Zdravim chalani sice s2 pomalicky konci , ale rad by som vas porposil o zhodnotenie gearu na mojom monkovi
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hali ... o/54675085
co sa tyka ancient torch nepadol druhe unity takisto max GR 38 s 1 unity ak mate nejake rady co vylepsit do konca s2 budem rad
Zhodnotenie gearu
Re: Zhodnotenie gearu
zhodnocení ..... hmmm pěknej gear
jinak radit asi není co, vždyť všechno znáš a o "dírách" víš. tak jakýpakcopak v těch náročnějších riftech je to buď aughild, jako to máš teď ty, anebo tzo krin a jedeš guardiana na distance a zapojíš i gundo - vybrat si musíš sám
jinak radit asi není co, vždyť všechno znáš a o "dírách" víš. tak jakýpakcopak v těch náročnějších riftech je to buď aughild, jako to máš teď ty, anebo tzo krin a jedeš guardiana na distance a zapojíš i gundo - vybrat si musíš sám
Co som dal gr 38 tak mi ostalo malo casu ..nerozumiem tomu ako ten kto je prvy v laddery dal 48 ..ak ma na sebe fake gear tak to chapem , ale ak nie tak som mal pocit ze mam o cosi lepsi gear , ale neverim tomu zeby som to dal na cas + bez unity druheho to nema zmysel skusat .
Inak ohladne tzo krin a gundo combo som netusil ..mne osobne to takto velmi vyhovuje .
Inak ohladne tzo krin a gundo combo som netusil ..mne osobne to takto velmi vyhovuje .
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Když se podívám na tvůj gear, tak si myslím, že to není úplně marné a asi i víš o co gou Ale mezery by šli opravit, nevím jak moc je to v armory aktuální, protože dost blbne poslední dobou. Ale ramena bych ucraftil podobné, akorát s vitkou místo armoru, na pásku dal taky vitku a pokusil se sehnat lepší RORG. Amulet je kapitola sama pro sebe, tam není co řešit a jen čekat až padne lepší. Ale do patche času málo Jinak GR 38 není na HC úplně marný, většina lidí nemá šanci se porovnávat s top rankem v žebříčku, včetně mě. Sám jsem dal taky GR 38 v dobrém čase (ale zaměřuju se spíš na DH), možná si měl jen smůlu na roll riftu.
EDIT: tak oprava, ten čas nebyl nic moc, 14:11 Možná se ještě do konce sezóny pokusím o vyšší, ale jeden pár Unity jsem už pohřbil a ten druhej potřebuju pro DH, tak se mi moc nechce
EDIT: tak oprava, ten čas nebyl nic moc, 14:11 Možná se ještě do konce sezóny pokusím o vyšší, ale jeden pár Unity jsem už pohřbil a ten druhej potřebuju pro DH, tak se mi moc nechce
nooo ony ty vysoký GR jsou tak trochu podvod .... resp. v partě si se support gearem a DH si vyrobíš klíče a pak se čeká na nejlepší roll riftu tj. otevřená mapa/zombíci+tlusťoši, skipovat elitky, stonesinger/power pylon ... guardiana pak někde zasekneš a mydlíš do něj dálkově zvon. No prostě totální pakárna. To mě fakt neoslovilo.
stačí si zapnout pár streamů a dát si mokrej hadr na hlavu
bez unity fakt ne, bys byl furt na pasivce anebo pod drnem
stačí si zapnout pár streamů a dát si mokrej hadr na hlavu
bez unity fakt ne, bys byl furt na pasivce anebo pod drnem
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Je mi to jasný, je to holt fishing jako blázen, ale to snad u všech charů na top pozicích. Většinou pokud danej level nedám na pátej pokus a nemám extra smůlu na rolly, tak si říkám, že to chce ještě potunit gear. Jinak tu 38 pro monka jsem si samozřejmě udělal s DH
No ja som sa do ladderu dostal o to pokoj , ale ladder ma nezaujima.
Inak neni som ten tip rollovat GR co padne to idem dam tak dam nedam tak odidem ak mi procne pasivka .
Vcera som skusal vymenit pasek lebo mam ancient na redukciu dmg from meele nazov som teraz zabudol nahodil gungdo gear a na 35 pasivka procla 2x tak som sa nato vykaslal .
Ancient torch to neni sanca dropnut amulet holt nepadol lepsi rorg som spravil 45 bedniciek bounty na t6 a kazdy bol horsi tak som to bohuzial vzdal .
Ja keby som mal druhe unity asi by som skusil tu 48 aj za cenu smrti nemam co stratit idem aj do S3 , ale nepadol a opadla chut ho farmit
Ja osobne to hram dost na tougness okolo 55mil ked som v hre sam s inna setom .
Gear co ste videli na bnete je aktualny nemenim ho
Inak neni som ten tip rollovat GR co padne to idem dam tak dam nedam tak odidem ak mi procne pasivka .
Vcera som skusal vymenit pasek lebo mam ancient na redukciu dmg from meele nazov som teraz zabudol nahodil gungdo gear a na 35 pasivka procla 2x tak som sa nato vykaslal .
Ancient torch to neni sanca dropnut amulet holt nepadol lepsi rorg som spravil 45 bedniciek bounty na t6 a kazdy bol horsi tak som to bohuzial vzdal .
Ja keby som mal druhe unity asi by som skusil tu 48 aj za cenu smrti nemam co stratit idem aj do S3 , ale nepadol a opadla chut ho farmit
Ja osobne to hram dost na tougness okolo 55mil ked som v hre sam s inna setom .
Gear co ste videli na bnete je aktualny nemenim ho
no já jsem ti jen chtěl odpovědět, jak se tyhle vysoký GR hrajou no.
Ještě bych možná zkusil zapojit molten gem, pokud ho máš slušně nalevelovanej.
BTW: baví mě to "bratislavské" - "ja som neni" v psaný formě je to ještě brutálnější, že člověk neví jestli nejde náhodou o překlep ale v mluvený jsem si na to už nějak zvykl
Ještě bych možná zkusil zapojit molten gem, pokud ho máš slušně nalevelovanej.
BTW: baví mě to "bratislavské" - "ja som neni" v psaný formě je to ještě brutálnější, že člověk neví jestli nejde náhodou o překlep ale v mluvený jsem si na to už nějak zvykl
Niesom z blavy DDD
Ospravedlnujem sa za diakritiku a za chyby neriesim to ked pisem na fora atd D
Edit " Bohuzial takymto stylom hrat vysoke GR ..neni to moj salek kafe D
Ospravedlnujem sa za diakritiku a za chyby neriesim to ked pisem na fora atd D
Edit " Bohuzial takymto stylom hrat vysoke GR ..neni to moj salek kafe D