Uliana´s set a 2.3 Monk
Custe, tak jsem taky rozjel sezonu (vubec poprve) a zatim musim rict mne to chytlo, otazka zni na jak dlouho, zatim hraju tri dny. Juliana mi napadala celkem rychle, k tomu i ringy (focus, restraint) a pak i padlo na SSS CD a ta sezonni fistka na extra SSS hity. Ted uz cekam jenom na fist of Azg... tak snad se brzo postesti
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Re: Uliana´s set a 2.3 Monk
Dulezita otazka... Vcera jsem se ciste nahodou dostal k informaci, ze SSS a EP skill udajne strida dmg z obou zbrani. Od zacatku jsem zil v tom, ze figuruje pouze main hand. Ma tu nekdo nejakou overenou informaci? Nez se dostanu ke kompu abych to testnul, tak mozna nekdo rekne
Taky jsem žil v domění, že bere jen main hand, ale taky sem teď někde zahlídl že se to střídá...tak jsem mírně zmaten...protože EP podle mě všechny předchozí patche těžilo z main handy....nevím, proč by to teď mněnily...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Stanley
- Minion of Destruction
Hlavne mi stve, ze ted budu muset schanet druhou fistu v A verzi.
- GABO
- Quill Rat
- BattleTag:GABO#2774
Ksinbad (z predchádzajúcej strany): ospravedlňujem sa nejako som prehliadol, že sa jedná o komplet Ulianu .
Tak set jsem konecne slozil, padl i focus/restraint, lvi hlavu taky mam, daibo na cd v pasivce, s tim i BP ring a Gungho bracery.
Nemam madstone, fist of ass a nejak poradne vylevelovany gemy. I tak jsem s paragonem 200 dal GR43, vlastne bez poradnych veci.
Setovky zatim padly jen jednou, takze cekam na lepsi rolly, poradne A zbrane, lepsi amulet, prsteny, vlatne vsechno Ale je to super, bavi me to tak hrat, i kdyz na vyssich GR uz je obcas problem s prezitim, i kdyz mam tough nekde kolem 43M a recovery 3,5M. Papirovou damage 350 000
Poradi nekdo, jak toho monka smerovat dal? Jake itemy pripadne co nejdriv vyhodit, co nechat atd?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/iki- ... o/64787291
Nemam madstone, fist of ass a nejak poradne vylevelovany gemy. I tak jsem s paragonem 200 dal GR43, vlastne bez poradnych veci.
Setovky zatim padly jen jednou, takze cekam na lepsi rolly, poradne A zbrane, lepsi amulet, prsteny, vlatne vsechno Ale je to super, bavi me to tak hrat, i kdyz na vyssich GR uz je obcas problem s prezitim, i kdyz mam tough nekde kolem 43M a recovery 3,5M. Papirovou damage 350 000
Poradi nekdo, jak toho monka smerovat dal? Jake itemy pripadne co nejdriv vyhodit, co nechat atd?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/iki- ... o/64787291
Seton..Ja som premyslal vyhodit assimilation a skusit to s tsunami na freeze enemy na 1 sec do buildy na BP ..myslis zeby to islo na vacsie GR?
- Stanley
- Minion of Destruction
Ja jsem spis naopak s BP ringem dal Fists of Thunder, ta neni tak plosna a ring procuje vice. Konkretne druha runa, taky mrazi. Dal jsem s tim GR55 na HC.
Dohromady jsem uz dal vse vcetne ackovych fist (ceka se na derovac). V kostce daibo na redukci SSS, Spirit Guard bracery a BP ring. CDR z vybavy pres 50 % a paragon pres 320. Toughness pres 33 milionu. Jedu cold a CW Tsunami jako primar. Super, dava to pekne slupky, ale o GR50 solo si zatim muzu nechat zdat. Zatim je maximum GR45 s procnutou pasivkou u jedoveho bosaka, kdy jsem mel opravdu namale. Potvory uz nakladaly. Jakmile se monk na moment zasekne v chumlu, zdravi leti rychle dolu.
Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Ja mam staty co si z hlavy pamatam 610k HP/1900all resist cdr 63,04% toughness by som klamal ale s full cd tak som mal v gr 56 700mil
U6 monk je super. Ačkový gear mám už takmer komplet, chýbajú iba rukavice a shouldre.
