T6 solo monk 2.0.6

space7
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Nathaniela#1621
T6 solo monk 2.0.6

Příspěvek od space7 » 16.06.2014, 19:58 hod.

Dostal sem od spolubojovníků z clanu tohle video.

Tady je jasný důkaz, že i monk může na T6 solo. Ikdyž ten gear a paragon nebude lehké obsarat, ale pro inspiraci je to myslím dobré.

No posuďte sami : http://www.youtube.com/watch?v=XqIp5yXbcEM
Obrázek
Nekonečnost je omezena pouze velikostí Tvé fantazie. (by Nathaniela)
Profil je klikem přes obázek

OkyDoc
Quill Rat

Re: T6 solo monk 2.0.6

Příspěvek od OkyDoc » 17.06.2014, 13:35 hod.

Skúšal som zo svojim WD na T6 ale zatiaľ môžem len T5 je to fakt rozdiel uz od T4 do T5.

Teqini
Quill Rat

Příspěvek od Teqini » 23.06.2014, 04:52 hod.

Jj kdyz sezenes vse na tenhle build tak je to pak ez… set se posklada zachvili, mel jsem ho za dva dny… ale ta fista na dash je problem :-)

GABO
Quill Rat
BattleTag:GABO#2774

Příspěvek od GABO » 23.06.2014, 11:06 hod.

Tak tak :) práve ta Fista je problém, mne žiaľ nepadla a to fakt hrám takmer Monk only :). Bez tej fisty je to viac menej zbytočne riešiť viz. tu špeciálnu vlastnosť čo má ...

Speedy.hvr
Fallen Shaman

Příspěvek od Speedy.hvr » 23.06.2014, 11:33 hod.

Teqini píše:Jj kdyz sezenes vse na tenhle build tak je to pak ez… set se posklada zachvili, mel jsem ho za dva dny… ale ta fista na dash je problem :-)

celkem sranda tu fistku mám už dlouho padla mi snad hned po vydání ROS ale poskládat set je promne skoro nadlidský úkol >:D

tenhle build sem už viděl i jinak poskládaný a přijde mi to hrozně frenetické jsem spíše pro klidnější hraní ale proti gustu.... :wave:

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 23.06.2014, 11:57 hod.

No frenetické to určitě je, je to takový hip hop sem a tam :)

Zkoušel jsem to bez jawbreakeru a je to opravdu kničemu. Ikdyž mám lightning damage +120% tak mě elity strašně zdrží. Prostě není to ono. Je fakt že tam létaly šlupky za 60m+- a to jsem nepoužíval ani palm ani inner sanctuary. Spíš je to takový hit and run, což se mi taky osobně moc nelíbí. Testoval jsem to na T5.
Další možnost je Fist of Az turrasq ale to bude více méně podobný styl. Palm palm palm , cyclone a odpálit.. Takže elitu budete dávat tak že na ní necháte vybuchnout obyčejné mobky.

Monk je na solo opravdu mizerný. Myslím že je strašně nevyvážený co se týče DMG/Toughness. Když už udržíte elitu na T5-6, tak ji nemáte šanci solo sundat.
Jinak v partě chodím T6 jako support a to je zase něco jiného. Support monk je na T6 do party sakra dobrý. Ale prostě občas si chci zajít jen tak zablbnout sám a jediné co ještě obstojně zvládnu je T4. Třeba takový Witch který rozdává pecky za 1Mld +- (čtete správně miliardu), který si krájí T6 rifty solo do 10 minut. No prostě jsem zatím zklamán. Doufám že do budoucnosti monka nějak solidně boostnou i na solo.

Pokud by někdo měl nějaký ozkoušený build resp gear se kterým se to slušně dá i na vyšší torment, tak sem sním ! :)
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.06.2014, 11:59 hod.

1 miliardu už po patchi nedáš.
Teď je to okolo 500m v ideální konstalaci. :-)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 23.06.2014, 12:30 hod.

Aha. No já ty psy nezkoušel , tohle mi říkali v clanu. Navíc se mi nechce pořád nosit po kapsách sáčky a sbírat exkrementy.

Tak dobrá 500m+- vím že se to tam nějak dotkuje a pak odpaluje a je potřeba mít taky celkem specifický gear. Ale i tak..
S monkem sem vlítnul do elity, dal jí šupu za 60m a než sem stihl někam zdrhnout tak sem ležel.. Pak už jsem si teda dával větší pozor ale bojovat s elitou na T5 déle jak 60 vteřin, to už mi přišlo moc.

Ten raiment set je navíc tak špatný, že tam není ani moc prostoru na využití RoRG. Jediné sčím by se tam dalo kalkulovat je aughild. Ale to je zase něco za něco. -30light damage vs +15% elite damage/redukce
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.06.2014, 12:36 hod.

