Ahoj.
Chtěl bych se podělit s dalším Monk buildem, hlavně pro ty, kterí už dlouho hrají klasický Quinův Sunwuko build a začínají mít problém s karpálama a podlitinama na prstech (můj případ po měsíci se Sunwuko

Úvodem: Všichni tvrdí, že hrát SWK build s Inna setem je s*it, protože pak máme levnější Sweeping wind a netěžíme maximum ze spiritu. Já říkám, že to nemůsí být nutně pravda

Také oba proc efekty (Mirinae-Smite, SWK-Clone) hitují řádově o 30-50 miliónu víc

Podstata buildu
Podstatou mojí úpravy klasiky je Cyclone strike s runou Implosion

Cílem Cyclonu je: 1. kontrola davu, 2. rychlejší zabíjení díky tomu, že SWK klon i Mirinae smite dopadá na daleko více mobů současně, 3. spuštění tří DMG buffů na jeden Cyclone! A to jmenovitě: Determination,Pain Enchancer a Strongarm brancers! Po Cyclone následuje spam Mantry prokládaný dalšími Cyclone pro co nějvětší buff. Tím se dostáváme na Skills a Gear.
Skills

------------

Gear
Ramena,Rukavice,Helma - Sunwuko set.
Chest,Gatě,Pásek - Inna set
Amulet - cokoliv s dírou,Cc a ChD
Brancers - Strongarm, musí být, kvůli Cyclone, který brancery procne
Zbraň - Flying dragon, jak jinak

Prsteny (musí mít díru oba) - RoRG/Unity na Solo a RoRG/SoJ na Party
Boty - Používám Ice climbers, ale dá se zaměnit za Crudest boots a místo Dashing strike potom použijem Mystic Ally (pak vyhodit pasivku Exalted soul a dát Unity pasivku, což bude další dmg boost

Gemy (vše na min. 25 rank!)
Pain Enchancer - Krásná souhra s Cyclone, čím víc toho u vás bleeduje, tím víc AS a tím víc Mirinae

Gogok of Swiftness - Základní gem pro Sunwuko, opět AS a navíc CDR.
Mirinae - Není nic lepšího než 130 miliónů dmg výstup (můj je rank 39) z jednoho malého gemu

U tohoto buildu musíte zvládnout spirit management, jinak to nebude fungovat jak má

O T6 se asi nemá cenu ani zmiňovat, tady vás nic nezastaví.
Zatím úspěšně pokořen GR33. Tento build asi nedosáhne kvalit Sunwoka by Quin69, ale kdo netrhá žebříčky, tomu to stejně může být jedno ;-). GR 33 je pěkná meta a věřím, že postupem času to půjde dál

Tady je vidět, kam až to lze s tímto buildem dotáhnout (DPS). Aktivní buffs: 15% Gogog,bonusy z popisu buildu(pasivka,proclý FD,Strongarm,Pain enchancer)
5,3 mega DPS !! Změněn Taeguk za Gogok

http://www.ulozisko.sk/obrazky/705827/Screenshot285.jpg