Dávam si solo GR 53-54 speedruny za cca 5 minút dá tak celkom pekne expiŤ aj solo, pre porovnanie s Barbarom s minulej sezóny to bolo moje maximum..
Dávam si solo GR 53-54 speedruny za cca 5 minút dá tak celkom pekne expiŤ aj solo, pre porovnanie s Barbarom s minulej sezóny to bolo moje maximum..
S4 Monk 1100+
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Hosi, tak sem si myslel, ze to jedu celou dobu jako vul, ze mam slabou mainhandu a pak.... No, dnes to zkusim prehodit a uvidim, jestli se to teda strida nebo ne.
Gear
-Julijana
-Madstone
-Focus/Restraint
-Gundo
-Pasek na toughness
-Lions Claw a Shenlong(lepsi zbran nemam)
Kostka
-Daibo
-Bracery na redukci damage(jedu HC)
-A tady SAKRA nevim co mam dat za Jewel.... Nechci jet zatim s BP, stalo by to strasne moc toceni- napadlo me dat si do kostky ROGR a nahodit treba Cinder Coat nebo Mage Fisty
Hraju HC, takze spelly jedu opatrne na redukci. Vcera sem zkousel presne s tim co je na Bnetu GR 44 ale to uz jsem nestihal s damagem....
Zatim teda plan do budoucna - Ackovy Liony, sehnat Azu do druhe ruky, ringy s CHD a CHC(lepsi roll mi na prstenech zatim nepadl)
Verim ze pokud to poshanim, tak bych mohl dat 50 s "prstem v prdenose". Co myslite?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Prog ... o/64624048
Gear
-Julijana
-Madstone
-Focus/Restraint
-Gundo
-Pasek na toughness
-Lions Claw a Shenlong(lepsi zbran nemam)
Kostka
-Daibo
-Bracery na redukci damage(jedu HC)
-A tady SAKRA nevim co mam dat za Jewel.... Nechci jet zatim s BP, stalo by to strasne moc toceni- napadlo me dat si do kostky ROGR a nahodit treba Cinder Coat nebo Mage Fisty
Hraju HC, takze spelly jedu opatrne na redukci. Vcera sem zkousel presne s tim co je na Bnetu GR 44 ale to uz jsem nestihal s damagem....
Zatim teda plan do budoucna - Ackovy Liony, sehnat Azu do druhe ruky, ringy s CHD a CHC(lepsi roll mi na prstenech zatim nepadl)
Verim ze pokud to poshanim, tak bych mohl dat 50 s "prstem v prdenose". Co myslite?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Prog ... o/64624048
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Stanley
- Minion of Destruction
Ja bych byl rad kdyby mi nekdo vyvratil, ze se zbrane nestridaji, nemuzu totiz najit druhou fistu v Acku. Radsi si na test BP ringu najdi druhy veci, aby jsi to pak nemusel pretacet zpatky Ja hraju CoE a jsem spokojenej, vcera 57 taky na HC. Jakmile budes mit fistu na palmu, tak pujde dmg pekne nahoru.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Ja ji mel, padla mi uplne na zacatku a chodil sem s ni na kostku, nez jsem zjistil ze existuje to MIGtY DAIBO!!!! Takze sem ji, ja vul, zrusil v Kanais cube, nutno rict ze nastesti nemela zadny extra staty... Hold musim vygemblit novou. Na BP uz sbiram druhej set od zacatku, ale ta truhla je proste moc mala... :[
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
inak chalani co je lepsie menit za blood shardy? skusat A zbrane alebo radsej gear ? samozrejme A verziu
gear, zbraně uděláš přes kostku líp bych řek
Tak pánové. EP i SSS střídá zbraně, takže pro Uli build je potřeba obě fistky ancient .
Jinak já pojedu UCC (Uliana Critical Convenction build), tak pak podám refernce, spousta věcí mi chybí .
Jinak já pojedu UCC (Uliana Critical Convenction build), tak pak podám refernce, spousta věcí mi chybí .
- Stanley
- Minion of Destruction
Uz mi to nevadi, sice slabou, ale uz i druhou mam v Anc Taky se mi s CoE hraje líp