Jedno wd co mám v profilu tak je udělaný čiste na ten build.
BTW s tím páskem co mám by miliarda šla, ale ses závislé na truhlách atd.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 23.06.2014, 13:25 hod.

space7 píše:No frenetické to určitě je, je to takový hip hop sem a tam :)

Zkoušel jsem to bez jawbreakeru a je to opravdu kničemu. Ikdyž mám lightning damage +120% tak mě elity strašně zdrží. Prostě není to ono. Je fakt že tam létaly šlupky za 60m+- a to jsem nepoužíval ani palm ani inner sanctuary. Spíš je to takový hit and run, což se mi taky osobně moc nelíbí. Testoval jsem to na T5.
Další možnost je Fist of Az turrasq ale to bude více méně podobný styl. Palm palm palm , cyclone a odpálit.. Takže elitu budete dávat tak že na ní necháte vybuchnout obyčejné mobky.

Monk je na solo opravdu mizerný. Myslím že je strašně nevyvážený co se týče DMG/Toughness. Když už udržíte elitu na T5-6, tak ji nemáte šanci solo sundat.
Jinak v partě chodím T6 jako support a to je zase něco jiného. Support monk je na T6 do party sakra dobrý. Ale prostě občas si chci zajít jen tak zablbnout sám a jediné co ještě obstojně zvládnu je T4. Třeba takový Witch který rozdává pecky za 1Mld +- (čtete správně miliardu), který si krájí T6 rifty solo do 10 minut. No prostě jsem zatím zklamán. Doufám že do budoucnosti monka nějak solidně boostnou i na solo.

Pokud by někdo měl nějaký ozkoušený build resp gear se kterým se to slušně dá i na vyšší torment, tak sem sním ! :)
Kdyz to budes brat uplne do dusledku, tak nejvetsi rany dava monk pres Exploding Palm a pak dava vic nez jade WD.
S tim setem to jde hrat efektivne i bez Jawbreakeru. Vyhoda setu je v tom, ze rychle zabijes moby na kterych mas nahazeny exploding palm a zbytek se pak sesype jak domecek z karet.

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 23.06.2014, 14:07 hod.

Palm dává neskutečný dmg , stím souhlasím. Je však podstatné zda jde o solo hru , nebo hru v partě.

Palm jsem z fistem ještě tolik netestoval. Chtěl bych vidět gameplay od někoho tady. Ne z youtube kde mají paragony 600+ a gear z říše snů.
Prostě takový průměrný hráč s paragonem 150-300, který zrovna poskládal raiment set , případně má první fist of az turrasq podle mě nemá šanci na solo T4+ A tohle je prostě topic o solo monkovi. Myslím že je spousta lidí kterí z určitých důvodů nemužou nebo nechtějí hrát multi.

Nechci tady naříkat, že to nejde a že je monk slabý apod. :) určitě to jde, ale chci vědět jak , připadně to vidět.
Tak to popiš , napiš jaký máš gear, toughness, skilly, taktiku boje atd.
Jako ja tu elitu na T5 nebo i T6 taky sundám, ale nechci se stím sr*t 5 minut a dvakrát při tom umřít.
Na hru nemám tolik času a pokud nejdu v partě, což je jiná kapitola, tak prostě chci aby to pěkně odsýpalo.

EDIT: tak teď jsem se díval na nějaké videa. Pokud to byl T6 , tak paragony 600+ a jawbreaker tzn. neomezený dashing strike.
Pokud hrál na palm , tak kitoval a čekal na nabití dashing striku.

Musím uznat že to na vyšších tormentech asi jinak nepujde. Prostě už to nebude o stání a mačkaní 1 skillu :) , bude to chtít skill , boj, pohyb atd.

Takže T5+ solo s monkem nebude pro každého, což je na druhou stranu dobře. Zkusím natočit nějaké videa jak z Az turrasq fistem tak raiment setem.
Časem mi ten jawbreaker snad taky padne a pak zkusím ještě ten.

Zatím přeju všem monkům pevné zdraví a hlavně trpělivost. Ono se to zlepší.
Obrázek

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 23.06.2014, 17:04 hod.

Nemuzes chtit farmit pohodove t6, kdyz jsi zrovna slozil set a nemas ten equip ani moc optimalizovany.
Hodim sem pak nejake video z t5, kdyz tvrdis, ze t4+ neni hratelne bez dream equipu.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 23.06.2014, 18:06 hod.

Moc na nahravani a zpracovavani videa nejsem, tak neco jen tak rychle. 2 rare packy naraz na t5. Equip neni zdaleka uplne idealni. Ty setove kusy, ktere mam, tak jsou prvni, ktere padly/dala je pani Kadala. Neni SoJ, amulet ma jen lightning skill a crit chance. Helma a bracery jsou Aughild a ostatni je setove. Pasek Harrington, ktery v tom videu ani neni aktivovany, protoze jinak by ty dva packy sly dolu jeste rychleji.
Jak vidis, tak to 5 minut rozhodne netrva.

https://www.youtube.com/watch?v=hSjaPfE4N-w&

Jinak samozrejme s timto equipem, kdyz si dam Jawbreaker, ktery mam taky, tak se da hrat i t6 bez chcipani, kdy se na Dashing Strike da runa Way of the Falling Star, aby se rychleji odbihalo a dal se pouzit znova, kdyz nekde nejsou pobliz mobove, ale je to celkove takove ubehane.
Zalozene je to na tom, ze si drzis nahozeny stit z aury, aby absorboval dmg, nebo mas danou Serenity a nechas pracovat life regen.

