou, pokud mas dmg do 50k tak loh a idealne na obou.
Stit neni spatnej do zacatku, za par goldu naberes fer staty a peknou defense.
U monka je zaklad pasivka owe, takze se hodi vybrat si jeden rezist, kterej budes maxovat, samozrejme porad musis hledat all res, ale nekdy ti to crafty dokazou pekne rozhodit....
Vyberes si treba cold a udelas ultimatni amulet s arcane treba.:)
Hlavne je to o goldech.
Hlavne si hlidej tu vitku...

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 16.06.2013, 15:06 hod.

Ja byt tebou tak udelam kombinaci nasledujici - ziskas z ni nejvic za rozumny goldy:

2ks z BT setu - optimalne chesta + pasek (ziskas bonus 100 VIT ze setu a na cheste vysokou VIT + 70-80 allres a neco k tomu DEX/single res/armor/.., na BT pasku muzes mit peknou DEX, armor a life regen je standard a k tomu kdyz se zadari tak VIT/%life/allres podle toho co vyjde nejlip)

2ks z Inna setu - optimalne helma + kalhoty (na helme mas v zakladu DEX, VIT, CC a socket a muzes k tomu pridat allres/armor/%life/single res atd co bude treba, kalhoty tam vybrat bud jako volitelny stat za rozumnou cenu armor/VIT/single res)

Rukavice, ramena a amulet bych zkousel craftit - mozna jen ramena se daji v soucasne dobe celkem dobre koupit Vile Wardy s DEX + VIT/%life, pokud narazis na nejaky slusny mozna bych do nich sel a craftil bych rukavice a amulet at neplytvas esence ;)

Co se zbrani tyce, pro me je monk drticka a hraju ho jednoznacne v dualu vicemene od zacatku, ale chce to uz mit nejaky rozumny staty jako armor/allres/HP aby ti neco vydrzel. Na zbranich bych zacal s LoH (levnejsi a s nizsi DPS efektivnejsi) a pokud se casem prehoupnes pres 80k a budes mit goldy uvazoval bych o LS. Moje doporuceni je echo na zvyseni rychlosti utoku a k tomu neco - ja mam rad Won Khim Lau protoze dava navic celkem peknou porci dmg, ale da se vybrat asi cokoliv - treba Shenlong fista s 800-900 LoH a socketem pokud se zadari.

No a boty - ja volim Ice Climbery protoze davaji dost DEX, VIT i %life, ale pokud mas dost HP muzes jit do Natalek a k to u koupit Nataly ring a mas "zdarma" bonus 7% CC.

Ono celkove jde o to mit nejakou zakladni predstavu jak bys chtel aby to +/- vypadalo, zvlast u tech setovych veci si vicemene zamknes moznosti zmeny za item mimo ten set protoze vymenou jednoho dilu - treba Mempo neco ziskas ale ztratou 130 DEX muzes byt v minusu ve finale ;)
Naposledy upravil(a) spiderer dne 16.06.2013, 18:54 hod., celkem upraveno 2 x.

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 16.06.2013, 15:19 hod.

Jenom jeste doplneni - co se tyce defenzivy, bral bych jako vychozi hodnoty pri DW cca toto:

- allres s pasivkou OWE cca 580+ bez barbariho pokriku nebo mantry
- armor s pasivkou Seize the Initiative cca 4500+ bez mantry nebo pokriku
- alespon 800 LoH nebo nejaky LS, podle dmg jakou budes mit
- alespon 60k+ HP (idealne 75k+)

A potom bych se pri naslednych upgradech soustredil predevsim na dmg pres DEX, CC, CD, avg dmg. CC a CD bych se snazil udrzet v optimalnim pomeru 1:10 at z toho vymacknes co nejvic.

daveedek
Wraith

Příspěvek od daveedek » 16.06.2013, 22:34 hod.

Tak nakonec jsem zprasil tohleto, moc se mi to nelibi jeste budou upravy časem jak s tim budu hrát... Ta offhanda (Crystal fist) je na zkoušku, mám i štít ... Tedka potrebuju planky a craftit no..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dave ... o/28543776

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 16.06.2013, 22:49 hod.

