Zdravím, nedávno jsem doexpil konečne svého monka, který se aktuálnš nachází na začátku A3. Chtěl bych se proto zeptat, co by potřebovalo vylepšit pro hladký průběh tohoto actu
Zde je můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mory ... ro/9430401
Piste prosim rady, jak na skilly, tak na ex, budu jen rad za kazdou radu a konstruktivní kritiku.
Upgrade pro A3
Re: Upgrade pro A3
Trosku by to chtelo jeste pridat rezisty, aby si mel cca kolem 750 res all.
Vicemene se statama 7,5k armor, 750 res all, 40k life, 1k life on hit, 20k dps ale se stitem, protoze i block dela hodne je to v pohode dohratelne komplet na inferno tedkom.
Vicemene se statama 7,5k armor, 750 res all, 40k life, 1k life on hit, 20k dps ale se stitem, protoze i block dela hodne je to v pohode dohratelne komplet na inferno tedkom.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Swen #2595
no tak jak to mas by to melo byt bez problemu na projity A3/A4 nevim co se tyce upgu tak zalezi na tom jak ses na tom s goldama. Urcite bych se byt tebou mrkl po prstynkach a amu s crit/CD to by zase nemuselo bejt tak drahy. Urcite se mrknout po helme s dex/vita/crit a cold rezistem a socketem. Pak zalezi jak moc potrebujess ten LoH zbrane s 850 dps dex socketem a cca 60CD se daj sehnat za pakatel (1,4 attack speed) pripadne neni vetsinou problem sehnat uchazejici amu s 500-600 loh za slusnou cenu. A pak move speed nejlevnejsi je na botach pro tebe, dalsi varianty jako INa kalhoty Tyrael might, Lacuni nebo compas rose asi nebudou v tvych finacnich moznostech
finance jsou na tom bidne, po doexpeni monka sem jen pretahnul vetsinu veci z DHcka, ktery se zaseklo na zacatku A3 a postupne vylepsuju co se da, ale i s timto eq, prakticky s nic moc skillem me monk moc mile prekvapil kdyz bez stitu dal Ghoma na prvni pokus . za rady dekuju, zkusim poresit tu financni stranku a kdybych mel jeste dotaz ohledne eq urcite se jeste ozvu
Jmena Tvych charu mi pripominaji jmena charu jednoho paladina z WoW. Adri mel myslim rogue.
Pokud si hral WoW a nekdo Ti rikal Jimbo, tak urcite budes vedet kdo jsem
Pokud ne, tak tohle ignoruj.
Pokud si hral WoW a nekdo Ti rikal Jimbo, tak urcite budes vedet kdo jsem
Pokud ne, tak tohle ignoruj.
To vis ze si pamatuju "Rajný" a ano opravdu jsem to ja, Jimbo
Tak jsem tu zase, probehl nejaky ten upgrade, inferno jako takovy pokoreno, akorat ted bych se chtel zamerit na co nejefektivnejsi farmu elitek, tzn asi max mozny dps co se da za slusnej peniz poridit. Dokonce i nejakej ten kapital narostl ( +- 30 mega) a proto bych se rad zeptal, jak tyto goldy nejrozumneji investovat do upgradu, pro zvetseni dmge pri zachovani schopnosti prezit (zkousel jsem jet bez LoH, ale moc to neslo).
Za pripadne rady budu velmi rad a vdecny
PS: na armorce momentalne je jeste stary profil, tak s hodnocenim pockejte nez se nahraje novy (v novem jsou napr Inna's kalhoty)
Za pripadne rady budu velmi rad a vdecny
PS: na armorce momentalne je jeste stary profil, tak s hodnocenim pockejte nez se nahraje novy (v novem jsou napr Inna's kalhoty)