Wozungr
Fallen Shaman
BattleTag:Wozungr#2703

Příspěvek od Wozungr » 24.06.2014, 12:03 hod.

Muj Lightning monk: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wozu ... o/36419946
V bedne mam jeste Spirit Stone +30% Lightning s top Dex, ale na HC mi Aughild prijde lepsi. ;)

BTW: 100 - 130 mil hits s nasazenym gearem. ;)

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 24.06.2014, 18:11 hod.

Alter Ego: hezké no, to musím uznat. Akorát ten paragon 509 to už je trochu poznat. Tam už si prostě naklikáš více věcí. hádám že máš max life regen a life on hit , jak jinak vysvětlit 32k healing. Stím už se dá ustát, to je jasné. Navíc slušný toughnes. A damage taky fajn.

Tak nějak jsem to včera zkoušel, ale ten raiment set mě prostě hodně srážel toughnes už jen kvůli chybějícím sekundárním resistům. Když už jsem vyhnal toughnes nad 15m tak sem zase přišel o dost dps a naopak. Navíc mám paragon pouze 325, což je tak myslím průměr a to mi taky nedovolilo si naklikat vše co bych tam chtěl mít. Zbraně mám taky dost podprůměrné, takže monka na solo odkládám minimálně do té doby než mi spadne lepší gear, případně ten jawbreaker. Tak zatím budu chodit jako support, což mě taky dost baví a tam není problém na T6. Jinak hodně nadějí vkládám do patche 2.1.0 kde se má DEX měnit stylem že už nebude přidávat dodge, nýbrž 1 bod dex = 1 bod armor.
Tak snad to bude s monkem lepší.

Wozungr: tak to je presně ono. ty zbraně jsou fakt hezké, krásné rolly. Navíc HC. paráda.
Obrázek

Wozungr
Fallen Shaman
BattleTag:Wozungr#2703

Příspěvek od Wozungr » 25.06.2014, 09:24 hod.

Dik moc, ale taky resim problem s Toughnes pac na kazdem kousku setu jsem trefil jiny elemental resist. :( Jsem velice zvedav jak to dopadne stim armorem za dex. Minimalne z toho bude pekny flame....

exofus
Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 25.06.2014, 12:17 hod.

Já jsem rád že s tímm dexem něco dělají ale hodit za něj jednoduše armor :( prostě mi to k monkovi nesedí byl bych rád kdyby to bylo dočasné řešení protože v blizzardu se někomu nechtělo přemýšlet nad tímjak dobře vybalancovat dodge

Necituj předchozí příspěvek - Kuki

Dark-Han
Quill Rat
BattleTag:DarkHan#2786

Příspěvek od Dark-Han » 25.06.2014, 15:21 hod.

Já si nejdřív myslel, že je ten set na T6 celkem nepoužitelný, protože dmg jakš takš rozdáte ale nic nevydržíte. Pak jsem zkusil nahodit unity a už to celkem jde. Raiment set je podle mě vhodný spíše na solo hru. Zkoušel jsem rifty a měl jsem ho proběhlej okolo 12 min. Problém je celkem s rift bossem. Ten drží celkem dost. Na toho by to chtělo to dvouročku co dává za % HP potvory (já blbec ji měl ale roztavil jsem ji :D ).

Jelikož set už mám víceméně 2x tak se mi podařilo poskládat elementy dohromady. Chtělo by to ještě lepší zbraně a amu (místo atkspd crit dmg) jinak jsem spokojený. Možná ještě harrington waistguard by se hodil. Jinak pecky dávám okolo 100M.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dark ... o/44252270

GABO
Quill Rat
BattleTag:GABO#2774

Příspěvek od GABO » 25.06.2014, 17:48 hod.

Tak ja tiež hrám skoro všetko len sólo :). Ten Raiment Set a jeho časti máš naozaj pekné (myslím vlastnosťami). Fakt je, že posledné týždne mi nepadlo nič zeleného a to hrám rifty na T2-3 a vyššie ... a to čo mi popadalo z daného setu doteraz je oproti tvojim kúskom na zaplakanie...no a samozrejme Jawbreaker ten tiež nič.

Krystopher
Quill Rat
BattleTag:Krystopher#2297

Příspěvek od Krystopher » 13.07.2014, 17:07 hod.

Zdravím,

dnes som dokončil celý Raiment set+ fistku. No som dosť sklamaný, pretože je naozaj ťažké tu Fistu využiť lebo sa mi zdá akoby som videl z mapy len malú časť a je mi ťažko prekonávať tých 31 yardov.

Moj monk : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Krys ... o/25278245

Odpovědět

Zpět na „Monk“