Jeste ti s tim trosku zamavam at to nemas jednoduchy :D

Mempo - vymenil bych za Innu s allres, bonus 130 DEX pocitis jak na dmg tak na dodge
Mara Kaleidoscope - vymenil bych klidne za Maru s alespon jednim dmg statem, idealne se dvema CC/CD/AVG
Inna chesta - jestli chapu spravne ze jedes arcane res, tak vymenit za chestu s arcanem a nebo BT a sehnat Inna kalhoty
BT kalhoty - chybi jim nejaky defenzivni stat - single res/armor/allres

Ten zbytek je relativne ok i kdyz samozrejme se to da krasne vylepsovat, napr ramena, bracery, allres ring, fista. Par mensich zmen a nebude problem byt na cca 60k+ dmg a hned se to bude lip kosit :) Plank na craft pokud nemas nakup na AH, stoji par tisic goldu = netreba cekat az je najdes, bude to chtit hlavne sebrat dostatek esenci na craft. GL

daveedek
Wraith

Příspěvek od daveedek » 17.06.2013, 12:11 hod.

tak je hotovo :D jsem farmil, padly dvě legendy, jeden PL všechno jsem jel v pohodě na MP2 a pak najednou elitní Pavouci s Jailem, Frozenem, a ohněm pod nohy a padl jsem i já :) škoda toho equipu, ale dáme repete :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.06.2013, 12:40 hod.

Jaj tys sel hned naostro mp2?
S jakyma statama?

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 17.06.2013, 12:59 hod.

Au to byla rychlost - RIP pane, klidne si me pridej, muzu ti s dalsim monkem poradit ve hre, pripadne s tebou projit par runu a kryt ti zada ;)

Kuki - odkaz na profil nad mym predchozim prispevkem, def staty podle me na mp2 celkem ok, ale mozna za to muze slabsi dmg, kdyz se s tema mobama clovek pare moc dlouho je to o hubu ;)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.06.2013, 13:32 hod.

Trosku mensi armor a cca 1k loh se me zda celkem malo...
Ale blbej pack a muzes jit dolu s jakejmakoliv statama...
Jak dlouho jsi s tim monkem odehral?
Ja ho hral poprvy na hc a malem jsem hodnekra narazil, nez jsem se do toho dostal.:-)

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 17.06.2013, 16:55 hod.

Kuki - armor tam je debufflej = bez pasivky StI = ten je celkem ok a 1k LoH mi stacilo i na MP4, ale chce si to na toho opicaka asi nejdriv zvyknout, potom se da hrat i se slabsimi staty, ale je potreba se poradne szit se skillama a tak ;)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.06.2013, 16:55 hod.

Prave, ze zacatku jsem to mel krusny.:)

daveedek
Wraith

Příspěvek od daveedek » 17.06.2013, 18:25 hod.

No hrál jsem s nim pořádně druhej den (celkově nahráno 17 hodin ale většina toho byly průtahy na expy) :D Ale tak poučím se a jdu expit dalšího, HC mě chytlo :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.06.2013, 18:35 hod.

No projdi si to parkrat treba mp0-1 tam by se ti nemelo nic stat, at vis co a jak na urcity afixy, situace.

daveedek
Wraith

Příspěvek od daveedek » 17.06.2013, 21:09 hod.

Jinak jakej skill Vám přijde nejlepší na pravy tlacitko mysi? Já nějak nevěděl co tam dát...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.06.2013, 21:26 hod.

S pavoukem pouzivame zvon, dobrej plosnej spell.:)

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 17.06.2013, 21:30 hod.

jj presne zvon je dobrej, je to masivni deal dmg - ja moby otukavam fist of thunder idealne v kombinaci se sweeping windem a kdyz chci neco poslat k sipku tak tomu poslu zvon, idealne nabuzenej mantrou na dmg a je to :D

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 18.06.2013, 12:30 hod.

já už nedokážu žít bez TR na pravém myšotlačítku. jsem tak zvyklý od počátku (takové ou sh*t tlačítko nebo taky rychle rychle, támhle se něco hýbe ať nespadne SW). jinak rip warrior (a z toho tvého průseru by tě asi vytáhl pacifista - jeden z nej skillů - taky už bez něj nedokážu žít :green: )
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

daveedek
Wraith

Příspěvek od daveedek » 21.06.2013, 20:04 hod.

Tak dneska padla Clarisse II, natrefil jsem na nejakého zm*da na publicu, portnul se na něj a chcipnul ve whimsyshiru... Moje chyba, a spidererovi dlužím meč, prsten a amulet !

Odpovědět

Zpět na „Monk“